Ve transfer sonucum belli oldu ❤️

Ekleyeyim, Allah isteyen herkese en tez zamanda bu müjdeyi versin , benim gibi sürecin içinde olanları da sorunsuz bi şekilde bebekleri ile sağlıklı bi şekilde kavuştursun
🙏

Sürecin içinden geçmiş biri olarak bu yolun nasıl zorlu bi yol olduğunu çok iyi biliyorum

Değer çok güzel ikiz dersen hiç şaşırmam benim 15. Gün beta 1065di 5. Gün embriyosu olmasına rağmen, hadi inşallah 🦋🦋🦋🦋🦋🦋

Değer çok güzel ikiz dersen hiç şaşırmam benim 15. Gün beta 1065di 5. Gün embriyosu olmasına rağmen, hadi inşallah 🦋🦋🦋🦋🦋🦋
Aslında 3 gün varsa ikiz değildir bence kuzu 🤣 esprisine söylemiştim bi de oluyormuş 🤣, bu arada tüp bebek merkezi 10. Gün sonucu artı 12. Gün sonucunu gördü başka yapmana gerek yok haftaya kontrole gidebilirsiniz dedi, senin kontrol ne zamandı

Bu arada ben de 10. Gün uçuk çıktı kızlar normalde yıllar olmuştu çıkmayalı , bu bir belirti mi bilmiyorum

Aslında 3 gün varsa ikiz değildir bence kuzu 🤣 esprisine söylemiştim bi de oluyormuş 🤣, bu arada tüp bebek merkezi 10. Gün sonucu artı 12. Gün sonucunu gördü başka yapmana gerek yok haftaya kontrole gidebilirsiniz dedi, senin kontrol ne zamandı
Ben oraya gitmiyorum başka bir özel hastanede yaptırdım tüm kontrolleri yavru, önünden geçmiyorum oranın😂😂 pozitif pabuçlarımı alamadım onu almak için belkş giderim.

Değer güzel, yüksek. Neden olmasın ikiz yavruşlarrerr 🤱👩‍🍼

Ben oraya gitmiyorum başka bir özel hastanede yaptırdım tüm kontrolleri yavru, önünden geçmiyorum oranın😂😂 pozitif pabuçlarımı alamadım onu almak için belkş giderim.

Değer güzel, yüksek. Neden olmasın ikiz yavruşlarrerr 🤱👩‍🍼
Kuzum ben zaten başka şehirdeyim :) oraya gitmiyorum

Kızlar 10. Gün 405 , transferin 12. Günü beta 1020 geldi. Çok mutluyum , ikiz değildir dimi 😁
Merhaba sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 💕🙏🏻İkiz olma ihtimali yüksek gibi ben de 412 ile hamileliği öğrenmiştim sonra 2 gün sonra 1000küsür cıktı şimdi ikiz kızlarım1,5 aylık:))

Merhaba sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 💕🙏🏻İkiz olma ihtimali yüksek gibi ben de 412 ile hamileliği öğrenmiştim sonra 2 gün sonra 1000küsür cıktı şimdi ikiz kızlarım1,5 aylık:))
tek embriyo transfer olduğu için hiç düşünmemiştim , espri olsun diye ikiz demiştim ama siz yazdıktan sonra olabilir mi dedim 😅ne zaman fark ettiğiniz peki ikiz olduğunu

Allah bağışlasın bu arada 🥰🙏🌹

X