Gelinlik Modelleri Ve sonundaa bende geln oldumm :)

eftelya86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
64
6
98
38
Burdur
O kadar hayal kırıklıkları ve o kadar ayrılıklar yaşadımki bu zamana kadar ama nihayet yolunu gözlediğim ve bana arzu ettiğim huzuru veren adamı buldumm en önemliside o beyaz gelinlğmi giyebildmm hep kilolarımdan şikayetçiydim ve hçbir zaman o gelinliğin bana yakışmayacağını düşünürdüm ama gelinliğimi giydiğim zaman kendimi dünyanın en güzel kızı hissettimm biz birbirimizi bulalı ve yeni hayatımıza adım atalı 8 ay olmuştu ama imkanlardan ve sorunlardan dolayı düğünümüzü yapamamıştık bizi hayallerimize kavuşturan abim ve tüm sevdiklerimize sonsuz teşekkürler iyki varsınızz :)

Allah mutluluğunuzu daim etsin. Her sorunun üstesinden el ele gelmeyi nasip etsin inşallah
Darısı başıma

Mutluluklar dilerim bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah :)

hepnze teşekkürler o kadar mutluyumkii bunu szinle paylaşmak istedimm darısı tüm yalnızların başınaa :)

Gelinliğin ne güzelmiş öyleeeeçok tatlı olmuşsun canım ya birde seni şarkıcı elif karlıya çok benzettim ona benziyorsun tıpkıömür boyu mutluluklar sizin olsun

Çookk şirin bir gelin olmuşsunuz :) İnşallah bundan sonraki hayatınızda gönlünüz kalbiniz yüreğiniz hep güler mutluluk yakanızı bırakmasın hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…