• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve şimdi yıllar sonra..

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Evet, bütün dertlerim bir yana yıllardır kafamı kurcalayan hep pişmanlık ve üzüntü duyduğum bir derdim var. En yakın arkadaş nasıl kaybedilir buyrun öğrenelim.

6. sınıf. Tanıyabileceğim en mükemmel arkadaşı tanıdım ben. Hep beraberdik, ağladık da, eğlendik de, sırlarını da sakladık, hatalarını da kapattık.
Ben tek çocuğum ve emindim. Kardeşimi bulmuştum. Hayalimdeki kardeşimi.
Yapışık ikizler gibiydik, kavga eder 5 dakika sonra barışır, biri ötekini savunur, acısı onun acısı, sevinci onun sevinci olurdu.

Liseye başladık. Farklı liselerdeydik. O düz, bense anadoluydum. Dert etmedik, hep beraberdik.
Orta okuldan tanıdığımız bir çocuk. x kişisi diyelim. Aynı yerde oturuyorduk. En yakın arkadaşıma teklif etti. Kabul edildi, bir süre çıkıldı. Arkadaşımla çıkana kadar x kişisini tanımıyordum bile.
Tanıştık, arkadaşımla hep beraberdik dedim ya. Ben istemesem de zorla eve gelir yanında götürürdü buluşacakken. Çünkü ben onun uğuruydum. Zaman geçti. Kavgaları başladı ama ben sebebini hiç bilemedim.
Bir gün geldi x kişisi, arkadaşımla ilişkileri boyunca hep beni sevdiğini söyledi. Ben hiç fark edemedim. Çünkü benim aklım da başkasındaydı. Anlayamadım.
Çok ısrar etti asla kabul etmedim, edemedim, edemezdim. Tehtit etti söylememem için kimseye. Sustum, çok uzun bir süre sustum. Oynadığı mutluluk oyununu izledim, arkadaşıma yaptığı her şeyi izledim. O arada aldatıldım, vicdan azabımdan gidip arkadaşımın kollarında ağlayamadım bile. Ne var ki bu acıyla ve üzerime çöken ihanetle de yaşamamadım daha fazla, gittim anlattım durumu arkadaşıma. İnanmadı, beni suçladı. Sonra sustu. Hiç bir şey yok gibi sustu. Biz arkadaşlığımıza devam ettik. Ayrıldılar. Tehtit etti beni x kişisi aylarca, nasıl yaparsın nasıl söylersin diye bir şey diyemedim.

Taşındık. Arkadaşımla olan tek bağım da koptu. O kadar vicdan azabı çekiyordum ki ben istedim taşınmayı okulu bahane ederek. Yüzüne bakamadım, hep suçladım kendimi. Hattımı kapattırdım aylarca, tüm iletişim yollarımı kestim, onu tanıyan kimseyle konuşmadım. Beni unutsun, öldü bilsin istedim. Zamanla ben de alıştım bu duruma. Kandırdım durdum kendimi.

2 hafta önce biri aradı beni. Tanımadığım bir erkek. Evet, x kişisi. Numaramı nerden buldu bilmem. Kapattım. Defalarca aradı artık sussun diye açmak zorunda kaldım. Özür diledi ve arkadaşımla konuştuğunu söyledi. Evet, arkadaşım benimle değil eski, sinsi sevgilisiyle konuşuyordu artık. Sinirlendim, kendime, herşeye.

Arkadaşım ona "İkimizden de nefret ettiğini, ona ihanet ettiğimi ve bunun acısının 3 yıl sonra çıktığını" söylemiş. Konuşmuşlar. Ben suçlanmışım hep. X kişisi tüm suçu atmış üstüme. Ayartmışım, kur yapmışım, zorla çıkmak istemişim de beyefendimiz kabul etmemiş meğer. Hepsini anlattı. Çok sinirlendim kapadım telefonu.

Aradım eski arkadaşları, arkadaşımın numarasını istedim, aldım. Aradım. Sordum derdini. Aynılarını söyledi. Onu bırakıp gttiğimi, ona ihanet ettiğimi, o zaman ses çıkarmadığını ama artık uyandığını söyledi. Evet, 3 yıl sonra. Anlattım, dinledi. Hak verdi. Doğru söylüyorsun sana inanıyorum artık, eskisi gibi olalım, o pislikle görüşmeyeceğim dedi.
Bişey diyemedim. Sustum.

Bugün ne mi gördüm ? Sevgili arkadaşımın, x kişisiyle 2 günde can ciğer kuzu sarma olduğunu, Facebookta, twitterda orda burda şakalaştığını.. Konuştuğunu, dert anlattığını. "Ahaha" "Hihihi" yaptığını.

Şok oldum, diyemedim bir şey. Kırdım hattımı, yeni hat aldım. Onunla irtibata geçebileceğim tüm adresleri, telefonları sildim. Başa döndüm kısaca.

Anlamadım, derdi nedir, amacı nedir ? 3 yıl sonra bu çaba, nefret ettiği sevgilisine bu ilgi nedir ? :31:

Uzun olduysa özür dilerim.

Konuyla ilgili olarak :

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/555811-3-psikopattan-nasil-kurtulacagiiimm.html :kkk:

Son düzenleme:
Gereğinden fazla tepki vermiyomusun?
Gereğinden fazla duygusal davranmıyormusun?
Tasınmalar,hat kırmalar..vs Ne gerek var onlara.
Beni rahatsız etmeyin,sizinle görüşmek istemiyorum de geç...
:ssz::ssz:

Gereğinden fazla tepki vermiyomusun?
Gereğinden fazla duygusal davranmıyormusun?
Tasınmalar,hat kırmalar..vs Ne gerek var onlara.
Beni rahatsız etmeyin,sizinle görüşmek istemiyorum de geç...
:ssz::ssz:

Zaten rahatsız etmemeleri için yapılmıştı tüm bunlar.
Hattımı kırdım çünkü x kişisini tanıyorum, rahat bırakmazdı. Zaten numaram gereken kişilerde var. Ayrıca numaramı da değiştirmeyi düşünüyordum vesile oldu diyelim.
O zamanlar taşınacaktık, biraz daha uzağı oldu isteğim üzerine.
Bana kalırsa duygusal düşünmüyorum çünkü hala suçluluk duygusu vardı içimde 1 hafta önceye kadar. Amaç ne çözmedim hala ama en azından rahatlamış hissesiyorum a zçok.
O zamanlar açıklama fırsatım olmamıştı, açıkladım, rahatım da denebilir. Geçmişte yaşanan şeylerin pişirilip pişirilip önüme konması rahatsız ediyor. Bilsin, o da ben de rahatlayalım istedim.
Kardeşiniz kadar çok sevdiğiniz birisiyle bunları yaşamak bence duygusal davranmak için yeterli bir sebep.
:31:

Ordan bakınca duygusal bir ergenin sorunu da olarak gözüküyor olabilir bilmiyorum. Ama ben hala neden 3 yıl sonra dönüp dolaşıp bu noktada merak ediyorum.

Son düzenleme:

Zaten rahatsız etmemeleri için yapılmıştı tüm bunlar.
Hattımı kırdım çünkü x kişisini tanıyorum, rahat bırakmazdı. Zaten numaram gereken kişilerde var. Ayrıca numaramı da değiştirmeyi düşünüyordum vesile oldu diyelim.
O zamanlar taşınacaktık, biraz daha uzağı oldu isteğim üzerine.
Bana kalırsa duygusal düşünmüyorum çünkü hala suçluluk duygusu vardı içimde 1 hafta önceye kadar. Amaç ne çözmedim hala ama en azından rahatlamış hissesiyorum a zçok.
O zamanlar açıklama fırsatım olmamıştı, açıkladım, rahatım da denebilir. Geçmişte yaşanan şeylerin pişirilip pişirilip önüme konması rahatsız ediyor. Bilsin, o da ben de rahatlayalım istedim.
Kardeşiniz kadar çok sevdiğiniz birisiyle bunları yaşamak bence duygusal davranmak için yeterli bir sebep.
:31:

Ordan bakınca duygusal bir ergenin sorunu da olarak gözüküyor olabilir bilmiyorum. Ama ben hala neden 3 yıl sonra dönüp dolaşıp bu noktada merak ediyorum.

Öncelikle puntonuzu biraz yükseltirmisiniz.Harfler çok küçük okumakta zorlanıyoruz.
Siz çok alınganısınızBen size ergen muamelesi yapmışım gibi davrandınız.
Yazdıklarınızda fazla tepki hissettim,yani bu sadece yazdıklarınızada yansımış olabilir.Merak ediyorsunuz ama burda bunu kimse bilemez değilmi?
Thmin istiyorsan eğer,akıllarına gelmişssindir,onlarında içinde kalan bazı şeyler olmuştur,belkide amaçları seni rahatsız etmekti..o veya bu..
onlarca tahmin yürüyülebilir.
Üzerinde düşünmeyin artık bakın onlar keyiflerine bakıyorlar,sizde öyle yapın..:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle puntonuzu biraz yükseltirmisiniz.Harfler çok küçük okumakta zorlanıyoruz.
Siz çok alınganısınızBen size ergen muamelesi yapmışım gibi davrandınız.
Yazdıklarınızda fazla tepki hissettim,yani bu sadece yazdıklarınızada yansımış olabilir.Merak ediyorsunuz ama burda bunu kimse bilemez değilmi?
Thmin istiyorsan eğer,akıllarına gelmişssindir,onlarında içinde kalan bazı şeyler olmuştur,belkide amaçları seni rahatsız etmekti..o veya bu..
onlarca tahmin yürüyülebilir.
Üzerinde düşünmeyin artık bakın onlar keyiflerine bakıyorlar,sizde öyle yapın..:34:

Hayır hayır kesinlikle tepki yoktu. Ben de öyle yapacağım zaten. Ne halleri varsa görebilirler.
Sadece paylaşmak istedim ve yaptığımın doğru olup olmadığını merak ettim o kadar.

ben çok abartılı buldum tepkilerini
benimde kardeşim gibi bi arkadaşım vardı ortaokulda kıskançlıktan arkadaşlığımızı bitirdi ama erkek kıskançlığı değil herneyse
slmı kesersiniz olur biter taşınmak hat kırmak falan çok gereksiz olmuş

neden insanları ilahlaştırıyorsun insanları , sana uygun tipler degillermiş çıkarmışsın bi şekilde hayatından, devam et hayata önüne bak...

canım benım duygularını fazla derin yasıyorsun .yanı hat degıstırecek taşınacak kadar ne var ortada .

sız nıye utanıyorsunuz ben onu anlamadım ,sonuc da sızın o sahısa bı duygularınız yok ,acık acık arkadasınıza

keske herseyı zamanın da soyleseydınız .hoş bu durum pat dıye soylenemıyorda anlıyorum senı canım .belkı kız arkadasın

ınanmaz ,belkı de o pıslık sahıs kımbılır ne ıftıralar atar dıye tedırgın oluyorsun .aynı durum su sıralar benım basımda da var .

ben de bu yuzden bı arkadasımı daha yıtırdım .cunku arkadasım gerceklerı goremıyor malesef .pat dıye soyleyemıyorum sevgılısının b

enı rahatsız ettıgını ama ıma da bulunuyorum hıc bır sekıl de anlamıyor .benım arkadasımın sevgılısı de benden hoslanıyor .

ne yazık kı arkadasım bunu gormuyor .sureklı benı arıyor hal hatır soruyor hatta ılerıye gıdıp erkek arkadasımdan ayrılma sebebıme

kadar yorum yapıyor soyledıklerı sunlar ; "x cok aptal senın gıbı bırını nasıl aldattı ,gercekten cok guzelsın

senın gıbı sevgılım olmasını cok ısterdım .senın gıbı sevgılım olsun yarım hemen evlenırım "bunun gıbı bırsuru sey .adam resmen

yazılıyor ama ben arkadasıma bunları soyleyemıyorum ben de senın gıbı korktum ,yaa ıfıtra atarsa dıye .cunku benım arkadasım cok saf .

ıftıra atsa kesın ınanır .bu pıslık sahıs da arkadasımı kullanıyor .arkadasım ıse bununla evlılık hayallerı kuruyor .ama bu pıslıgın arkadasımla

evlenmeye nıyetı yok .ıkı gun once bunlar cok ozel bı meseleden dolayı kavga ettıler .benı de bu meseleye alet ettıler ıkısı de :41:

benım arkadasımın sevgılısı dırek benı arıyor dıyor kı "sashamıa ben yapamıcam bu son damlaydı bıttı "dedı .

adam zaten ayrılmaya bahane arıyordu bahanesı oldu .bıde bana dıyor kı "pelını bı sartla affederım o da şu ;

herseyı oturup konuscagız sen de olcaksın yanımız da o gece ben de olalım evde kımse yok .sen ben pelın olacak

oturur konusur ıcer dertlesırız :53:"dıyor .adamın sarta bak yaa .ben tabıkı bunu kabul etmedım.yanı onların barısmasıyla

benım ne alakam olabılır ,kendılerı bulusur ne yaparsa yapar benım o evde olmam ne alaka .kabul etmedım dıye gıtmıs

arkadasıma saldırmıs demıs kı "sashamıa da benım eve gelırse eger senı o zaman affederım yoksa baska turlu affedemem "demıs:53:

benım saf arkadasım hala uyanmıyor gelmıs aglaya aglaya benı arayarak dıyor kı "sashamıa yalvarırım ılıskım senın ellerın de sevgılımın

evıne sen de gel ,sen gelmezsen benı affetmeyecek:53:"dıyor .resmen arkadasım kafayı yemıs .ben de daha fazla muhatap olmamak

adına arkadasımla da ılıskımı kestım .bu erkek mılletı zarardan baska hıc bı hayırları yok zaten .en yakın arkadasımla ılıskımı kesmek

zorun da kaldım .

ooooo duygularını çok arabesk ve gerçeklikten uzak buldum üzgünüm ama anlattıkların da gerçek değil bence

ooooo duygularını çok arabesk ve gerçeklikten uzak buldum üzgünüm ama anlattıkların da gerçek değil bence

Evet tabi. Canım sıkıldıkça yazarım ben öyle güzel oluyor uydurmak. Hobi işte. O yüzden başımdaki bu 3 tane psikopatı bugün savcılığa verdim. :31:

Son düzenleme:
Buna bağlı olarak bunları olayın üzerine yazmıştım, fark ettim evet fazla duygusal düşünmüşüm. Şimdi çok daha iyiyim, daha mantıksal düşünüyorum, en ufak bir "acaba" da yok içimde.. . Deli çıktılar çünkü. :37:

Teşekkür ederim yorumlar için. :34: :106:

Back