Veeee Ankara az ama z bulutuu:=)

kalimera

--KK ANKARA MIKTARI--
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.293
0
356
61
Ankara
MERHABALAR CANLARIM,
2 GÜNDÜR BÜYÜK BıR MERAKLA ANKARALI HATUNLARIN RESıMLERıNı
BEKLEDĞıNıZı BıLıYORUM, AMA ELıMıZDE OLMAYAN NEDENLERDEN DOLAYI BıRAZ DEĞıL BAYA GECıKTıK ÖZÜR DıLERıZ,
DAHA DOĞRUSU BEN ÖZÜR DıLERıM, ÇÜNKÜ GECıKME BENıM MAKıNADAN DOLAYI KAYNAKLANDI,
NEYSEKı DÜZELDı ÇOK ŞÜKÜÜÜR:Saruboceq:
EFENDıM ıŞTE BULUŞMA RSıMLERıMıZ;

ıŞTEE KALıMERA, YANı BEN, YANııı MIKTAR :lepiHEMıDE GERÇEK)
YANııı ORGANıZATÖRLERıN GRALIÇASIIIkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

VEEE HUZURLARINIZDA ANKARANIN HARıTA MÜHENDıSı CANIM APLAM NRSNMKA39
YANINDAKı HATUN YENı ARKADAŞIMIZ UMUT, VEEEEE BERNUUUŞŞŞ opuyorumnanaktan
BANA SÜPRÜS YAPTI CANIMIN ıÇı, HEMıDE GÜZEL KIZYLAN BıRLıKTEa.s.

VEEE MALESEF YıNE BEN VEE GÜZELLER GÜZELı DıLEK ABLAM, GÜZEL GÖZLÜ ABLAMIZ:1hug:

ÜZGÜNÜM RESıMLERı SıLDıM GARııııııı....

Son düzenleme:
VE ARKASIRADAKİLER; KALİMERA DİLEK52 ABLAM VEEEE NAMI DİĞER NAM :1hug:a.s.
ÖN SIRADAKİLER; BALIM Şeniz YENİ TANIŞTIK ÇOK ŞEKER, VEE HARİTA MÜHENDİSLERİNİN EN DATLUSU NRSNMKA39 APLAMM:1hug: VEEE YENİ ARKADAŞIMIZ UMUT:1hug:a.s.

VEEEEEE İŞTE KK NIN VE ANKARAININ EN AĞIR TOPLARINDAAAAN
TOMBİŞ06 SULTAAAN,
BENDE KK NIN EN AĞIR TOP BENNİM SANI YORDUM EMME EBNDENDE AĞIRI VARMIŞ, TOMBİŞİM ÖPTÜM SENİ KOCAMAANopuyorumnanaktan

VEEEEE URŞEN ABLAM UMUTUN FALINA BAKIYOR, NE ANLATIYORSA ARTIK UMUT PÜR DİKKAT ONU DİNLİYOR:sm_confused::uhm:

Son düzenleme:
Maaşaallah ne güzel sıcacık bir buluşma olmuş....
Dostluğunuzun devamını diliyorum ......a.s.

VEEEEE BERNUŞ VE GÜZELLER GÜZELı KIZII ıREMSU, ANNESıNıN KOPYASI ZıLLı :1hug:a.s.

VE KARŞINIZDA TUUUU KAKA GURUBU,
DıLEK52 ABLAM SEN SıGARA ıÇMEZDıN EMME BU GıRDAP HANIMIN TUZAĞINAMI DÜŞTÜN:sm_confused:
GıRDAP APLAM KAYNANA OLDUNYA, PEK Bı DERTLı, DERTLı ÜFLÜYOSUN SıĞARAYI KIS :roflol:

ıŞTE 2 AĞIRTOP YANYANA KENDıMıZDEN GEÇMıŞıZ KıMı DıNLıYORSAK ARTIK BıLMıYORUM :uhm:

Son düzenleme:
BALIM06 VE NAM SULTAN kaydirigubbakcemile5
ŞEKERNURŞEN ABLACIM SEN BU FAL ıŞıNı BAYA ıLERLETTıN

VEEE ıŞTEE BEN VE EKÜRÜÜMMkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
fıstık gbisiniz
angaranın güzelleri buluşması olmuş bu resmn
süpersinz süpera.s.

İŞTEEEE RESİMLER BUKADAAARRR :sm_confused:
BOL KAHKAHALI BİR BULUŞMA OLDU, GELEN, GELMEYEN,
HERKEZE TEŞEKKÜR EDİYORUM CANLARIM:1hug:a.s.
İYİKİ SİZLERİ TANIMIŞIM kaydirigubbakcemile5 NE MUTLU MIKTARİM DİYENEE:lepi:

KIZLAR HEPİNİZDEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM İLKDEFA RESİM YÜKLÜYORUM,
BERNUŞUN SAYESİNDE ALLAH ONDAN RAZI OLSUN :1hug:
BİRAZ DÜZENSİZ OLDU KUSURA BAKMAYIN,
AMA BUNDAN SONRAKİ RESİMLERİ İNŞALLAH DAHA GÜZEL HALLADERİM:lepi:

ne kadar güzel olmus bulusmaniz yaaaa :-( süpersiniz ! :1hug:insaallah banada yine nasip olur ...öpüyorum hepiniziiiiiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan uzaklardan selamlar:gitme:

AAAAAAAAAA-tatlicadiarzu-
ŞıMDıK GELELıM SENıN ZAYIFLAMAN MESELESıııNE
ıYı ETMıŞıN ABLAM AZMıNE KURBAN OLAYIM GÜZEL YAKIŞMIŞ AMA YÜZÜN GıTMıŞ BE ABLAM YÜZÜN ZAYIFLAMIŞŞŞMIHTARIMMMM:ecrin_bebek: NURŞEN ABLAM SEN ZATEN MENKENSıN GÖNÜL YAZARIMIZSINNNNopuyorumnanaktan
NAM TAŞ GıBıSıN MAŞALLAHHHHkaydirigubbakcemile5
GıRDAP ABLAM DıLEK ABLA ÇOK ŞıRıNSıNıZZZZZ
ÇOK TATLISINIZ AMA YAZIK ETMEYıN ıÇMEYıN BU TU KAKAYIIIIII
EEEEEEEE TOMBıŞ YA BU KADAR ŞEKER BEKLEMıYORDUM ÇOK GÜZEL Bı BAYANSIN KENDıNE ÇıÇı BAK ÖPTÜMMnaniknanik UMUT ARKADAŞIMIZ HOŞ GELDıN
------------------SONUNDA KENDı ADIMA ÇOK ÇOK SEVıNDıM BERNUŞ HANIM GORDUK ÇOK ŞıRıN VE Bı O KADAR GÜZELSıNıZ KIZINIDA ÇOK TATLI MAŞALLAH
SAYAMADIKLARIMDA KUSURA BAKMASIN KALAN ARKADAŞLARIMIDA ÇOK ÇOK SELAM YOLLUYORUMMM:)))))):enbuyukkk:)

ne kadar güzel olmus bulusmaniz yaaaa :-( süpersiniz ! :1hug:insaallah banada yine nasip olur ...öpüyorum hepiniziiiiiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan uzaklardan selamlar:gitme:
ıNŞALLAH CANIM SENEYE GENE GÖRÜŞECEĞıZ
tek kelime soyluyorum
-------------------------sizi fıstıklarrrrrrrrr
FISTIKLAR--------------
sen kaynana olalı bizi çoook ihmal ediyosuun :çok üzgünüm:

Son düzenleme:

RESİMLERİ GÖREMİYECEĞİM ZANNETTİN DEĞİLMİ SAHTE MIKTAR(ASLI BENDE SAKLIDIR)lülülülülülü

ŞAKA BİRYANA ÇOK GÜZEL BİR GÜNDÜ.
İNŞALLAH DAHA DA GÜZEL GÜNLERİMİZ OLUR

AYRINTILI SONRA YAZARIM ŞİMDİ YOLUMA DEVAM ETMEM LAZIM.

ŞUANDA ZORBEY'İN EVİNDEN YAZIYORUM EKÜRÜMŞeniz

günaydın canlar bak hele sen mıhdar ne işler çevirdiniz sis arkamdan bakıyım b en niye o bahçelerdeki resimde yokum şimdi dicen napim koçişi özledin erken kalktın diye yokbe kuzum öyle degil valla biz masumuzuz günahımızı almayın gııııııııııııı düğün durmadı bis napak külliyen şakaaaaaaaa sizleri seviyorum hepiniz benim için çok degerlisiniz sizleri seviyorum çokkkkkkkk öpüyorum esmergüzelim kırşehirin gülü göz nasıl bakarsa öyle görürmüş osenin yüreginin güzelligi bitanem şeker kardeşleri olan hatunun kendiside şeker bal kaymak olurmuş bana yüregini açan gönül dostlarım rabbim sizleri görünür görünmez kazalardan belalardan korusun amin

GÜNAYDINLARRRRRR.ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞSINIZ HEPİNİZ BOŞUBOŞUNA ELMA YİYORSUNUZ. TIĞ GİBİSİNİZ. zemuszemus SABAH KAHVALTISI: SOSİS SALÇALI YUMURTA DOMATES ZEYTİN PEYNİR ÇUKULATA 1 TANE AÇMA 3 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY . :içelim: ARTI YUNUSLARA GİDİYORUZ BÜYÜK BACUMMLA YÜZECEĞİZ:jeyyar:a.s.

Ankaranın güzelleri çok güzel bir buluşma olmuş zemuszemus
En kötü gününüz böyle olsun kaydirigubbakcemile5

:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…