Sivilceli Ciltler Ve cildim düzeldi..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

denizzelda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
477
2
Kızlar mrb.Yüzümde çok büyük ve kimi zman iltihaplı sivilceli oluşmaktyadı,öyle ki makyajla kapamaya çalışıyor kapattıkça da artıyordu.Fakat makyajsız dışarı çıkıcak bir yüzüm kalmamıştı üzülüyordum.
Bir çok ürün denedim.Haseki hastanesi,cerrahpaşa gezmediğim yer,clt uzmanı kalmamıştı.
En sonunda avene thermal ürünlerini kullandım komple set olarak.
Bu set yüzümdeki sivilceleri neredeyse yarı yarıya temizledi.Daha sonra bu setimi bitirdim ve bir sürü hiç bişey kullanmadım eskisi gibi cıkmasada gene cıkmaya başlamıştı.
Bir gün cilt bakımına gittiğimde monteil ürününü duydum oldukça pahalıydı tereddütlü yaklaştım bu yüzden.Çünkü bana pek mantıklı gelmiyordu tonlarca para vermek.En sonunda 3 ürünün aldım
-Monteil pure cleansing gel 56.00 tl
-Monteil pure purifying cream 80.00 tl
-Monteil hydro cell refreshing tonic 500 ml lik boy 90.00 tl
1 ay oldu kullanalı ve gerçekten cildim suan mükemmel oldu.Tertemiz ışıl ışıl bir cilt.
Gerçekten cilt bakımı geleceğe yönelik bi yatırım.komple setini alamadım ben nem maskesi falanda vardı ama.
Toniğin büyük boyu daha ekonomik oluyor,yarım litre kadar.
Krem ise,50 ml ama su bazlı olduğu için uzun süre gideceğini düşünüyorum.
EĞer sizinde sorunlu sivilceli cildiniz varsa deneme imkanınız varsa Monteil'i deneyin derim.

sivilcelerden kurtulmanın yolu bencede cilt tipine uygun düzenli bi bakım.. benim kullandığım marka bu değil ama benim seride çok pahalı dermokozmetik ürün.bana 5 hafta olacak başlayalı sivilcelerim azaldı ama lekeleri duruyor hala zaten güzellik uzmanı 1-2 senede anca geçer izleri demişti bana.bu seriyi kullanmaya devam edeceğim 6 ay daha eğer faydasını umduğum gibi göremezsem bide senin bu seriyi denerim terşekkürler:93:

gecmiş olsun diyim canım:)bu urunlerı nerden bulabılırız ve sen hangısını kullandın tümünü kullanmamıssın ya benım erkek kardesımınde cıldı cok kotu de ona tavsıye etcem .

Son düzenleme:
şekercik nerde oturuyorsun?
eğer istanbulda ise,dermotolojik ürünler satan eczanelerde,çapada vatan kozmetikte,taksim istiklalde kilisenin yanında büyük bi kozmetik mağazada satılıyor.
Canım nem maskesi o bu su derken hepsini almaya kalksam 400 ü bulucaktı ben genelde maskelerimi ya kendim hazırlıyorum yada lushtan taze organik maske alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…