• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ve sonunda hamileyimmm : ))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elifsena64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
59
26
88
31
Merhaba kizlarrr
Sizlere nasil hamile kaldigimi anlatmak istiyorum.
Oncellikle 2 ay once 15 gun doğan kürü uyguladim sonrasinda geçen ay incir kürü yaptım..
Veeee adetten 6 gun once erken gebemik testi yaptim ve belli belirsiz ikinci cizgi belirdi.
Ertesi gun tekrar erken gebelik testi yaptım, malesef o negatif çıktı.
Ondan sonra ki yaptigim testler hep negatif çıktı ve bugun adet gunumde bir tane daha yaptim ama hic icimde umut yoktu.. Ve pozitiffffff !!!
Inanin o kadar mutluyum kiiii, cok saskinim.
Kizlar mutlaka kurleri deneyin ise yarıyor ..

Merhaba kizlarrr
Oncellikle 2 ay once 15 gun doğan kürü uyguladim sonrasinda geçen ay incir kürü yaptım..
Veeee adetten 6 gun once erken gebemik testi yaptim ve belli belirsiz ikinci cizgi belirdi.
Ondan sonra ki yaptigim testler hep negatif çıktı ve bugun adet gunumde bir tane daha yaptim ama hic icimde umut yoktu.. Ve pozitiffffff !!!
canm mrb rabbim kucagına almayı nasıp etsin.. cok sevındım adına benımde au an 6 gun var bata bugun erken gebelik testi yaptım negatıf cıktı..yumurtlamadan sonraki 7.günüm bugun..senin ne gibi belirtilerin vardi ve kac tane test yatın

Bu dorduncu testim : )
Bence hic erken gebelik testi yapma, benim yaptiklarim hep clearblue ama bilemediler en iyisi adet gununu bekle bence
Goguslerimde batma var başka hic bir belirti yokk benim.
Incir kuru dene olmazsa
Insallah hamilesindirr

Bence hic erken gebelik testi yapma, benim yaptiklarim hep clearblue ama bilemediler en iyisi adet gununu bekle bence
Incir kuru dene olmazsa
Insallah hamilesindirr
saol cnm inşallah öyledir sen en son testi ne zamn yaptın

Incir kuru dene olmazsa
Insallah hamilesindirr
Yaaa :halay: Çok sevindim senin adına , bana öyle bi umut oldun ki anlatamam. Çünkü bende de sadece göğüslerim de Ağrı şişlik ve kasiklarim da hafif batmalar var , çoğu kişi de çok daha farklı belirtiler okudum bunların hepsi bende yok olamaz sanırım diyip umudumu tam kestiğim bir gündü bugün. Adetim 3 gün geçmesine rağmen erken gebelik testi dahi negatif çıktı , rabbim sağ salım kucağına almayı nasip etsin sana da kuzum benim icin de dua et :KK200:

Kürleri neden kullandınız, fiziksel bir rahatsızlığınız mı vardı? Yani be biliyim iltihap, pco, yumurtlama sıkıntısı vesaire gibi bir sıkıntımı vardı

5 aydir deniyoruz doktor hic bir saglik problemi yok demişti ben sadece kur yardimci olur diye yaptim.
En son testimi bugun yaptim 2 tane ust uste ve su an test 1 2 haftalik hamilelik gosterdi.
Allah herkese nasip etsin insallah
Hic ummadigim anda oldu diyebilirim cunku erken gebelik testlerim hep negatif cikti

Yaaa :halay: Çok sevindim senin adına , bana öyle bi umut oldun ki anlatamam. Çünkü bende de sadece göğüslerim de Ağrı şişlik ve kasiklarim da hafif batmalar var , çoğu kişi de çok daha farklı belirtiler okudum bunların hepsi bende yok olamaz sanırım diyip umudumu tam kestiğim bir gündü bugün. Adetim 3 gün geçmesine rağmen erken gebelik testi dahi negatif çıktı , rabbim sağ salım kucağına almayı nasip etsin sana da kuzum benim icin de dua et :KK200:
Canimm cok degisik bir duygu, bugun adet olmam gerekiyordu bugun yaptim test oncekiler hep negatiff ustelik clearblue aldim hep...
Allahim sana da nasip etsin insallah
Dedigim gibi bir sol kasigimda batmalar var ve goguslerimde siskinlik o kadar. Insallah mutlu haberi sende alirsin canim :KK200:

Incir kuru dene olmazsa
Insallah hamilesindirr
Gözün aydı canim.tebrik ederim.Rabbim sağlık sıhhat versin.
Ben bisey soracam gögsündeki batmayı tarif edemisin.igne batmasi gibi mi.
Göğsüne mi batıyor yoksa iç tarafta yani kalbe yakin mı?
Benim de sol göğsümde batma var onun icin soruyorum.

Ay ay cok ama cok sevindim ben sana demedimmi:):)rabbim sağlıkla kucagına almayı nasipetsin canım inan cok mutlu oldum

Merhaba kizlarrr

Merhaba çok sevindim sizin adınıza böyle güzel haberler almak bizi umutlandırıyor Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah tebrik ederim :)

Back