kızlar doğurdummmm 15 şubat itibariyle oğlum kollarımda rabbim izin verdiği süreyle.çok mutluyum ilk hamile olduğumdada burdaydım doğumum oldu hala sizde benlesiniz.çok teşekkür ederim herşey için.iyi ki varsınız.dert etmeyin herşey çok güzel olacak hep dua ettim rabbim sizinde yüzünüzü güldürecek hayırlısıyla inşallahŞenizŞenizŞeniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
veeee oğluşum artık kollarımdaaa..
- Konu Sahibi SERNANAZ
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cok guzel Canımmm...tebrik ederim..Allah analı babalı buyutsun hayırlı omurler versin..15 subat benimde dogumgunum yani guzel bir tarih bende o gun hamile oldugumu ogrendim..:dance: cok heyecanlıyım ..tabi kollarında gormek cok ayrı bir duygudur. :asigim: . bu arada oglusunun ismi ne oldu ?
Cok guzel Canımmm...tebrik ederim..Allah analı babalı buyutsun hayırlı omurler versin..15 subat benimde dogumgunum yani guzel bir tarih bende o gun hamile oldugumu ogrendim..:dance: cok heyecanlıyım ..tabi kollarında gormek cok ayrı bir duygudur. :asigim: . bu arada oglusunun ismi ne oldu ?
teşekkür ederim canım benim..ahmet efe olacak oğlumun ismi allah izin verirse.15 şubat evlilik yıldönmüüz< aynı zamanda :))
allah uzun ömürler güzel kader versin oğluna canım....hani resimmm resim isterimmmm... benimde 26 gün kaldı oğlusuma kavuşmama
resim buakşama inşallah atacam pcye teyzesi.mincik bi oğlum var.sanada rabbim kolay doğumlar nasip etsin rabbim inş..
Canım gözün aydın çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün.Şimdiden maşallah diyelimbebişine.Allahım bebegıne uzun ömürler versin a.s.
saol canım benim.rabbim olmayanlara bol bol versin evlat
- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
canım hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini...rabbim sağlık sıhat versin ,analı babalı büyüsün inşallah...a.s.
saol canım benim.rabbim sende mutlu edeck inşallah merak etme.
allah anali babali buyutsun ismide cok guzel ismiyle hayirlisi ile uzun omur versin yaradan allahim
hayirli evlat olsun hepsi insallah
cok sukur kurtuldun darisi bizlerin basina
saol canım benim.amin hepimizinki inşallah.sanada kolay geçitler ersin rabbim herkese inşallah
Gozunuz aydinnnnn canim cok sevindim.Allah anali babali buyutsun.Ve Rabbim hayirli evlat olmasini nasip etsin.SevgileR...
saol canım benim.sanada kolay doğumlkar versin rabbim takviminden belli azalıyor günlerin gittikçe