• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve öyküm85 meme dikleştirme silikon ameliyatını oldu:)))

canım geçmiş olsun, gözün aydın, güle güle kullan cicişlerini.. ee biraz anlat bakalım, ameliyatın nasıl geçti, nasıl bir protez konuldu falan filan :))

canım geçmiş olsun, gözün aydın, güle güle kullan cicişlerini.. ee biraz anlat bakalım, ameliyatın nasıl geçti, nasıl bir protez konuldu falan filan :))

Cnm benim ameliyatım Pazartesi 14:30 da gerçekleşti 2hamilelikten dolayı göğüslerim bayağı boşalıp sarkm olmuştu ameliyatımı izmirde oldum 175cc mentor marka silikon kondu ilk3 gün bayağı ağrılarım oldu ama şimdi ıyıyim bayağı kendi işlerimi yapmaya başladım ameliyatımın maliyetide 6000lirayı buldu...ama çok istediğim biriydi şükür atlattım;))

çok geçmiş olsun güle güle kullanın.Göğüs sorunu yaşayıp bu ameliyatı yaptırmak isteyen tüm arkadaşlarımıza Allah nasip etsin.bende ameliyat olan biri olarak gerçekten değermiş dedim :)

slm öyküm hem dikleştirme hemde silikon beraber yapıldı anladığım kadarıyla peki iz yerlerin nasıl yani çok iz kaldımı.? ve masaj yapıyormusun birde nerede ve kime oldun ameliyatını:3:

Cnm benim ameliyatım Pazartesi 14:30 da gerçekleşti 2hamilelikten dolayı göğüslerim bayağı boşalıp sarkm olmuştu ameliyatımı izmirde oldum 175cc mentor marka silikon kondu ilk3 gün bayağı ağrılarım oldu ama şimdi ıyıyim bayağı kendi işlerimi yapmaya başladım ameliyatımın maliyetide 6000lirayı buldu...ama çok istediğim biriydi şükür atlattım:KK66:)

Merhaba öyküm, 175 cc çok küçük değilmi? herkes 275-300 cc leri çok ideal biliyor. meme dokun vardı ozaman biraz. sakıncası yoksa fotolarını görebilirmiyim?

Back