- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
-
- Konu Sahibi birgaripyazar
Konu bana niyese cok fake geldi. Cok fazla dizi/ masal gibi anlatiliyor ve cok tutarsizliklar var. Yani ben 5 ,6 yaslarimi o kadar detayli hatirlamiyorum. Konu sahibi ise annesinin nuran ile konustugunu bile hatirliyor, ki bir 5 yasindaki cocuk öyle olaylari idrak edemez bile, yani birak telefon görüsmelerini hatirlamak.
Sonrasi zaten tamamen dizi seneryosu, babasina benzeyen ogul, dövülen anne, tek icinde masum kalan kiz fakat kizda babasi gibi birine asik oluyor. Sonunda ama kizin masumiyeti, onu sadece bi sefer gören polis memuru ile ödüllendiriliyor..
Dedigim gibi, pek inandirici gelmedi bana
Ben 4 yasindsn beri herseyi hatirliyorum. Hatta anneme olan bir olayi anlatmistim o da inanamadi "sen o zaman 2 yasindaydin nasil hatirliyorsun" dedi. Bazen iz birakan seyler hafizalardan kolay kolay silinemiyor. Ve inanin cocuklar sandigimizdsn daha akilli.
Elbette baze seyleri fragman gibi hatirlar fakat mesela annesinin "tamam sonra konusuruz nuran" gibi seyleri, ki sanki o zaman onun nuran degildi, sevgilisi olup bildigini hatirlamasi bana tuhaf geliyor. Bide dedigim gibi, çok fazla dizi seneryasu gibi yazilmis, yani kelimeler bile öyle seçilmis. Bilemedim, bana pek samimi gelmedi.
Kendi kendime senaryo yazacak kadar delirmedim çok şükür.Eski konularımı okumanı tavsiye ederim.Orda az çok bunlarla ilgili şeyler bulabilirsin.Yaşamayana inandırıcı gelmeyebilir tabi ona bişey diyemem.Konu bana niyese cok fake geldi. Cok fazla dizi/ masal gibi anlatiliyor ve cok tutarsizliklar var. Yani ben 5 ,6 yaslarimi o kadar detayli hatirlamiyorum. Konu sahibi ise annesinin nuran ile konustugunu bile hatirliyor, ki bir 5 yasindaki cocuk öyle olaylari idrak edemez bile, yani birak telefon görüsmelerini hatirlamak.
Sonrasi zaten tamamen dizi seneryosu, babasina benzeyen ogul, dövülen anne, tek icinde masum kalan kiz fakat kizda babasi gibi birine asik oluyor. Sonunda ama kizin masumiyeti, onu sadece bi sefer gören polis memuru ile ödüllendiriliyor..
Dedigim gibi, pek inandirici gelmedi bana
Şuan normal bir yerde çalışıyorum harçlık çıkarıyorum kpss den iyi sayılacak bir puan aldım ona çabalıyorum böyle gidiyor..Çalışıyor musun ?