- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
- Konu Sahibi Kelebekaysee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinhayırlı uğurlu olsun allah tüm isyenlerede nasip etsin
Amin inşallah cnmSağlıkla devam etsin inşallah.
Gözünüz aydın sağlıkla ilerlesin,mutlulukla kucağına alırsın inşallah
Amin cnm inşallah bu mutluluğu isteyen herkes YaşarGözünüz aydın sağlıkla ilerlesin,mutlulukla kucağına alırsın inşallah![]()
Aynen bende merak ettimHayırlı olsun. Nelere dikkat ettiniz anlatın bizde bilelim bari başlık açtığıniza göre vardır hikayeniz![]()
Tabiki hikayem var . Hemen anlatıyorumHayırlı olsun. Nelere dikkat ettiniz anlatın bizde bilelim bari başlık açtığıniza göre vardır hikayeniz![]()
Saglikla gelsin bebis gözünüz aydin :) bizlere de dua edin lütfen .Tabiki hikayem var . Hemen anlatıyorumben Eylül ayından beri gebelik istiyordum .ilk başta doktorlar daha erken suan bi sıkıntın Yok bekle olur dediler ben en fazla aralıga kadar sabrettim ve iyi bi doktordan bahsettiler özel hastahanede ve ona gittim .ilk ay klomen başladık .o ay yumurta tembelliği ve hafif derecede polikistik over var dedi .yumurta oluşuyor ama büyümüyor.sonraki ay klomen dozunu arttırdık . yumurta oluştu büyüdü çatladı ama olmadı .üç ay bu şekilde klomen denedik hersey oluşmasına rağmen gebelik oluşmadı .baska bi doktordan bahsettiler çevremdekiler bide ona görünmek istedim .oda tüm kan hormon değerlerime baktı normalin biraz üstünde insülin direnci var dedi ve glifor verdi .klomenle olmamışsa gonal f iğnelerine gecelim dedi .bir ay da o şekilde yumurta büyüdü çatladı ilişkiye girildi ve sonuç yine negatif. Sonra araya Ramazan bayramı tatili girince geçtiğimiz ay hiç doktora gitmedim iğne klomen vs kullanmadım. Ve bu ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim.doktor iğnelerin etkisinin altı ay kadar devam ettiğini söyledi .yani hiç umudum yoktu bu aydan ve şükür dualarım kabul oldu
![]()
Duanın gücüne inanan biriyim .ve o kdr çok dua ettim ki anlatamam.hatta gebelik testini yapmadan önce abdest alıp iki rekat hacet namaZı sonra yedi defa şahmeran duasını okudum .dileklerin kabulü içinmiş.rabbim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin .inşallah en kısa zamanda Rabbim sizlerede nasip etsinSaglikla gelsin bebis gözünüz aydin :) bizlere de dua edin lütfen .
Allah razı olsn cnmHayirli ugurlu olsun saglikla insallah ❤❤❤❤