veee sonunda pohcugumun hanzade cereni geldi......

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim
en sonunda meleğimi kollarıma aldım Rabbim İsteyen herkese nasip etsin inşallah
Fato ve merve sancı çekerken bol bol dua ettim size haberiniz olsun tabii olmayan diğer arkadaşlara da
normal oldu doğum meleğimin kilosu 2.640 boyu 50cm biraz zayıf ama emiyo çok şükür toparlar inşallah en yakın zamanda
fazla vaktim olmuyo anlarsınız ki giremiyorum nete girsemde fazla kalamıyorum
hepinizi kocaman öpüyorum kendinize dikkat edin

len antrenman yapmaktan vucidinda enerci kalmadiki..
seni gidi seni azgin teke hastakigina tutulmus lohusaa..
hizli kosan atin b..ku seyrek dusermisss
neyse hemn toplar insallah kendini bebe....

ay ne güzel yaa darısı bizimde başımıza inşallah yaa bu arada sen beni tanımazsın ama merve fatma hatta nilüfer abla beni bilirler neysem hayırlı olsun canım yaa allah analı babalı büyütsün husayı atmışsın sen ne güzel şimdi sıra göz açıp kapayana kadar büyümesinde inşallah merak etme bu arada kilosu az doğanlar daha çabuk kilo alıyo ve hemen toparlanıyo sütün yarar ona zaten doğumuda normal yapmışsın sütün hemen gelmiştir ay darısı başımıza yaa bu arada doğumun çok sancılı oldumu bende olunca normal doğum yapmak istiyom ama biraz tırsıyomda doğumdan yaa :18:

allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah..
len insan bi link atar da haber şeyettirir..ben fatonun konulara bakmasam ruhum bile duymayacak..bide msnden msj bıraktım poha bebeğin doğdumu diye
aa buemoon sendemi burdasın kıız naapıyosun gelmiyon pek bizim topiğee tek gecelik topikmiydi yaani senin içiin orasıı kullandın attınmı yaaniii..
len antrenman yapmaktan vucidinda enerci kalmadiki..
seni gidi seni azgin teke hastakigina tutulmus lohusaa..
hizli kosan atin b..ku seyrek dusermisss
neyse hemn toplar insallah kendini bebe....
ay ilahi yaa bi alemsin fatmacım azgin teke hastakigina tutulmus lohusa haa hızlı koşan atın şeyi haa ay gece gece çok güldürdün beni kız
günaydınnn avatarın süpermiş canım
aa sevgiciim sendemi burdaydıın nasılsın canım?
heheheh fato nöldü
geyikte yaparım kariyerde desene
şimcik burdanmı yazıcaz
nilü abla nasılsın buldunmu merveyi nerelerde hatun gece girmemiş galiba en son 10da tvetyinin topiğine yazmış orda gördüm onu bugün birbirimizin resmen dötünde dolanıyok merveyle haa o beni buluyo ben onu nerde olursak olalıım yav burdaki çoğu kişiyi tanıyomuşum yaav banada yer açın aranızda gördükçe kkda çağırın leeyn benide buraya çağırmayana dalarım haa..

Ühüüüüü konumuz taşınmış hemde nereye ya ne alakaa
Geyik yapacağız burada

bebeğim kız sendemi burdaydın hayırdır gece geç girmemişin erkencisin bugün neyse kimseler yok madem ben çıkam bu topikten yarın akşam görüşürüz kızlar tanıdığım tanımadığım topikteki tüm hanımları öpüyorum hoşçakalıın

İyi Geceler Kuşum..

dimi ama benide çağıran olmamış yaa bu topiğee makaracım sen naapan kız nerelerdesin seninde izini takip etmek mümkün diil haa her topikte geziyon maaşallah

Bizi Unutmuşlar..
İşteyim Canım Ya..
Dolanıyorum Ortaklıklarda..

Yorum Yaptığınız Her Yerden Fırlarım..

Sen Nasılsın..

Bizi Unutmuşlar..
İşteyim Canım Ya..
Dolanıyorum Ortaklıklarda..

Yorum Yaptığınız Her Yerden Fırlarım..

Sen Nasılsın..

nasıl oliim yaa iyiyim cuma kocişimin doğum günü naapsam bilemedim yaa :26: güzel güzel pastalar yapcem yaş pasta yapcem baş başa romantik bi gecemi geçirseek yoksam arkidişlerimizi mi çağırsam bilemedim yaa :26:

iyi geceler tatlım nasılsın kız? değiştir sende şu avataraını yaa şirret bi karı var orda sense çok tatlısın heeç uymuyo bence sanaa gerçi sende az çatlak diilsin ama sen deeştür yinede

Burası Beni Çok Şirretleştirdi Anacım..
Seviyorum Bu Kaynana Figürünü..
Bu Sitede Ana Tema Kaynana Biliyorsun..

Kaç Yıllık Evlisin ?
Eşimin İlk Doğum Günüydü..
Dedim Hazırlık Yapayım, Arkadaşları Doldurayım Eve..
Eşimde Gece İşten Gelince Sürpriz Olur..

Sonra Kayınvalidem Dedi ki; Bu İlk Bence Baş Başa Kalın..

İyi ki de Dinlemişim..
Dinlemeseydim, Sabaha Kadar Bulaşık Yıkardım..

Son düzenleme:
Burası Beni Çok Şirretleştirdi Anacım..
Seviyorum Bu Kaynana Figürünü..
Bu Sitede Ana Tema Kaynana Biliyorsun..

nasıl yaani bu sitede ana tema kaynana yaa oda nerden çıktı kız? he valla burası bizdi bozdu anacıım bende böyle çatlak diildim bukadar bu site beni bozdu bi kocişime yapmadığım kalmaz okadar attırmasın oda tepemiii

Hayır Hep Kayınvalideden Şikayetçiler Ya..
Ondan Dedim..

hıı o yönden haklısın vallaa bizimde evliyken ilk doğum günü ama geçen sene nişanlıyken gene kalabalıkça kutlamıştık öylede şenlikli oluyoo kız gelcek olan zaten 3 kişii hem ne bulaşık yıkıycam kız büşramla huriye yardım eder zaten ondada bi makinaya dizeriz zaten okey falan oynardık güzel saradı yaani kararsız kaldım zaten hep baş başayız acaba yarın arkadaşlarmı olsa diye düşündüm naapiim kız sencee? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…