- 17 Nisan 2016
- 31
- 30
- 31
-
- Konu Sahibi guldnkckogluu
ilk önce sıkı bir diyetle başladım :)Süpersin ya bravoharika olmus karnın.
Spor olarak neler yaptin ? Kaç gun/saat ?
ilk önce sıkı bir diyetle başladım :)
pazartesi-çarşamba-cuma-cumartesi günleri 1.5 saat kalça karın egzersizlerini böldüm kendime göre sonuç bu teşekkür ederim bu arada :)
gece yatmadan önce bol bol araştırma yap spor hakkında insanların öncesi ve sonralarına bak geçmez :))))Cok iyi olmus valla. Baslayamiyordum ne zamandir gaza geldim bi an. Yarina kadar geçmez ins :)
46 yasindayim ayni sizin gibiydi karnim. Haftanin 3 gunu yogun sekilde kardiyo fitnes aletler yer hareketleri ve arkasindan aralikli 200 mekik cekiyordum. Belimi sakatladim. Sporu buraktim Haliyle 5 kilo aldim.Sizi gorunce tekrar heveslendim.Eki Görüntüle 1955338 gelsin karın kasları kızlar daha önceki açtığım konuda eski halide mevcut şu bir haftadır yediklerime çok dikkat etmedim malesef :/ kendime inanılmaz kötülük yaptığımı hissediyorum bu kadar yol almışken.. mantılar tostlar hak getire :) ama ödül vermek gerek bazen kendimize.. ona rağmen gerileme hissetmedim açıkçası yaz geliyor malum herkes ufaktan egzersize diyete başlasa mı acaba ?? fit anneler görmek istiyorum ben ya 25 yaşında yaşlı gibi annede neyin nesi ?? taş gibi anne olmak varken kızlarcıım :) inst:guldenkckoglu