- 30 Nisan 2023
- 1.741
- 1.872
- 31
- Konu Sahibi Sofiasofia
Kızlar 10. Gün 405 , transferin 12. Günü beta 1020 geldi. Çok mutluyum , ikiz değildir dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ olunHayırlı olsun
Maşallah subhanallah çok sevindim hayırlı olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar 10. Gün 405 , transferin 12. Günü beta 1020 geldi. Çok mutluyum , ikiz değildir dimi
Çok teşekkür ederim , güzel haberleri aldığınızda bana da yazın olur mu unutmayınMaşallah subhanallah çok sevindim hayırlı olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallahÇok teşekkür ederim , güzel haberleri aldığınızda bana da yazın olur mu unutmayın
Aslında 3 gün varsa ikiz değildir bence kuzu esprisine söylemiştim bi de oluyormuş , bu arada tüp bebek merkezi 10. Gün sonucu artı 12. Gün sonucunu gördü başka yapmana gerek yok haftaya kontrole gidebilirsiniz dedi, senin kontrol ne zamandıDeğer çok güzel ikiz dersen hiç şaşırmam benim 15. Gün beta 1065di 5. Gün embriyosu olmasına rağmen, hadi inşallah
Ben oraya gitmiyorum başka bir özel hastanede yaptırdım tüm kontrolleri yavru, önünden geçmiyorum oranın pozitif pabuçlarımı alamadım onu almak için belkş giderim.Aslında 3 gün varsa ikiz değildir bence kuzu esprisine söylemiştim bi de oluyormuş , bu arada tüp bebek merkezi 10. Gün sonucu artı 12. Gün sonucunu gördü başka yapmana gerek yok haftaya kontrole gidebilirsiniz dedi, senin kontrol ne zamandı
Bağışıklığımız çok düşüyor gebelikte ondan olabilir belkiBu arada ben de 10. Gün uçuk çıktı kızlar normalde yıllar olmuştu çıkmayalı , bu bir belirti mi bilmiyorum
Kuzum ben zaten başka şehirdeyim :) oraya gitmiyorumBen oraya gitmiyorum başka bir özel hastanede yaptırdım tüm kontrolleri yavru, önünden geçmiyorum oranın pozitif pabuçlarımı alamadım onu almak için belkş giderim.
Değer güzel, yüksek. Neden olmasın ikiz yavruşlarrerr
Muhtemelen :)Bağışıklığımız çok düşüyor gebelikte ondan olabilir belki
Merhaba sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah İkiz olma ihtimali yüksek gibi ben de 412 ile hamileliği öğrenmiştim sonra 2 gün sonra 1000küsür cıktı şimdi ikiz kızlarım1,5 aylık:))Kızlar 10. Gün 405 , transferin 12. Günü beta 1020 geldi. Çok mutluyum , ikiz değildir dimi
tek embriyo transfer olduğu için hiç düşünmemiştim , espri olsun diye ikiz demiştim ama siz yazdıktan sonra olabilir mi dedim ne zaman fark ettiğiniz peki ikiz olduğunuMerhaba sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah İkiz olma ihtimali yüksek gibi ben de 412 ile hamileliği öğrenmiştim sonra 2 gün sonra 1000küsür cıktı şimdi ikiz kızlarım1,5 aylık:))
Çok sağ olunHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah