Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Veee balyajlı krepeli sarı saçlarn muhteşem kürü!!!! Parlak ve dolgun saçlara ne ders

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gsbsema

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
17
0
1
Antalya
Kzlar merhabalar size süper bi uygulamamdan bahsedicem burda o kadar çok konu var kii maskelerle ilgili kimileri çok pahalı ve kimyasala kaçamyrz.dügnler geldiiii saç kestirmek istemiyoruz ama saçlarmz yprandı o halde napyruuuzzz bakm yapyruz hemde evdekilerleeee .mahvolmus saclarim gozle girulur parlaklik yumusaklasma ve gucluluk kazandiii resimleri paylasamiyorum ne yazikki Neyse gelcelim kurumuze Zeytinyagi ve elma sirkesi mucizesini bilmeyen yoktur herhalde biz bunlari bir arada kullanicaz oncellikle malzemeleeeer;
*5 kasik zeytinyagi
*1 adet kati tarcin
*2 kasik kahve
*paptya suyu (sari saclara bire bir)
*elma sirkesi
*nemlendirici krem
*3 kasik suuu :))
Kizlar oncelikle zeytin yagini kahveyi ve tarcini kirip bi kapta isitiyoruz iyice karistiriyiruz yag yanmasin amn dikkat!! Daha sonra yagi ocaktan alip ilimasini bekliyoruuuz .bu sirada aktardan aldigimiz papatya otlarinida cay demler gibi demliyoruz ardindan zeytinyagli karisimimiza sirkemizi suyumuzu ve nemlendirici kremimizi ilave edip kuru saca uyguluyoruz 10 dakika sonra papatya suyumuzu sac uclarimiza suruyoruz ve 20 -25 dakika bekletiyoruz ardindan yikiyoruuz bu arada bu kur sadece sac uclari icin diplere hic uygulamadim kurlerin ilik olmasina dikkat ediiiin ve biraz kotu kokabilir ama buna degeeeer :* yararini gorun kizlarrr saglikli ve parlayan yumasucik saclarimiz daim olsuuuuun !!! :)))

Canım çok güzel olmuş yaaa MaşaAllah. Nemlendirici krem derken marka verebilir misin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Canım çok güzel olmuş yaaa MaşaAllah. Nemlendirici krem derken marka verebilir misin?

canm yeni görüyorum , tesekkur ederim :) nemlendirici olarak zeytinyağlı el vücuut kremi olabilr onlarn besleyici vitamin özelliklerini saç kremlerine göre daha fazla oluyor komilinin var ben gayt memnunm ama illa saç kremi olsun diyorsan elidorun kremlerinide öneririm

çok güzel olmuş gerçekten benımde saçlarım çok yıpranık kestirmekten başka çarem yok sanıyodum ama bunu deneyeceğim.

bence hemen sac kestirme yoluna gitmeyelim elbette kestirmek gerekiyor ama once saci normal formuna dondurmk lazim diye dusunuyorum insallah hepinize cok iyi gelir ben bu saci yaklasik 4 yildirda kestirmiyorum :)

Evet kesinlikle uzman bi kuafore danistigimda da ayni cevabi aldim. Kestirmek cozum degil bakim yapmalisin demisti argan yagini onermisti

Çok sağol canım elidor var bende onu kullaniyim. Bugün tarçın aldım yarın elma sirkesini de aldım mı tamamdır hemen baslicam çok teşekkür ederim saç uzatmak için önce bi saçı sağlıklı hale getirmek lazım demi ama

:) tamam canm yaptktan sonra sonucu muhakkak bizimlede paylaş saç uzatmak için ek olarak çam terebentinide kullanabilirsin

:) tamam canm yaptktan sonra sonucu muhakkak bizimlede paylaş saç uzatmak için ek olarak çam terebentinide kullanabilirsin

Evet onu da kullaniyorum daha doğrusu kullanmadigim pek bişey yok sanırım ama çok iyi geldi hepsi . Daha iki hafta oldu kullanalı biraz gözle görülür sekilde uzasinda paylaşırım tabiki ;-)

tamam canım , teşekkür ederiz :)

tamam canım , teşekkür ederiz :)

Canım ben bunu yaptım bi kez ama pek beceremedim galiba tarçın katı katı durdu öyle . Onun yerine toz tarçın kullansak nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…