- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
- Konu Sahibi pessimisticss
-
bebe bisküvisini denedin mi ben sütle yapmıyorum bi paketi dizi karsısında cips yer gibi yiyorum bi ara 41 e kdr düşmüştüm su an 44 45 im boy da 164 sende de işe yarar belki
,bir ara ben de çok uğraştım canım 50de takılı kalmıştım burda kilo almak isteyenlerin paylaşım alanında kızlarla baya birlik olmuştuk 55e kadar çıkmıştım. ama yine bu aralar 53 54 gidip geliyo.benim de boyum 1.70 ben sana prakten surubu tavsiye ediyorum eczanede 5 tl filan fiyatı. inanılmaz iştah açıyor bi de b vitamini al mutlaka. metabolizmayı yavaşlatıyor.
ah canım sen de benim gibi o cok zayıf olduğum dönemlerde ben de ne bulsam deniyordum. kilo almak kilo vermekten kat be kat daha zor. şişmanlıkta yemeyip zayıflamak çok kolay geliyor ama insanın canı bi sey istemiyorken kilo almak için zorla bazen ögüre ögüre yemek zorunda olması çok zor. peki bu konuda bir doktora göründün mü? tiroidlerin kan değerlerin normal mı? tiroid hızlıysa dünyayı da yesen kilo alamıyosun benimkiler biraz hızlıymış. bi de yaşın kaç?
bende 2 yıldır uğraşıyorum buralarda.bi ara 3-4 kilo almştım ama sonra hepsi geri gitti.kalıcı kilolar olmadı.bebek bisküvisi mide bulantısı yapıyor artık onu yiyemiyorum.prakten içmekte istemiyorum artık.yeni bi yol buldum fakat biraz pahalı.öğrenciyim para biriktiriyorum en kısa zamanda alcam.gnc'den karbonhidrat tozu.kullananlar faydasını görmüş.ayda 5 kilo falan aldırıyomuş.
Allah allah.. Faydasını görenler var diyorsun yani ne kadar ki fiyatı
var var.biraz internettende araştırdım.hatta gnc'yi aradım bilgi aldım.ben inandım kilo aldırdığına.bi boyu 99 tl bi büyük boyuda 123 tl gibi bi fiyatı var tam olarak hatırlamıyorum.gnc'nin sitesinden bakabilirsin.
Kızlar 2 senedir bu topiklerdeyim kilo alma çabası içindeyim. 1.71 kadar boyum var belki daha fazla son zamanlarda ölçmüş değilim. 44.4 kiloyum kilo almam gerek kızlarYardım edin bana. denemediğim birşey kalmadı
Çok teşekkürler su kuruyemişi deneme asamasındayım bakalım artıkkilo almak istiyorsanız az ve sık yemıyceksınız günde 2 ögün yıyceksın ama dolu,dolu birde sana özelden yazıcam şimdi napman gerektıgını kesın alıcaksın bana dua etceksın
Denedim o bebe bisküvisini falan denedim almaya baslarken bi zaman sonra midem kabul etmiyo almıyor kusmaya baslıyorumsabahları bol kaşarlı tost yap ye... ben her sabah iki tane tost yiyorum çok etkili bir yöntem
tahin pekmez ve bebe bisküvisi de yiyorum baya dolgunlaştım eski resimlerimlerimle şimdiki resimlerimi karşılaştırıyorum arada çok fark var
boyum 160 kilom 46...
eskiden 40 kiloydum
Denedim o bebe bisküvisini falan denedim almaya baslarken bi zaman sonra midem kabul etmiyo almıyor kusmaya baslıyorum
benimde bebe bisküvisini midem almıyordu ama zayıflıktan dolayı çok mutsuzdum öz güvenim sıfırdı inatla yedim ve bir süre sonra midem alıştı şimdi zorlanmadan yiyebiliyorum..
tabi illada bebe bisküvisi yemen şart değil sevdiğin kalorisi yüksek başka yiyecekleri dene
mesela fındık ezmesini seviyorsan ekmeğine sür ye 646 kalorisi var aynı şekilde ekmeğine çikolata sürüp yiyebilirsin... daha önce yazdığım gibi sabah kahvaltıda kaşarlı tost olabilir.. bunlar benim sevdiklerim sende kendine sevdiğin yiyecekleri bol bol ye
yemeden kilo almak mümkün değil kendini sıkacaksın biraz..
Arkadaşlar uyarı amaçlı yazıyorum burada yazılan bir yöntemle 1 ayda yaklaşık 4 kg aldım.yöntemi söylemeyeceğim kimse beni zorlamadı sonuçta bunu yapmam için kimseyi zan altında bırakmak istemem fakat şimdiye kadar yaptırdğı bütün tahlillerde süper çıkan benim kolesterolüm inanılmaz yükselmiş karaciğer yağlanması da olmuş.babam 100 kg şuan onunla aynı kolesterolümüz o yüzden sakın kilo alıcam diye sağlığınızdan olmayın çok dikkatli olun ve tahlillerinizi yaptırıp bir diyetisyenle birlikte sağlıklı kilo alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?