Kzlar merhabalar size süper bi uygulamamdan bahsedicem burda o kadar çok konu var kii maskelerle ilgili kimileri çok pahalı ve kimyasala kaçamyrz.dügnler geldiiii saç kestirmek istemiyoruz ama saçlarmz yprandı o halde napyruuuzzz bakm yapyruz hemde evdekilerleeee .mahvolmus saclarim gozle girulur parlaklik yumusaklasma ve gucluluk kazandiii resimleri paylasamiyorum ne yazikki Neyse gelcelim kurumuze Zeytinyagi ve elma sirkesi mucizesini bilmeyen yoktur herhalde biz bunlari bir arada kullanicaz oncellikle malzemeleeeer;
*5 kasik zeytinyagi
*1 adet kati tarcin
*2 kasik kahve
*paptya suyu (sari saclara bire bir)
*elma sirkesi
*nemlendirici krem
*3 kasik suuu :))
Kizlar oncelikle zeytin yagini kahveyi ve tarcini kirip bi kapta isitiyoruz iyice karistiriyiruz yag yanmasin amn dikkat!! Daha sonra yagi ocaktan alip ilimasini bekliyoruuuz .bu sirada aktardan aldigimiz papatya otlarinida cay demler gibi demliyoruz ardindan zeytinyagli karisimimiza sirkemizi suyumuzu ve nemlendirici kremimizi ilave edip kuru saca uyguluyoruz 10 dakika sonra papatya suyumuzu sac uclarimiza suruyoruz ve 20 -25 dakika bekletiyoruz ardindan yikiyoruuz bu arada bu kur sadece sac uclari icin diplere hic uygulamadim kurlerin ilik olmasina dikkat ediiiin ve biraz kotu kokabilir ama buna degeeeer :* yararini gorun kizlarrr saglikli ve parlayan yumasucik saclarimiz daim olsuuuuun !!! :)))
*5 kasik zeytinyagi
*1 adet kati tarcin
*2 kasik kahve
*paptya suyu (sari saclara bire bir)
*elma sirkesi
*nemlendirici krem
*3 kasik suuu :))
Kizlar oncelikle zeytin yagini kahveyi ve tarcini kirip bi kapta isitiyoruz iyice karistiriyiruz yag yanmasin amn dikkat!! Daha sonra yagi ocaktan alip ilimasini bekliyoruuuz .bu sirada aktardan aldigimiz papatya otlarinida cay demler gibi demliyoruz ardindan zeytinyagli karisimimiza sirkemizi suyumuzu ve nemlendirici kremimizi ilave edip kuru saca uyguluyoruz 10 dakika sonra papatya suyumuzu sac uclarimiza suruyoruz ve 20 -25 dakika bekletiyoruz ardindan yikiyoruuz bu arada bu kur sadece sac uclari icin diplere hic uygulamadim kurlerin ilik olmasina dikkat ediiiin ve biraz kotu kokabilir ama buna degeeeer :* yararini gorun kizlarrr saglikli ve parlayan yumasucik saclarimiz daim olsuuuuun !!! :)))