- 28 Ocak 2015
- 11
- 2
- 31
-
- Konu Sahibi esmiraflrs
fazla ilgi beklemiyorum senden sadece bana vaktim yok derken bana bir satırcık yazmadan facede sürekli paylaşımlar yapman beni çok kırıyor beni arama sorma tamam ama en azından bi haber ver dedim
bittiğini kabul ettim keşke bir veda etseydi kırılmazdım bu kadar
daha yeni barışmıştık herşey harika gidiyordu derken ilgisi biraz azalmaya başladı vaktim yok çok çalışıyorum diyordu anlıyorum seni dedim daha fazla ilgi beklemiyorum senden sadece bana vaktim yok derken bana bir satırcık yazmadan facede sürekli paylaşımlar yapman beni çok kırıyor beni arama sorma tamam ama en azından bi haber ver dedim tamam dedi anlaştık bir sabah yine mesajlaştık günaydın aşkım vs yazdı o günden beri tam 15 gün geçti ne tek satır yazdı ne yanıma geldi nede aradı görüyorum sürekli facede watsapta aktif neşeli neşeli şarkılar paylaşıyor inadıma kırıldığımı bile bile bu defa bende aramadım bekledi ki yine sitem edeyim etmedim hiç bişey yapmadım anladım bittiğini de herşey yolundayken birden bire böylece bitirmesi çok canımı yakıyor en azından bir veda etseydi yaşanılan güzel günlerin hatırına bende öyle neşeli şarkılar mı paylaşsam sitem dolu mesajlar mı yayınlasam bilemedim şu an sadece sessizliğe gömüldüm çok içim acıyor çok
SANA DEĞER VERMEYENE DEĞER VERME.ÇIRPINMA.ÇOK MU ÖNEMLİ VEDA SERAMONİSİ.ADAM SANA DEĞER VERMEMİŞ İLGİLENMEMİŞ,SEN VEDASINI MI BEKLİYORSUN.BAZI İNSANLAR VEDALAŞAMAZ.KARŞISINDAKİ ANLASIN İSTER.NE DİYE HERŞEYİNE HE DİYORSUN.Bİ SATIRCIK YAZ....KENDİNİZİ BU KADAR DEĞERSİZLEŞTİRİNCE NE GEÇİYOR ELİNİZE.daha yeni barışmıştık herşey harika gidiyordu derken ilgisi biraz azalmaya başladı vaktim yok çok çalışıyorum diyordu anlıyorum seni dedim daha fazla ilgi beklemiyorum senden sadece bana vaktim yok derken bana bir satırcık yazmadan facede sürekli paylaşımlar yapman beni çok kırıyor beni arama sorma tamam ama en azından bi haber ver dedim tamam dedi anlaştık bir sabah yine mesajlaştık günaydın aşkım vs yazdı o günden beri tam 15 gün geçti ne tek satır yazdı ne yanıma geldi nede aradı görüyorum sürekli facede watsapta aktif neşeli neşeli şarkılar paylaşıyor inadıma kırıldığımı bile bile bu defa bende aramadım bekledi ki yine sitem edeyim etmedim hiç bişey yapmadım anladım bittiğini de herşey yolundayken birden bire böylece bitirmesi çok canımı yakıyor en azından bir veda etseydi yaşanılan güzel günlerin hatırına bende öyle neşeli şarkılar mı paylaşsam sitem dolu mesajlar mı yayınlasam bilemedim şu an sadece sessizliğe gömüldüm çok içim acıyor çok
doğru diyorsunuz ne diyim kendi kendimi yeterince küçük düşürmüşüm değersizleştirmişim engellemiştim bugün faceden hemen aradı açmadım telefon numarasınıda engelledim iyi ki yazmışım buraya
sağolun böyle haksızlığa uğramak üzüyor sadece beni bittiğini kabul ettim keşke bir veda etseydi kırılmazdım bu kadar
evet aynen sorsan ben seninim çok seviyorum seni bırakamam hiç diyordu herhalde bu sözlerle bizi elinde tutup bir yandan başka kapılar aralıyorlar kendilerine 15 gün arama sorma engelleyince hemen nasıl aradıya cıdden bu gıdıp gıdıp gelen adamlar ne model,biri ban anlatsa anlıcam,çok seviyorum ölüyorum,on gün yok,cidden merak edıyorum ne işler