Saç Rengi ve Saç Boyama ve saçlarım kızıl ve sarı ombre

ben çok beğendim, küllü kumral boyadım akşam ombre düşünüyorum ama cesaret verirmisin bana :))
küllü kumral yada kumral tonları bende cok sevıyorum, hele yazın cok daha güzel görunuyor yani benım için tam yaz mevsimlik renklerr. uçlara ombreden korkma cok yakışacaktır eminim, hatta iyiki ypmışım diceksindir yanii

hafta sonu yapıcam sanırım, cesaretimi topladım, hem saçlarım çok uzun olmadı uçlardan kesitirirm dedim :))

Başlığı okuyunca aklıma galatasaray peruğu vari birşey gelmişti. Önyargılı olmamak lazımmış, saçlarınız harika!
Bende kızıla boyuyorum bu ombre güzel bir alternatif ama devamlılığını nasıl sağlanabilir? Bir sonraki boyamada ombre kaybolunca, tekrar mı aynı işlemleri yapacaksınız? Veya cila yaparken?

yenı göruyorum yanıtınızı kusura bakmayın. Devamlılıgını sağlamak cok zor oldu kendim boyadıgım için bayaa yoruldum, dipleri ayrı boya uçları ayrı boyaa, tek başıma nasıl mücadele ettiğimi bilemezsiniz , ombre kaybolmuyor bu arada , saç acıldıgı için öyle kaybolma gibi bir lüksü yok, sonra bıraktım komple kızıla boyadım bendee şuan bile yanar dönerli göruntusu var

Ya görürseniz cevap verir misiniz bende yaptırıcam ama fotonuz varsa o zamandan atar mısınız merak ettim kuaföre yaptırcam ama kendim de yapabilirim sadece istediğim gibi olmazsa diye kuaföre gitmek istiyorum.

Ya görürseniz cevap verir misiniz bende yaptırıcam ama fotonuz varsa o zamandan atar mısınız merak ettim kuaföre yaptırcam ama kendim de yapabilirim sadece istediğim gibi olmazsa diye kuaföre gitmek istiyorum.

resim akşam bulabilirsem paylaşırım tabiki . kendinizde yapabilirsınız tabi ama gerçekten cok zahmetli..yani dipleri boyarken uçlara gelmemesine ayrı özen , uçları boyarken geçişi güzel yapmaya çalışmak ayrı özen.. son boyama yaptgımda sarıyı uçlardan biraz daha yukarda tuttum diye turuncu bir geçişe sahip olmuştum. yani dipler kızıl geçiş turuncu uçlar sarı. kötü durmuştu vesselam

bende merk ettim

Ya işte bende onu düşünüyorum saçımı yıkarken bile ellerim şohpen borusu küvet kıpkırmızı oluyor. Kaldı ki uçlar sarıyken iki yıkamada yukardan akan suyla o uçlar turuncu kızıl bişey olur galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…