vee bende oğluma nihayet kavuştum..

B

berrinyy

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi berrinyy
21 haziran yani cumartesi günü nişanım gelince bende çanlar çalmaya başladı ve heyecanım arttı.cumartesi gecesi sancılarım başladı ve gece yarısı arttı pazar günü hastaneye gittiğimde 4 cm açıklığım vardı ve epidural takıldı.ne yazikki epidural kısmında şanssızlık yaşadım ve şuanda başağrısı çekmekteyim.doktorllar epidurali tavsiye etmedi çok çabuk doğumun ilerleyebileceğini söylediler fakat ben o sancıyla çok ısrar edince epidural takıldı.neyse sonuçta bir iki saatte olsa beni rahatlattı hastaneye sabah 10.00da gitmiştim ve pazar 18.05te doğum yaptım. doğuma anestezi uzmanı yetişemedi yani benim epidural boşa gitti geriyede ağrısı kaldı.
bunlar ters kısmı doğumumun tabi en güzel kısmı oğluşum Mehmet 3560 gr doğdu ve maşallah çok sağlıklı çok güzel emziriyorum biraz acı çekiyorum ama çok güzel bir duygu hepimizin bildiği gibi.
oğlum ağlıyo şimdi hepinize sevgiler:emir_bebek::nazar:

• Konu Sahibi berrinyy
:nazar: EŞİNİ ve SENİ TEBRİK EDERİM.
ALLAH OĞLUŞUNA ve SİZE SAĞLIKLI, HUZURLU BİR ÖMÜR NASİP ETSİN. :nazar:

bebek04picrm3vt9.jpg

• Konu Sahibi berrinyy
allah analı babalı büğyütsün canım ... darısı bizlere artık :)

• Konu Sahibi berrinyy
allah anali babali buyutsun insallah
hosgeldin mehmet pasa
kilosu da masallah cok guzel

• Konu Sahibi berrinyy
Allahım analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin canımmm

• Konu Sahibi berrinyy
allah analı babalı büyütsün canım

• Konu Sahibi berrinyy
Canim Allah Anali Babali Sağlicakla Büyümesini Inşallah Nasipeyler.

çok çok teşekkür ederim aslında anlatılacak birsürü ayrıntı var ama benim pek dermanım yok yalnızca ferhat göçerin şu şarkısını hayatım boyunca unutamam ''Biri bana gelsin'' oğlum doğar doğmaz doğumhanede bu şarkı çalmaya başladı en unutulmaz anıma damgasını vurdu şarkı:)

tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün

oyy oyyy süperr yaa acısıyla tatlısıyla kurtulmussun darısı sağlık içinde günü birinde bizlerin basına (amin) allah analı babalı buyutsun

X