Gereğinden fazla tepki vermiyomusun?
Gereğinden fazla duygusal davranmıyormusun?
Tasınmalar,hat kırmalar..vs Ne gerek var onlara.
Beni rahatsız etmeyin,sizinle görüşmek istemiyorum de geç...
Zaten rahatsız etmemeleri için yapılmıştı tüm bunlar.
Hattımı kırdım çünkü x kişisini tanıyorum, rahat bırakmazdı. Zaten numaram gereken kişilerde var. Ayrıca numaramı da değiştirmeyi düşünüyordum vesile oldu diyelim.
O zamanlar taşınacaktık, biraz daha uzağı oldu isteğim üzerine.
Bana kalırsa duygusal düşünmüyorum çünkü hala suçluluk duygusu vardı içimde 1 hafta önceye kadar. Amaç ne çözmedim hala ama en azından rahatlamış hissesiyorum a zçok.
O zamanlar açıklama fırsatım olmamıştı, açıkladım, rahatım da denebilir. Geçmişte yaşanan şeylerin pişirilip pişirilip önüme konması rahatsız ediyor. Bilsin, o da ben de rahatlayalım istedim.
Kardeşiniz kadar çok sevdiğiniz birisiyle bunları yaşamak bence duygusal davranmak için yeterli bir sebep.
Ordan bakınca duygusal bir ergenin sorunu da olarak gözüküyor olabilir bilmiyorum. Ama ben hala neden 3 yıl sonra dönüp dolaşıp bu noktada merak ediyorum.
Öncelikle puntonuzu biraz yükseltirmisiniz.Harfler çok küçük okumakta zorlanıyoruz.
Siz çok alınganısınızBen size ergen muamelesi yapmışım gibi davrandınız.
Yazdıklarınızda fazla tepki hissettim,yani bu sadece yazdıklarınızada yansımış olabilir.Merak ediyorsunuz ama burda bunu kimse bilemez değilmi?
Thmin istiyorsan eğer,akıllarına gelmişssindir,onlarında içinde kalan bazı şeyler olmuştur,belkide amaçları seni rahatsız etmekti..o veya bu..
onlarca tahmin yürüyülebilir.
Üzerinde düşünmeyin artık bakın onlar keyiflerine bakıyorlar,sizde öyle yapın..
ooooo duygularını çok arabesk ve gerçeklikten uzak buldum üzgünüm ama anlattıkların da gerçek değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?