• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Recep Sert muradına erdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Türkiye'nin 5'inci yüz ve ilk çene nakli yapılan Recep Sert ile nişanlısı Esma Akyurt, törenle dünyaevine girdi.
Sitene Ekle

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

Recep Sert, Esma Akyurt ile İnegöl Alyans Düğün Salonu’nda düzenlenen törenle dünya evine girdi.
Çiftin akrabaları, sevdikleri ve yakınlarının katıldığı nikah töreni öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Recep Sert, çok mutlu olduğunu söyledi. Balayı için bir plan yapmadıklarını belirten Sert, yaşamlarını bundan sonra İnegöl’de devam edeceklerini ve İnegöl Devlet Hastanesi’nde çalışmaya başlayacağını kaydetti. Esma Akyurt ise bugün çok mutlu olduğunu belirterek, “Hayat arkadaşımla yolumu birleştiriyorum” dedi.

Çiftin nikahını İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıydı. Nikahta Sert’in şahitliklerini İnegöl Kaymakamı Ali Akça ile damadın arkadaşı Erdal Recep Bayraktar yaptı. Akyurt’un nikah şahitleri ise İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ile gelinin arkadaşı Gül Çekiç oldu. Bir ömür boyu birlikteliğe 'evet' diyen çiftin, evlilik cüzdanını ise İnenöl Kaymakamı Ali Akça verdi. Mutlu bir evlilik için 5S kuralının çok önemli olduğunu söyleyen Akça, bunların sevgi, saygı, sorumluluk, sadakat ve sabır olarak sıraladı. Mutlulukları gözlerinden okunan çift nikah töreninin ardından ilk danslarını yaptı.

DÜN KINA GECESİ YAPMIŞTI:

Çok tuhaf...ameliyattan sonra tanışmışlardı sanırım...erkek tarafının maddi durumu mu iyi acaba o_O

Çok tuhaf...ameliyattan sonra tanışmışlardı sanırım...erkek tarafının maddi durumu mu iyi acaba o_O

Kadının alımlı da olması seni bu düşünceye yöneltti değil mi ben de aynı şeyi düşündüm. Aslında iç güzelliğinin dış görünüşün yanında daha önemli bir parametre olması gerçeği varken aklımıza ilk maddiyatın gelmesi bence bizim değil dünyanın kötülüğü :)

Kızın kocaman bır kalbı var sanırım, Allah mutlu mesut yaslanmalarını nasıp etsın ınsallah.

Kadının alımlı da olması seni bu düşünceye yöneltti değil mi ben de aynı şeyi düşündüm. Aslında iç güzelliğinin dış görünüşün yanında daha önemli bir parametre olması gerçeği varken aklımıza ilk maddiyatın gelmesi bence bizim değil dünyanın kötülüğü :)

Kızın kocaman bır kalbı var sanırım, Allah mutlu mesut yaslanmalarını nasıp etsın ınsallah.

Ben bu haberi ilk aylar önce gördüğümde demiştim ki kıza bak ne güzel iç güzelliğine aşık olmuş. Ama adam konuşamıyordu yani birinin huyunu karakterini sevmeniz için onla sohbet edip karakterine erişmek gerekmez mi bilemedim o sebeple. Adam derdini anlatamıyordu konuşamıyordu kadın da çok aşığım diye kameralara açıklama yapmıştı. Bana hala garip geliyor. Umarım düşündüğüm gibi değildir...

Ben bu haberi ilk aylar önce gördüğümde demiştim ki kıza bak ne güzel iç güzelliğine aşık olmuş. Ama adam konuşamıyordu yani birinin huyunu karakterini sevmeniz için onla sohbet edip karakterine erişmek gerekmez mi bilemedim o sebeple. Adam derdini anlatamıyordu konuşamıyordu kadın da çok aşığım diye kameralara açıklama yapmıştı. Bana hala garip geliyor. Umarım düşündüğüm gibi değildir...
Günah almaktan çok korkuyorum o yüzden fazlada yorum yapamadım ama sanırım aynı şeyleri düşünüyoruz..

Insallah oyle degıldır.
Fakat haberlerde gordugum kadarıyla Evlendıgı kısının maddı durumları cokta ıyı gorunmuyordu.
Bılemedım sımdı ... o_O

Günah almaktan çok korkuyorum o yüzden fazlada yorum yapamadım ama sanırım aynı şeyleri düşünüyoruz..

Insallah oyle degıldır.
Fakat haberlerde gordugum kadarıyla Evlendıgı kısının maddı durumları cokta ıyı gorunmuyordu.
Bılemedım sımdı ... o_O

Bana da çok varlıklı gelmediler ama bilemeyiz yani. Hani adam konuşabilse biraz daha kafama yatardı ama elle tutulur sebep bulamadım. neyse mutluluklar diyelim biz :KK51:

Back
X