GÜNAYDINLARRRRRR.ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞSINIZ HEPİNİZ BOŞUBOŞUNA ELMA YİYORSUNUZ. TIĞ GİBİSİNİZ. zemuszemus SABAH KAHVALTISI: SOSİS SALÇALI YUMURTA DOMATES ZEYTİN PEYNİR ÇUKULATA 1 TANE AÇMA 3 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY . :içelim: ARTI YUNUSLARA GİDİYORUZ BÜYÜK BACUMMLA YÜZECEĞİZ:jeyyar:a.s.
ALLAH SENİ DAVUL ETMEYE EMİİİİ :mymeka:GÜNAYDINLARRRRRR.ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞSINIZ HEPİNİZ BOŞUBOŞUNA ELMA YİYORSUNUZ. TIĞ GİBİSİNİZ. zemuszemus SABAH KAHVALTISI: SOSİS SALÇALI YUMURTA DOMATES ZEYTİN PEYNİR ÇUKULATA 1 TANE AÇMA 3 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY . :içelim: ARTI YUNUSLARA GİDİYORUZ BÜYÜK BACUMMLA YÜZECEĞİZ:jeyyar:a.s.
TOMBİŞİM DÜĞÜNE GİDECEM DİYE DURMADINKİ BACIM :sm_confused:günaydın canlar bak hele sen mıhdar ne işler çevirdiniz sis arkamdan bakıyım b en niye o bahçelerdeki resimde yokum şimdi dicen napim koçişi özledin erken kalktın diye yokbe kuzum öyle degil valla biz masumuzuz günahımızı almayın gııııııııııııı düğün durmadı bis napak külliyen şakaaaaaaaa sizleri seviyorum hepiniz benim için çok degerlisiniz sizleri seviyorum çokkkkkkkk öpüyorum esmergüzelim kırşehirin gülü göz nasıl bakarsa öyle görürmüş osenin yüreginin güzelligi bitanem şeker kardeşleri olan hatunun kendiside şeker bal kaymak olurmuş bana yüregini açan gönül dostlarım rabbim sizleri görünür görünmez kazalardan belalardan korusun amin
TEŞEKKÜRLER CANIM :1hug:a.s.Harika bir ist.buluşması daha süpersiniz
Daha nice buluşmalarınız olsun :1hug:
AMİİİİİİN BİTANEM SAOL :1hug:a.s.Ankaranın güzelleri çok güzel bir buluşma olmuş zemuszemus
En kötü gününüz böyle olsun kaydirigubbakcemile5
:enbuyukkk:
BALIMCIM BİZDE SENİ ÇOK SEVDÜK VALLA, NURŞEN APLAMDAN HEP DUYARDIM ADINIDA NİYE BULUŞMALARA GELMİYOR DİYE SORRADIM HEP :1hug:a.s.valla ilk defa sizler ile buluşmama rağmen bu kadar mı tanıdık olunur yahu???yüzler muhabbetler sanki yıllar öncesinin arkadaslığı gibi...teyzem umut62 de sizi çok sevmiş.ikimizede iyi geldi.resimler de çok güzel çıkmış...hepinizi kocaman öpüyorum KK güzelleri.....
BERNUŞUM İYİKİ VARSIN CANIMIN İÇİİ :1hug: GELMENE ÇOK SEVÜNDÜRÜK OLDUM VALLA :1hug:ABLACIM NE DEMEK YA...ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN...İYİKİ SİZLERİ TANIMIŞIM...BİTANESİNİZ...SİZLERİ ÇOK SEFİYOMMMMkaydirigubbakcemile2
VE GERÇEKTEN BENDE ÇOK MUTLU OLDUM ORADA OLMAKTAN...BUNDAN SONRA ALLAH TAN MANİ ÇIKMADIĞI SÜRECE SİZİNLEYİM...
GÜLEN YÜZÜMÜZ HİÇ SOLMASIN İNŞALLAH..:Saruboceq:
ALLAH EN KISA SÜREDE TEKRARINI NASİP ETSİN İNŞALLAH..a.s.
HEPİMİZEDE MAŞŞALLAH,DAŞ GİBİM ÇIKMIŞIZ VALLAAA
KIZ BERNUUŞ SENİN BU KÜÇÜK GÖRÜMCEN SİZE MİSAFİRLİĞE GELDİĞİNDE NAPIYOSUNUZ BACIM :sm_confused:ACEMİSİN TABİMMM YAAA...KIZ BACÜMMM BURAYA DEĞİL TAKIMA YAZICAKTIN YAZINI...YERİM SENİ...:roflol:
günaydın canlar bak hele sen mıhdar ne işler çevirdiniz sis arkamdan bakıyım b en niye o bahçelerdeki resimde yokum şimdi dicen napim koçişi özledin erken kalktın diye yokbe kuzum öyle degil valla biz masumuzuz günahımızı almayın gııııııııııııı düğün durmadı bis napak külliyen şakaaaaaaaa sizleri seviyorum hepiniz benim için çok degerlisiniz sizleri seviyorum çokkkkkkkk öpüyorum esmergüzelim kırşehirin gülü göz nasıl bakarsa öyle görürmüş osenin yüreginin güzelligi bitanem şeker kardeşleri olan hatunun kendiside şeker bal kaymak olurmuş bana yüregini açan gönül dostlarım rabbim sizleri görünür görünmez kazalardan belalardan korusun amin
SAĞOL CANIM ÖPTÜM KOCAMAN :1hug:a.s.süpersınız yaa bayılıyom bulusmalara yasasın KK
hepınız harıkasınız daım olsun nıce bulusmalara..
ben umut 62 yeni tanıştım çok sıcak ve doğal dı çok memnun oldum hepinizi kocaman öpüyorum
GÜNAYDINLARRRRRR.ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞSINIZ HEPİNİZ BOŞUBOŞUNA ELMA YİYORSUNUZ. TIĞ GİBİSİNİZ. zemuszemus SABAH KAHVALTISI: SOSİS SALÇALI YUMURTA DOMATES ZEYTİN PEYNİR ÇUKULATA 1 TANE AÇMA 3 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY . :içelim: ARTI YUNUSLARA GİDİYORUZ BÜYÜK BACUMMLA YÜZECEĞİZ:jeyyar:a.s.
ne oynaması be mıhtarım düşük tansiyon problemi yaşamama ragmen ogece tansiyonum18e10 olmuş tabiki bizim kafa 3 70lik devirmiş gibi sallan sen beni al yere çarp sol ayagım ezilmiş kütük gibi şişti üstüne basamıyorum bacım acile gittim igne falan derken iyiyim şükürde oturmak yatmak bana göre degil agır gövdenin eziyeti budurumda agırlaşıyo neyse bunada şükür rabbim beterinden saklasın
Harika bir ist.buluşması daha süpersiniz
Daha nice buluşmalarınız olsun :1hug:
YOK TOMBİŞİM BİR ANLAMI YOK, ARKADAŞ DALGINLIKLA İSTANBUL YAZMIŞ ŞEKER :1hug:ankara buluşması yaptık ist.buluşması demişsiniz yanlıilıkmı yoksa benim bilmedigim biranlamımı var eylül cügüm aydınlatırsan sevinirim:enbuyukkk:
AMİİİN CANIM SAOL :1hug:a.s.dostluğunuz daim olsun..
ALLAH bozmasın
aranızda olmak vardıya ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhh
vay anasını vayyyyyyyyy gözümüz buluşma dostluk güzellük seksülük gördü(seksüüüüüü olan o kendini biliyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?