- 26 Ağustos 2008
- 477
- 2
- Konu Sahibi denizzelda
Kızlar mrb.Yüzümde çok büyük ve kimi zman iltihaplı sivilceli oluşmaktyadı,öyle ki makyajla kapamaya çalışıyor kapattıkça da artıyordu.Fakat makyajsız dışarı çıkıcak bir yüzüm kalmamıştı üzülüyordum.
Bir çok ürün denedim.Haseki hastanesi,cerrahpaşa gezmediğim yer,clt uzmanı kalmamıştı.
En sonunda avene thermal ürünlerini kullandım komple set olarak.
Bu set yüzümdeki sivilceleri neredeyse yarı yarıya temizledi.Daha sonra bu setimi bitirdim ve bir sürü hiç bişey kullanmadım eskisi gibi cıkmasada gene cıkmaya başlamıştı.
Bir gün cilt bakımına gittiğimde monteil ürününü duydum oldukça pahalıydı tereddütlü yaklaştım bu yüzden.Çünkü bana pek mantıklı gelmiyordu tonlarca para vermek.En sonunda 3 ürünün aldım
-Monteil pure cleansing gel 56.00 tl
-Monteil pure purifying cream 80.00 tl
-Monteil hydro cell refreshing tonic 500 ml lik boy 90.00 tl
1 ay oldu kullanalı ve gerçekten cildim suan mükemmel oldu.Tertemiz ışıl ışıl bir cilt.
Gerçekten cilt bakımı geleceğe yönelik bi yatırım.komple setini alamadım ben nem maskesi falanda vardı ama.
Toniğin büyük boyu daha ekonomik oluyor,yarım litre kadar.
Krem ise,50 ml ama su bazlı olduğu için uzun süre gideceğini düşünüyorum.
EĞer sizinde sorunlu sivilceli cildiniz varsa deneme imkanınız varsa Monteil'i deneyin derim.
Bir çok ürün denedim.Haseki hastanesi,cerrahpaşa gezmediğim yer,clt uzmanı kalmamıştı.
En sonunda avene thermal ürünlerini kullandım komple set olarak.
Bu set yüzümdeki sivilceleri neredeyse yarı yarıya temizledi.Daha sonra bu setimi bitirdim ve bir sürü hiç bişey kullanmadım eskisi gibi cıkmasada gene cıkmaya başlamıştı.
Bir gün cilt bakımına gittiğimde monteil ürününü duydum oldukça pahalıydı tereddütlü yaklaştım bu yüzden.Çünkü bana pek mantıklı gelmiyordu tonlarca para vermek.En sonunda 3 ürünün aldım
-Monteil pure cleansing gel 56.00 tl
-Monteil pure purifying cream 80.00 tl
-Monteil hydro cell refreshing tonic 500 ml lik boy 90.00 tl
1 ay oldu kullanalı ve gerçekten cildim suan mükemmel oldu.Tertemiz ışıl ışıl bir cilt.
Gerçekten cilt bakımı geleceğe yönelik bi yatırım.komple setini alamadım ben nem maskesi falanda vardı ama.
Toniğin büyük boyu daha ekonomik oluyor,yarım litre kadar.
Krem ise,50 ml ama su bazlı olduğu için uzun süre gideceğini düşünüyorum.
EĞer sizinde sorunlu sivilceli cildiniz varsa deneme imkanınız varsa Monteil'i deneyin derim.