Şaka gibi birgün bu ameliyatı olsammı die düşünüyorum... Ama sadece acaba diyorum...Sonra bi bakıyorum iş ciddiye binmiş gün alınmış. Hazırlıklar yapılıyoo... Çok korrkuyoruuum çook heyecanlıyıım.Pişman olmaktan korkuyorum. Dual plan(kas altı) Çok acımasından korkuyorum. Fark edilmesinden korkuyoruuum!!! Lütfeen yardım edin kızlar. Şimdi hazırlık yaparken nelere dikkat etmeliyim. Acıdan ölücek miyim?????? ???? :) Kafayı mı yedim. Böle bir maceraya hiç gerek yok muyduu :) Kafamda deli sorulaaar :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Veee Sonnn 6 Gün Geçti. Ameliyatımı oldum:)
- Konu Sahibi blondpink
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?şaka gibi birgün bu ameliyatı olsammı die düşünüyorum... Ama sadece acaba diyorum...sonra bi bakıyorum iş ciddiye binmiş gün alınmış. Hazırlıklar yapılıyoo... çok korrkuyoruuum çook heyecanlıyıım.pişman olmaktan korkuyorum. Dual plan(kas altı) çok acımasından korkuyorum. Fark edilmesinden korkuyoruuum!!! Lütfeen yardım edin kızlar. şimdi hazırlık yaparken nelere dikkat etmeliyim. Acıdan ölücek miyim?????? ???? :) kafayı mı yedim. Böle bir maceraya hiç gerek yok muyduu :) kafamda deli sorulaaar :)
tatlım benim de son 7 gün. Ben de seninle aynı duyguları yaşıyorum. Ben de annem silikon taktırmamı önerdiğinde, çıldırmış olmalı, ben kan bile aldıramıyorum diye düşünmüştüm :)))
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
cooooookk yerınde ve dogru bır karar..amelıyat olduktan sonra bumuymus dedırttıren bı amelıyat..
bende dual plan oldum ve her yontemde oldugu gıbı 3- 4 gun yatıp kalkarken zorlancan o kadar..
özgüvenın tavan yapcak sen bunu dusun..
aynen son cümleye katılıyorum... ve de ; ohh be iyi ki yaptırmışım, hiç gerek yokmuş tahta gibi gezmeye önceden ,diyceksin :)) hadi şimdiden geçmiş olsun...
Şaka gibi birgün bu ameliyatı olsammı die düşünüyorum... Ama sadece acaba diyorum...Sonra bi bakıyorum iş ciddiye binmiş gün alınmış. Hazırlıklar yapılıyoo... Çok korrkuyoruuum çook heyecanlıyıım.Pişman olmaktan korkuyorum. Dual plan(kas altı) Çok acımasından korkuyorum. Fark edilmesinden korkuyoruuum!!! Lütfeen yardım edin kızlar. Şimdi hazırlık yaparken nelere dikkat etmeliyim. Acıdan ölücek miyim?????? ???? :) Kafayı mı yedim. Böle bir maceraya hiç gerek yok muyduu :) Kafamda deli sorulaaar :)
benımde 12 gunum kaldı ve senınle aynı şeylerı dusunuyorum bı tarafım vazgec sacmalıyosun dıyor
bı tarafım özellıkle yaz aylarında yasadıklarını dusun dekolte kıyafet alamıyosun ıstedıgın bıkınıyı alamıyosum en basıtı gıydıgın yakısmıyor ve etrafındakıler göğsun yokya onun ıcın demıyorlar mı? sadece bu lafı duymamak ıcın yaptırıcam
veeeeeeeeee en guzelı aynaya baktığımda kendımı kadın gıbı hıssedıcem
bunları dusun ve asla vazgecme
tatlım benim de son 7 gün. Ben de seninle aynı duyguları yaşıyorum. Ben de annem silikon taktırmamı önerdiğinde, çıldırmış olmalı, ben kan bile aldıramıyorum diye düşünmüştüm :)))
Hehe benimde annem istemiyodu ama ikna ettim. Sen hangi şehirdesin? Kime olucaksın??
Burda aylardır kızların yazdıı yorumları okuyorum. Çok şey öğrendim inanılmaz bilgi sahibi oldum. Herkese teşekkür ederim. Umarım bende 1 hafta sonra burdan ne kadar kolay geçtiğini ve ne kadar güzel oldugunu yazıcam size :) nerdeyse düz göğüsleri olan 1.60 boylarında 54 kilo birine ısrarla 250 cc yuvarlak dula plan öneren doktorum hakkında olumlu yorumlar yapıcam :))))))))))))
Burda aylardır kızların yazdıı yorumları okuyorum. Çok şey öğrendim inanılmaz bilgi sahibi oldum. Herkese teşekkür ederim. Umarım bende 1 hafta sonra burdan ne kadar kolay geçtiğini ve ne kadar güzel oldugunu yazıcam size :) nerdeyse düz göğüsleri olan 1.60 boylarında 54 kilo birine ısrarla 250 cc yuvarlak dula plan öneren doktorum hakkında olumlu yorumlar yapıcam :)))))))))))) [/QUOTE
canım doktorun kımdı ınsallah hersey yolunda gıder senden sonra sıra benım
benım boyum 1.72 kılom 47 bakalım doktor bana kac cc önericek
hehe benimde annem istemiyodu ama ikna ettim. Sen hangi şehirdesin? Kime olucaksın??
canım ben barış çakıra olacağım inşallah. çok az zaman kaldı. Dr istanbulda ama ben şehir dışından gideceğim barış beye.
benımde 12 gunum kaldı ve senınle aynı şeylerı dusunuyorum bı tarafım vazgec sacmalıyosun dıyor
bı tarafım özellıkle yaz aylarında yasadıklarını dusun dekolte kıyafet alamıyosun ıstedıgın bıkınıyı alamıyosum en basıtı gıydıgın yakısmıyor ve etrafındakıler göğsun yokya onun ıcın demıyorlar mı? Sadece bu lafı duymamak ıcın yaptırıcam
veeeeeeeeee en guzelı aynaya baktığımda kendımı kadın gıbı hıssedıcem
bunları dusun ve asla vazgecme
cubur sen kime ameliyat oluyorsun. Ya o kadar çok kişiyle msj laştım ki bu ara. Daha önce sorduysam kusura bakma :)))
cubur sen kime ameliyat oluyorsun. Ya o kadar çok kişiyle msj laştım ki bu ara. Daha önce sorduysam kusura bakma :)))
naci çelık e amelıyat olucam 8 subatta
gunler gecmek bılmıyo
ay hadi kızlar sizlerin konularını da okumak istiyorum:84: Büyüttüm geldim,şişirdim geldim, işte benim füzeler vs vs. Bu yazımız süper geçecek
sen olmuş muydun ameliyat. Valla çorba oldu benim kafam. Kiminle görüştüm, kime özel msj attım. Kim ameliyat oldu, kim olacak...
ay hadi kızlar sizlerin konularını da okumak istiyorum:84: Büyüttüm geldim,şişirdim geldim, işte benim füzeler vs vs. Bu yazımız süper geçecek
he tamam büyüttüm geldim demişsin :))) hadi bakalım sıra bende inşallah.
Burda aylardır kızların yazdıı yorumları okuyorum. Çok şey öğrendim inanılmaz bilgi sahibi oldum. Herkese teşekkür ederim. Umarım bende 1 hafta sonra burdan ne kadar kolay geçtiğini ve ne kadar güzel oldugunu yazıcam size :) nerdeyse düz göğüsleri olan 1.60 boylarında 54 kilo birine ısrarla 250 cc yuvarlak dula plan öneren doktorum hakkında olumlu yorumlar yapıcam :)))))))))))) [/QUOTE
canım doktorun kımdı ınsallah hersey yolunda gıder senden sonra sıra benım
benım boyum 1.72 kılom 47 bakalım doktor bana kac cc önericek
Cnm hangi şehirdesin?
Süpper bende ünal beye olucak ankara onepte...canım ben barış çakıra olacağım inşallah. çok az zaman kaldı. Dr istanbulda ama ben şehir dışından gideceğim barış beye.
aynı durumdaymışız:)bugün ameliyatımın 3. günü.kas altı 300 cc... gözün korkmasın ben kan verirken bile ayılan bayılan korkunç nazlı hastalık konusunda çok pis bi insanım,kimse çekemez beni..ama ben bile dayanıyosam herkes dayanır diye düşünüyorum.dişini sıkıcaksın biraz.ağrı kesiciler çok işe yarıyor.kollar problem işte:) yazarım yine..bi de bu arada sargılardan pek belli olmuyo ama 300 cc az geldi gözüme..benim göğüs dokum yoktu nerdeyse.büyük olmamış gibi yani