Ve yılın ilk karı yağdı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Yurdun özellikle doğu gölgelerinde kış kendisini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Ardahan'a yılın ilk karı yağdı

Kuzeydoğu Anadolu Bölgesi’nde yer alan Ardahan ve Kars’ın Sarıkamış ilçesine kar yağdı. Ardahan kent merkezinde gece etkili olan soğu hava, ilerleyen saatlerde kar yağışına neden oldu. Sabah saatlerinde beyaz örtüyle karşılaşan vatandaşlar, ev, iş yeri ve araçların üzerindeki karı temizledi. Kent merkezi ve yüksek kesimlerin bazı noktalarında kar kalınlığının 3 santimetre olduğu bildirildi.

SICAKLIK -4 DERECEYİ GÖRDÜ

Sarıkamış ilçesinde ise gece hava sıcaklığının eksi 4 dereceye kadar düşmesi nedeniyle aralıklarla yağan kar, kenti beyaza bürüdü. Kar kalınlığı kent merkezinde 3, Cıbıltepe Kayak Merkezi’nin üst kesimlerinde ise 5 santimetre olarak ölçüldü. Kar yağışıyla birlikte kentin bazı noktalarında, kartpostallık görüntüler oluştu.

http://www.posta.com.tr/turkiye/HaberDetay/Ve-yilin-ilk-kari-yagdi.htm?ArticleID=310367

Ne çabuk geçti bir sene.
Geçen seneki kar daha geçen hafta gibi..
Şahsen ben hiç özlemedim karı ama ne yalan söyleyeyim yaşım ilerdikçe her mevsimin ayrı tınısını yaklamaya çalışıyorsun. Ama kızım bile diyor "karı seviyorum ama yazın denizde yüzmeyi daha çok seviyorum hemen yaz gelse keşke.."
"keşke" demeden alamıyorum kendimi..

Her yil "Kar kaaar! " derecesinde sevinen ben bu yil kar, soğuk falan istemiyorum! :/ İstanbul karini kara hasret illere itelesek keşke bu yil. :/

yaşım ilerledikçe yazları sevmem gerekiyor sanırım ama ben kışları sevmeye başladım, sessiz sakin ne güzel, yaz demek gürültü patırdı demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…