selam KK! nıhayet sözlendım=)birçok aksilik yaşadım ama o gun ALLAH a sükür hersey yolunda gittii.
23.10.2009 (bır gun oncesi)
sabah uyandım..ablamla kalan işlermizi halletmek uzere cıktık carsıya..köye gittik oraları toparladık geldık pazara cıktık market işimiz kalmıstı..öglen oldu sat 12.30 civarı ve bır yıgın yemek yapılacak.. ben hangi markete gidecegimi düşünürken "taakk"die bir ses ve arkadan arabama baska bır arac carptı..ve ben şoookkk...bir indim arabadan adama agzıma gelenı saydım..hata ondaydıı..ve butun sinirmi steresimi adamdan cıkardım..kimse sakinleştiremiyo beni..ablam tamam birşey yok dio ama hayır polisi ara babamı ara falan..ama hakketen birşey yokmuş..olan adamın arabasına olmuş..adamda bır mazlumlaştı ben bagrınırken millet toplandı etrafa:1no2:ablamda kusura bakmayın suan cok gergın falan dedii ve yola cıktık gene..ben basladım aglamaya tıtremeye..sakinledim ve eve geldik....
saat 15.00 te yengem geldı(dayımın eşi)basladık börege salataya..cuma gunlerı aile ananemde toplanır akşam yemegı orda yenır..ananem aradı gelemiicez cok işimiz war siz yiyin dedik..18.00-19.00 civarı bir telefon ananem arıyo.."bitişiğimizdeki ev yanıo"die..bız balkona bir cıktık uzaktı ama bır duman warki itfaiyeler polisler ambulans falan..hemen herseyi bırakıp oraya gittik..mahser yerı gibiydi..kadının bırı yerde baŞında insanlar war böğürüyo bagırıyo falan bır bakarsın ananem..dogruu hasteneyee tansıyon fırlamışş..ew hemen bıtısık ve catısı yanıo..ananemın catısına sıcraması an meselesıydı..8 tane itfaiye 1 ambulans falan...orada sönmesini bekledik epeyce..sora ben kuzenlerı ve annemı alıp hastaneye giitim ananeme bakmaya..derkenn işte eve gectık..mutfak karmakarısık..akşam olmuş..ben o arada hemen banyoya grdım..ben banyodayken annemı hastaneye götürmüşler..sora herkes bıze geldı yemek yendı..çok uzatmıyım sıkılmayın..gece sacımı duzleştirip yattım..