veee yeniden çiçek odam

Haklısın canım evdeki eşyaları değerlendirmek zaten en önemlisi. sen en iyisini yapmışsın. ben hepsini yeni aldın zannettim o yüzden öyle söyledim. ama eşyaların perdelerin harika canım. mutlu huzurlu otur evinde.:nazar:

iyi dilekleriniz için çok tşk ederim

ya bebim anlamdığım bir nokta var açık renk koltuk alıyorsunuz sonra yok lastikli çarşafmı yok omu yok bumu açık renk kullanamayacaksanız almayacaksınız arkadaşım yada üşenmeyeceksiziniz beni gibi her ay at makineye yıka yada sil bir bizim türklerde var bu örtü olayı benim koltuklarım beyaza yakın krem rengi örtü mörtü yok 2 çocuk büyütüyorum hiçte örtüp güzelliğini bozmayı düşünmem ben böyle diyorum bu aradada evin fena değil o örtüleri kaldır
koltuklar bi kendini göstersin çiçek gibi demişsin ya işte ozman olur çiçek gibi heralde böyle babanne evinden bir farkı yok tatlım

ya bebim anlamdığım bir nokta var açık renk koltuk alıyorsunuz sonra yok lastikli çarşafmı yok omu yok bumu açık renk kullanamayacaksanız almayacaksınız arkadaşım yada üşenmeyeceksiziniz beni gibi her ay at makineye yıka yada sil bir bizim türklerde var bu örtü olayı benim koltuklarım beyaza yakın krem rengi örtü mörtü yok 2 çocuk büyütüyorum hiçte örtüp güzelliğini bozmayı düşünmem ben böyle diyorum bu aradada evin fena değil o örtüleri kaldır
koltuklar bi kendini göstersin çiçek gibi demişsin ya işte ozman olur çiçek gibi heralde böyle babanne evinden bir farkı yok tatlım

merhaba öncelikle konum koltuklara örtü değildi belirtmek isterim evin şeklini değiştirip üstünde örtü varken foto çektim bunuda belirttim
ben çalışıyorum sabah 7 de evden çıkıp akşam 7 de evde oluyorum yani öyle ev hanımları gibi hadi diyince temizlik yapamıyorum eşim temizliğe pek dikkat etmiyor her hafta sonu ötüleri yıkıyorum düşünün bende örtü kültürünü sevmiyorum ama macburum 6 aylık evliyim her ay koltuk siliyorum örtü biraz daha temiz kalmasını sağladı eve misafir geldiğinde topluyorum örtüleri
eviniz babaanne evine benziyor demişsiniz bu sizin fikriniz TŞK

Gerçekten çok güzel olmuş canım ayrıca oturma odasında koltukları kılıfsız kullanmak mümkün mü her gün üzerindeyiz

Gerçekten çok güzel olmuş canım ayrıca oturma odasında koltukları kılıfsız kullanmak mümkün mü her gün üzerindeyiz
öncelikle tşk
ilk başlarda kullandım ama eşim pasaklıdır sağolsun o yüzden penye örtülerle koruyorum biz bizeyken misafir geldiğinde kaldırıyorum

Back
X