Veeee Ankara az ama z bulutuu:=)

valla ilk defa sizler ile buluşmama rağmen bu kadar mı tanıdık olunur yahu???yüzler muhabbetler sanki yıllar öncesinin arkadaslığı gibi...teyzem umut62 de sizi çok sevmiş.ikimizede iyi geldi.resimler de çok güzel çıkmış...hepinizi kocaman öpüyorum KK güzelleri.....

ABLACIM NE DEMEK YA...ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN...İYİKİ SİZLERİ TANIMIŞIM...BİTANESİNİZ...SİZLERİ ÇOK SEFİYOMMMMkaydirigubbakcemile2

VE GERÇEKTEN BENDE ÇOK MUTLU OLDUM ORADA OLMAKTAN...BUNDAN SONRA ALLAH TAN MANİ ÇIKMADIĞI SÜRECE SİZİNLEYİM...

GÜLEN YÜZÜMÜZ HİÇ SOLMASIN İNŞALLAH..:Saruboceq:
ALLAH EN KISA SÜREDE TEKRARINI NASİP ETSİN İNŞALLAH..a.s.

HEPİMİZEDE MAŞŞALLAH,DAŞ GİBİM ÇIKMIŞIZ VALLAAA

ACEMİSİN TABİMMM YAAA...KIZ BACÜMMM BURAYA DEĞİL TAKIMA YAZICAKTIN YAZINI...YERİM SENİ...:roflol:

süpersınız yaa bayılıyom bulusmalara yasasın KK
hepınız harıkasınız daım olsun nıce bulusmalara..

ALLAH SENİ DAVUL ETMEYE EMİİİİ :mymeka:
KIZ PATLAYACAN BACIM, PATLAYACAN:mymeka: DAHA YOKMUYDU BİRAZ DAHA YİYEYDİN:mymeka:

BERNUŞUN DEDİĞİ KİMİN ACEMİSİN BACIM :roflol: BUNLARI DİYET BÖLÜMÜNE YAZACAN,
SANIRIM ATARLAR DİYE KORKTUN DİMİİİİ:roflol::roflol:

TOMBİŞİM DÜĞÜNE GİDECEM DİYE DURMADINKİ BACIM :sm_confused:
DÜĞÜNÜ BİZE TERCİH ETTİN :çok üzgünüm: NASIIILL ÇOK OYNADINMI BARİİ :teytey::dance:
VALLA BEN, ŞAHSEN KENDİ ADIMA SÖYLEYİM ŞEKERİM,
SENİ TANIMAKTAN ACAYİP MUTLU OLDUM İNANKİİİ kaydirigubbakcemile5
ÖPTÜM CANIIM :1hug:

Harika bir ist.buluşması daha süpersiniz
Daha nice buluşmalarınız olsun :1hug:
TEŞEKKÜRLER CANIM :1hug:a.s.

Ankaranın güzelleri çok güzel bir buluşma olmuş zemuszemus
En kötü gününüz böyle olsun kaydirigubbakcemile5

:enbuyukkk:
AMİİİİİİN BİTANEM SAOL :1hug:a.s.

BALIMCIM BİZDE SENİ ÇOK SEVDÜK VALLA, NURŞEN APLAMDAN HEP DUYARDIM ADINIDA NİYE BULUŞMALARA GELMİYOR DİYE SORRADIM HEP :1hug:a.s.
UMUT TEYZENMİYDİ HALANMIYDI BİR TÜRLÜ HATIRLAYAMADIM KIS YAŞLILIK İŞTE İDARE ET BACIM ÖPÜYORUM İKİNİZİDE KOCAMAN KOCAMAN :1hug:a.s.

BERNUŞUM İYİKİ VARSIN CANIMIN İÇİİ :1hug: GELMENE ÇOK SEVÜNDÜRÜK OLDUM VALLA :1hug:
SAYENDE RESİM YÜKLEMEYİDE ÖĞRENDİM BAK a.s
SABAH SAAT 07:00 DE GELDİM İNANKİ OFİSE HEMEN YÜKLEDİM SNA SÜPRÜS YAPTIM :1hug:a.s.

ACEMİSİN TABİMMM YAAA...KIZ BACÜMMM BURAYA DEĞİL TAKIMA YAZICAKTIN YAZINI...YERİM SENİ...:roflol:
KIZ BERNUUŞ SENİN BU KÜÇÜK GÖRÜMCEN SİZE MİSAFİRLİĞE GELDİĞİNDE NAPIYOSUNUZ BACIM :sm_confused:
BU EVDE NE VAR NE YOKSA SİLER SÜPÜRÜ BACIMcokacimcoook :sm_confused: GERİDE KALANLAR NE YİYCEK DEMEZ HERHAL :sm_confused:
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN:sm_confused:
EVET ACEMİYA DİYETLE BULUŞMA YI KARIŞTIRDI ZANNUMCA a.s
YADA NAM BANA İNAT BURAYA YAZDIRMIŞTIR :mymeka:

O SİZİN GÜZELİĞİNİZZZZZ
TOMBİŞ
ÇOK ŞİRİNSİNZİİİİİİİİİopuyorumnanaktan

EEEEEEEEEE KAYNANA OLMAK KOLAY DEĞİLMİŞmafoldumben BİDE EVDE TEK OLURSAN BİDE ÇALİŞİRSAN BİDE BOYLE ANKARDAKİ ARKADAŞLARIN BULUŞURSA :gitme:
ÇAT DİYE ÇATLAYCAĞIMMMMMMşakkıdışakkıdı ANLADIN SEN ONU MIHTARIMMMM

allah doslugunuzu daim etsin canlarım
sizlere bakınca icimin cok gectigini anlıyorum hepinizinde gönlünüzün gencligi yüzüne vurmuş sakın yanlıs anlasılmasın ama kadının her yasta güzel olacağını sizlere bakınca daha iyi anlıyorum
kk güzel hatunlarına bir ömür boyu mutluluklara.s.

süpersınız yaa bayılıyom bulusmalara yasasın KK
hepınız harıkasınız daım olsun nıce bulusmalara..
SAĞOL CANIM ÖPTÜM KOCAMAN :1hug:a.s.

ben umut 62 yeni tanıştım çok sıcak ve doğal dı çok memnun oldum hepinizi kocaman öpüyorum

EVET UMUTCUM BİZDE SNİ TANIMAKTAN ÇOK MUTLU OLDUK İNANKİİ :1hug:
BİR SONRAİ BULUŞMAMIZADA BEKLERİZ CANIM BENİİM :1hug:a.s.

ne oynaması be mıhtarım düşük tansiyon problemi yaşamama ragmen ogece tansiyonum18e10 olmuş tabiki bizim kafa 3 70lik devirmiş gibi sallan sen beni al yere çarp sol ayagım ezilmiş kütük gibi şişti üstüne basamıyorum bacım acile gittim igne falan derken iyiyim şükürde oturmak yatmak bana göre degil agır gövdenin eziyeti budurumda agırlaşıyo neyse bunada şükür rabbim beterinden saklasın

bune bacım ya çooooooookkkkkkkkkk canım çekti nammmmmmmmmmmm bak gelmeyim yanına kız onca şeyi çigneyen sen yutan benmiyim rabbim olamaz hayır olamaz bu bi eziyet nevar sanki dünya nimetlerini doya doya yesemde gram yaglanmasm nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2

AMAN TONTONUM KENDİNE DİKKAT ET :1no2: SEN DAHA ENÜŞTEMEDE BİZEDE LAZIMSIN :1hug:a.s.

ankara buluşması yaptık ist.buluşması demişsiniz yanlıilıkmı yoksa benim bilmedigim biranlamımı var eylül cügüm aydınlatırsan sevinirim:enbuyukkk:
YOK TOMBİŞİM BİR ANLAMI YOK, ARKADAŞ DALGINLIKLA İSTANBUL YAZMIŞ ŞEKER :1hug:

SENİ CEPTEN ARIYORUM AMA TELEFONU AÇMIYORSUN :sm_confused:
YOKSAM ARTIK SEN BENİ SEVMİYORMUSUN:sinifsinif:senağlama

dostluğunuz daim olsun..
AMİİİN CANIM SAOL :1hug:a.s.

eveeeeeeeeeeeeet ankaranın güzel hatunları kaç günlük naz niyazdan sonra teşrif ettiler.günlerdir merakla bekliyoruz.bize bu yapılırmı gülen yüzlerinizden mahrum bırakılırmı ne ayıplmaz:
neyse çok çok tatkısınız ankaralılarım ama nurşen ablayı her buluşmada daha bir gençleşmiş görüyorum.maaşallah.kalimeram zayıflamaya başlamışsın .darısı başıma inşallah.tüm diğer hnımlar da çok çok güzel.hepinizi tek tek öpüyorum güzel hanımlaropuyorumnanaktan

Çok güzel cıkmıssınız kıskandım valla :CüvCüv: optum hepinizi :1hug:

ALLAH bozmasın
aranızda olmak vardıya ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhh
vay anasını vayyyyyyyyy gözümüz buluşma dostluk güzellük seksülük gördü(seksüüüüüü olan o kendini biliyor)

ALLAH bozmasın
aranızda olmak vardıya ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhh
vay anasını vayyyyyyyyy gözümüz buluşma dostluk güzellük seksülük gördü(seksüüüüüü olan o kendini biliyor)

üstüme alıyımmı bene dedin galibe seksüüüüüüüüü diyecokacimcoook

canlarım harikasınız sizleri çok seviyorum öpuyorum kocamanopuyorumnanaktan​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…