- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 598
- 413
- Konu Sahibi nevbaharmina
-
hıı o yönden haklısın vallaa bizimde evliyken ilk doğum günü ama geçen sene nişanlıyken gene kalabalıkça kutlamıştık öylede şenlikli oluyoo kız gelcek olan zaten 3 kişii hem ne bulaşık yıkıycam kız büşramla huriye yardım eder zaten ondada bi makinaya dizeriz zaten okey falan oynardık güzel saradı yaanikararsız kaldım zaten hep baş başayız acaba yarın arkadaşlarmı olsa diye düşündüm naapiim kız sencee? :26:
Hayır Hep Kayınvalideden Şikayetçiler Ya..
Ondan Dedim..
hıı bi ben diilim anlaşılan allaha şükür aramız çok iyi eşimin tüm ailesiylee nazar değmesin vallaagerçi uzağız ya ondandı kıymetliyiz biraz ama çok iyi yaa eşimde aileside o yönden şanslı çıktım
dimi öyle yapiimİlk Değilse Çağır Gelsinler..
Ben O Yüzden Sordum Kaç Yıllık Evlisin Diye..
Senin de Dediğin Gibi, Kalabalık Daha Eğlenceli Olur..
Romantizm Onlar Gittikten Sonra Yine Olur..
dimi öyle yapiimbencede onlardan sonrada yaparız biz romantizmi bi soriim bakiim eşi kaça kadar çalışıyo cuma gününe eşimede soriim bakalım yarın baş başamı kalmak ister yoksa çağırıyımmı onlarıda?
ne güzel oluyo dimi öyle oldummuuBende Çok Şanslıyım..
Benim Kayınvalidemin Kanatları Yok Sadece..
Ben Hiç Korkmazdım..ne güzel oluyo dimi öyle oldummuumillet çekiştirirken sen şükrediyosun ay neyseki benimki öyle diil diyee valla ne kaynanalar ne gelinler var neler neler duyuyoz ben çok korkardım oyüzden ya cadı bi kaynanaya düşersem diyee şükür öyle olmadı
hıı öyle diyosun yaani e iyide eşim zaten tüm gün evde olcaak nasıl olcak o sürpriiz doğru düzgün giyinmesi falan lazım öyle eşofmanlarla falan çıkamazki karşılarına kız habersiz oluncaa :26: neyse yarın bi kocişimle konuşiim bakiimYahu Sürpriz Yap, Söyleme..
Eee Zaten Eşli Gelecekler Eşin Yokken Gelselerde Sıkıntı Olmaz..
hıı öyle diyosun yaani e iyide eşim zaten tüm gün evde olcaak nasıl olcak o sürpriiz doğru düzgün giyinmesi falan lazım öyle eşofmanlarla falan çıkamazki karşılarına kız habersiz oluncaa :26: neyse yarın bi kocişimle konuşiim bakiim
ay ilahi yaa alemsin insan hiç kötü kaynana istermi kıızBen Hiç Korkmazdım..Hep Derdim ki;
Allah Bana Öyle Bir Kaynana Versin ki, Hakkımda Atıp Tuttukça Tavuk Gibi Yolayım..
Yok Arkadaş..Kanka Olduk Ya...
ay ilahi yaa alemsin insan hiç kötü kaynana istermi kıızyaa ama ailelerde huzursuzluk oldummu çifttede huzur kalmıyokii evimizde huzurumuz varsa ailelerimiz iyi anlaşıyo ondan vallaa bak merveye kaynansı uzaktada olsa didikliyo kızı taa oralardan üzüyo yaa kıyamam ona yaa inşallah eşiylede bu yüzden sorun yaşamazlar
hıı kurabiye kalıbım yokki amaaHmm.. :44: Evdeyse Bir Şey Diyemeyeceğim..
Kırmızı Kalpli Kurabiyeler Var..
Onlardan Yap Olur mu ?
hıı kurabiye kalıbım yokki amaaben çeşitli bi börek yaş pasta falan yapiim diyodum eşimede patatesli köftemden yoğurtcaadım patatesli çiğ köfte gibim oluyo çok güzel oluyo mercimek köfteside yapabilirim aslında ay ne yapsamki yaav başkaa? :26: hediyede almadım kız alsammı sencee? :26:
bencede ondan böyle rahat konuşuyon canım senVallahi Benim Diyen Kaynanaya Taş Çıkarırım..
Adamın Altından Girer, Üstünden Çıkarım..
Heralde Başıma Gelmediği İçin Böyle Rahat Rahatım..
bencede ondan böyle rahat konuşuyon canım senyoksa huzurumuz kaçmasın eşim arada kalmasın diye okadarda cazgır davranamazsın sence öyle şirret bi gelin olsan kocanda kızmazmıydı sana evinin huzuru kaçmazmıydı illaki kaçardı eşin seninle anası arasında kalıncaa neysem çok şükür öyle sorunlarımız yok olmazda inşallah
uok kıız marifetlii gacıyımdır kendim pasaneden güzel yapıyom pastaları ne alcam beyaa kocişim ev yapımı yaş pastayı seviyo zaten öyle dışardakileri yemez pek çok seçicidir sormaaParan Varsa Mutlaka Al..
Yiyecek Olarakta Bir Pasta Al, Börek Yap, Kek Yap..
Tamamdır..
Kola v.s...
Mutlaka Zordur..
Allah Kimseye Zor Günler Yaşatmasın..
Ama Şöyle Düşünüyorum..
Varsa Bir Problem Oturum Konuşulmalı..
Hemde Aile Meclisinde..
Böyle Arkadan Atıp Tutmayla Dedikodu İle Olmaz..
uok kıız marifetlii gacıyımdır kendim pasaneden güzel yapıyom pastaları ne alcam beyaa kocişim ev yapımı yaş pastayı seviyo zaten öyle dışardakileri yemez pek çok seçicidir sormaaneysem yaş pasta börek bi çeşit salata yada köfte türü aa bide kuru patlıcan dolmasıda olabilir bak tatlı türü az oldu dimi çikolatalı topmu yapsam acaba yada buzlukta mozaik pasta vardı ondanda çıkarırım bak
Kendin Yapıyorsa Süper..
Gerek Yok Masraf Yapmaya..
Ben Mutfaktan Anlamamda Ondan..
Ben Ufaktan Kaçayım Evime Doğru..
Öpüyorum Seni..
Eşinle Uzuuun Mutlu Senelere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?