Ve daha bir sürü şey...

gerçekten çok kötü şeyler yaşamışsın.umarım bundan sonra tüm yaşadıklarını unutturacak çok güzel bir ilişkin olur ve çok mutlu olursun.

insan önce ailesine güvenmek ister onun desteğiyle ayakları üzerinde daha sağlam durabilir sen en hayati yerden sarsılmışsın canım geçmiş olsun ama bak geçmiş gitmiş artık...insanı öldürmeyen şey güçlendirir. senin durumuna benzemesede bende çok zor zamanlar geçirdim aslında hepimizin hayatında zorluklar oluyorki ama bunlar imtihan hep insanın hayatına girenler ya dostu oluyor yada hayatının dersi... bizde elbet izleri kalıyor bunların ama yara izi insanı daha güçlü kılar ömür boyu bende kimseye koşulsuz güvenemeyeceğim belki sende ama bir şekilde bununla yaşamayı öğrenmeliyiz.ben şimdi evliyim çalışıyorum çok şükür mutluyum, geçmişi unutmadım ama geleceği hayal ederek yaşıyorum sende böyle yapmaya çalaış rabbim seni yaralarını saracak insanlarla karşılaştırsın

Hepsini okudum. Senin adına çok üzüldüm ama ailene rağmen sağlam kalabilmişsin.maşallah diyorum.ve bu olayları yaşaman sana insanlar için güvensizlik vermiş olabilir ama bu olayları yaşamasaydın da zaten güvenme kimseye diyebilirdim. İnşallah Rabbim sana huzurlu güvenilir mutlu bir yuva versin.sana ilaç olacak bir es versin.bu günlerini sana bi nebze de olsa Unutursun.elimden birşey gelmiyor maalesef ama Bunu bütün kalbimle istiyorum.

insanları tanımaya çalış güvenmeye çalış benimde ailevi problemlerim çok inan ki baba sevgisi görmeden büyüdüm hayata küsme çalış paranı kazan elbet seviceksin üzüleceksinama umutsuzluğa kapılma

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teker teker teşekkür ediyorum çok sağolun..

okurken cok üzüldüm şanssızsın doğuştan psikolojin altüst senin umarım hayatına yüzünü gülümseticek insanlar cıkar.

Insanlara ayril diyoruz diye yuva yikan oluyoruz. Bu insanlar hata ustune hata yaptiklari halde israrla ayrilmamislar. Bazen bazi yuvalarin yikilmasi gerekir kimse kusura bakmasin. Hic kimse konu sahibinin yasadiklarini yasamayi haketmiyor.

Konu bana niyese cok fake geldi. Cok fazla dizi/ masal gibi anlatiliyor ve cok tutarsizliklar var. Yani ben 5 ,6 yaslarimi o kadar detayli hatirlamiyorum. Konu sahibi ise annesinin nuran ile konustugunu bile hatirliyor, ki bir 5 yasindaki cocuk öyle olaylari idrak edemez bile, yani birak telefon görüsmelerini hatirlamak.

Sonrasi zaten tamamen dizi seneryosu, babasina benzeyen ogul, dövülen anne, tek icinde masum kalan kiz fakat kizda babasi gibi birine asik oluyor. Sonunda ama kizin masumiyeti, onu sadece bi sefer gören polis memuru ile ödüllendiriliyor..

Dedigim gibi, pek inandirici gelmedi bana

Ben 4 yasindsn beri herseyi hatirliyorum. Hatta anneme olan bir olayi anlatmistim o da inanamadi "sen o zaman 2 yasindaydin nasil hatirliyorsun" dedi. Bazen iz birakan seyler hafizalardan kolay kolay silinemiyor. Ve inanin cocuklar sandigimizdsn daha akilli.

Elbette baze seyleri fragman gibi hatirlar fakat mesela annesinin "tamam sonra konusuruz nuran" gibi seyleri, ki sanki o zaman onun nuran degildi, sevgilisi olup bildigini hatirlamasi bana tuhaf geliyor. Bide dedigim gibi, çok fazla dizi seneryasu gibi yazilmis, yani kelimeler bile öyle seçilmis. Bilemedim, bana pek samimi gelmedi.

Allah seni yaşamın boyunca mutlu ve huzurlu etsin. İnşallah karşında ki insanda seni anlar ve senin yaralarını sarar, hayatın acı taraflarını görmüşsün hep. Ama annenin ve babanın sana bunları yaşatmaya hakkı yoktu. ikisi de iyi bir ebeyevn olamamışlar. Gerçekten onlar bunun vebalini nasıl ödeyecekler bilmiyorum. İnşallah Allah sana iyi bir anne olmayı, iyi bir aile kurmayı nasip eder.

niye hatırlanmasınki ?
ben 5 yaşında hangi duayı ettiğimi ve babamın bana gelip sarılıp söylediklerini bile hatırlıorum. aklımıza derin bi şekilde yer eden şeyleri noktasından virgülüne kadar hatırlarız bencee.

Kendi kendime senaryo yazacak kadar delirmedim çok şükür.Eski konularımı okumanı tavsiye ederim.Orda az çok bunlarla ilgili şeyler bulabilirsin.Yaşamayana inandırıcı gelmeyebilir tabi ona bişey diyemem.

Allah yar ve yardımcın olsun.. Hala ayaktasın bence sen çok güçlü birisin. Hayata meydan okuyorsun. Sakın pes etme..

kpss den uzak bir şehre atanıp gitmeye ne dersin?
ben olsam öyle anne de baba da olmaz olsun derim.
hem babanın görüştüğü kadınları annene neden ispiyonladın ki? annen ayrılmayı falan düşünmüyor. biraz tencere kapak ilişkisi olmuş onların arasında. bence sen karışma. kendi hayatına bak Rookiee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…