ve ben kaybettim

Kanunun bi tarafa yakin olmasi dogru olmaz diyorsunuz, mal varligi ortak bolusuluyor ama cocuk sorumlulugu sadece kadina birakiliyor?
Buna ne diyecegiz?

Kanunun bi tarafa yakin olmasi dogru olmaz diyorsunuz, mal varligi ortak bolusuluyor ama cocuk sorumlulugu sadece kadina birakiliyor?
Buna ne diyecegiz?
evet canim haklisin
kizim tip fakultesinde ve her ay cok masrafi oluyor
ona uzakta oldugu icin ev tuttum dayayip dosedim bazan ozel derste aliyor
yanima gidip gelmesi tren ve diger yol masraflari giyimi herseyi en az aylik 800 euro
gelde kanuna hak ver simdi

bir kadin olarak agirima giden 20 yillik es ve evlilik cocuklar
En azindan anlasmali bosanalim dedim kabul etmedi
Ben onun pesinden para icin kosmak gibi bir niyetim yok hayatima yeni biri girdi zaten
Ama yillarica hizmet et ona destek ol sonra gidip bir baska kadina her seyini feda etsin
Cocuklarini unutsun
Benim ex hep icip gezen gece hayatina para cok harcayan biriydi o mallari benim diretmemle aldi
Tek yardimcisi bendim ama simdi bana cephe aldi
Ya metresini kabul edecektim yada bana savas acicakti
yani yasadiklarimdan hangisini yazsam bilmiyorum bana cok haksiklik etti
Insallah hepsinin bedelini oder
Yazsam cok uzun olucak

Üzüldüm,böyle bir netice beklemiyordum ne yalan söyliyim, çocuklar için nafaka vermiyor mu şu an, iyi bir avukat çok güzel kanırtır onu aslında

Üzüldüm,böyle bir netice beklemiyordum ne yalan söyliyim, çocuklar için nafaka vermiyor mu şu an, iyi bir avukat çok güzel kanırtır onu aslında
canim zaten beni avukatim yakti
ben son anda degistirmek istedim ama yapamadim
benim avukat onlarla isbirligi icinde diye dusunuyorum
bana hep bastan beri hakkini sat rahat et deyip durdu savunacagi yerde
belki boyle daha rahat olurum bilemiycem insallahda oyle olur cikan karar benim hayrimadir
ama uzuluyorum iste

nafakayi vermesin kimseye muhtac olmam evvelallah calisiyorum
ama ben hakkimin satilmasina karsiyim iste sorun bu
ama dedim ya belkide daha iyi olucak benim icin

Ne desem bilemedim ben de olsam kahrederdim sanırım, haklısın ama o iki zevk düşkünü bikaç yıla yer yer bitirir hayrını göremez zaten emin ol

Ya bu forumda vardı böyle bir örnek. Kadın aldatilmis falan sonunda adamın elindeki her şey gitmiş. Keşke üyenin nickini hatirlasam da etiketlesem.

Buna ne diyecegiz?

Bu da anneliğin kutsallığı işte, büyük çocuklar için değil ama ufak çocukların "duygusal olarak anneye ihtiyacının olması" sebebiyle çocuklar anneye veriliyor. Eğer anne istemezse çocukların sorumluluğu babaya veriliyor. Kimsenin üzerine zorla bir görev yüklenmiyor. Bir annenin çocuklarını yanında istemesi tamamen annelik iç güdüsü ile ilgili. Bende bir anneyim, ve kimseye güvenerek çocuk doğurmadım. Buna eşimde dahil. İnsanların vicdanlarını sorgulamaz mahkemeler. Eğer bir erkek evladım der sahip çıkarsa bu onun vicdanıyla alakalı. Ve çok tuhaftır ki, boşanma davalarında çocuğun velayeti, bakımı hakkında doğru düzgün konuşulmazken, mal paylaşımı için aylarca mahkemelerde sürünülür.

Allah kimsenin yanına kar bırakmaz yaptıklarını, siz avukatınızı doğru seçebilseydiniz keşke. Herşeyde bir hayır vardır diyerek yolunuza bakacaksınız bundan sonra.

Cocuga kimin bakacagindan bahsetmiyorum, cocuklarin masraflarindan bahsediyorum

ahh canim malesef gucum yetmez iste
bir kac yuz euro bulmam lazim cok zor
mallarda ortak zaten ya o ya ben satin alicam
onunda parasi yok zaten metresine guveniyor o satin alicak benim hakkimi
bende sonuna kadar direnicem ama degermi bilmem
Malları satmayın,süründürün biraz satın almak isterse, bilemiyorum nasıl olur ne şekilde yapilır ama fazla isteyebilirsiniz belki. Zorluk çıksın, ugraşsınlar diye söylüyorum bunu.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Cocuga kimin bakacagindan bahsetmiyorum, cocuklarin masraflarindan bahsediyorum

Hanımefendi önce kendi açımdan açıklayayım. Ben de bir anneyim, eşime güvenerek çocuk doğurmadım. Kimseden de maddi beklentim olamaz çocuğum için. Lafa gelince analık kutsal, cennet annelerin ayaklarının altında ama iş çocuk için harcama yapmaya gelince "çocuk ortak". Bir baba evladına maddi destek yapıyorsa boşanmasına rağmen sahip çıkıyorsa zaten adamdır. Yapmıyorsa da keyfi bilir. Bu benim açımdan böyle, çocuğuma para harcıyorum diye erinmem yani.

Konu sahibi için açıklama yapmak gerekirse, mahkemeler kanıtlanmış şeyler üzerinden karar verir. Adam resmi olarak çalışmıyor, geliri var ama kayıtlı değil. Bunu ispatlayabilirseniz gereken uygulanır, ama ispatlayamazsanız "bu çocuklar ortak" sözünü hakim kabul etmez. Ve hukuk hiç bir zaman bir tarafı zenginleştirirken, diğer tarafı fakirleştirmez. Konu sahibinin şanssızlığı işinin ehli olmayan bir avukata denk gelmesi. Yoksa eminim çalışan çocuk hariç, diğer 3 çocuk için belli oranda nafaka alırdı.

Artık kendı hayatınıza bakın.Su dakıkadan ıtıbaren gecmısı dusunmeyın.Gecmıs olsun.

hukuğa artık ben de güvenmiyorum. o yüzden olan olmuş.
misal yeni bir davam var. hakim dosyayı bile okumadan gelmiş.
ben reddi miras davası açtım. babam rahmetliden baya borç ve ortada olmayan ilginç bir şirket kalmış. borç hepsi tabi.
neyse en üstte sadece borcun bir tanesi var misal 2 bin. hakim diyor ki 2 bin için mi dava açtınız. 1 yıllık takip ettiği dava bir de bu. dedik ki alta da bakarsanız görürsünüz. tabi ben şok oldum. aldığı maaş haram zıkkım olsun. önündeki dilekçeyi okumaktan aciz.
bir de akıl mantık işimi 2 bin içi dava açmak. avukata verdiğim, davaya verdiğim, keşfe verdiğim paranın üçte biri değil o. stresi de ayrı..
o yüzden hukuktan beklentiye girmek yanlış yani. ben bunu anladım. en büyük hakiminiz Rabbim olsun. eminim bir yerden çıkar. Rabbim onlara iyilik insnalık yapmayı kısmet etmiyor. siz böyle düşünün. tevekkül edin sarılın evlatlarınıza hayatınıza bakın. vardır bir aydınlığı bugünün..

Ben cocugum icin harcama yapmaktan gocunurum mu dedim?
Kanunlar esit olmali, kadin erkek esit olmali, kayirilmaya muhtac degilsiniz diyerek yukun kadina kalmasini savundunuz, o mesajiniza istinaden yazdim.
Annelik bu kadar kutsal ama baba olunca yardim ediyorsa etsin etmiyorsa kendi bilir mi yani, biz bu kadar rahat ettiriyoruz bu erkekleri.

Hanımefendi siz anlamadınız beni, para kazanmayan adamdan ne parası talep edecek mahkeme? Zaten erkeğin işi varsa,çalışıyorsa ,geliri varsa nafaka bağlanıyor. Bugün binlerce kadında ihtiyacı olmadığı halde, sigoratasız çalışarak boşandığı eşinden nafaka alıyor. Sigorta yaptırmıyor ki nafaka kesilmesin. Bunu 2-3 ay evli kalmış, ortada çoluk çocuk olmadığı halde yapan kadınlar var. Yani "ispatlayamıyorsanız nafaka alamazsınız" bu kadar net...

Bence sakıncası yok, vicdanlıysa elinden geleni yapar çocuğuna. Yok yapmıyorsa da 3-5 kuruş için sürünmem kapısında. Bu benim için böyle, herkes için böyle olmayabilir. Maddi imkanlar buna el vermeyebilir.

Suan isteyim calisiyorum cok detayli yazmiycam
Ex ve metresi mahkeme ye bir suru sahte belge sunmus ve benim avukat orali olmadi
Benim erkek Kardesim Hakim ankarada gorevli onunla konustum bana dedigin avukatîn kasitli yapmistirr karsi tarfla ilgisi vardir oldu
Ben karar oncesi avukatimdan dosya nosûu istemistim gidip dosyada nelerr Var diye ama bana israr' a referonsu soylemedi zaten karar cikinca bakarsiniz ne gerek var dedi
Ve benim davaya gelmemi istemedi
Kardesim bana cok ofkelendi hata senin neden herseyi avukatina biraktin diye
Benim ex avukat bile tutmadi ve davayi kazandi
Bu durumda cocuklar bana ait hersey yari paylasiliyor fakirlesen taraf benim

Bugun benim exi gordum keyfi gayet yerinde alayli konusmalar aldin mi payini dedi bide
Adam calistigini inkar etmiyor bana 2aylik is aldim 25bin euro karsiligi diyor hadi avukatîn ispat etsin diye kustahca alaya Aldi
Sadece sana hersey haram olsun yanina kalmasin dédim
Ama bana sorun sorun para degil yalàn Dolan sahtekarlik ve kazanmalari
Metresi sahtekarlik konusunda uzmanlik yapmis biri benim gucum asla yetmez

siz şartlar ne olursa olsun kuyruğu dik tutarsınız da eski eşiniz bu belirttiğiniz sahtekarlıklarla nasıl tutacak orası meçhul,

siz şartlar ne olursa olsun kuyruğu dik tutarsınız da eski eşiniz bu belirttiğiniz sahtekarlıklarla nasıl tutacak orası meçhul,
Onlara kolay kolay birsey olmuyor canim
Dunya sahtekarlik uzerine kurulmus
O kadinla 5 yildir neler yapmadilarki
Onceki konularimda yazmistim
Kadin evli ve zaten amaclari Bastan beri mal icindi
Benim ex metresine ve onun kocasina oyle sirtini dayadiki herseyini onlar yonetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…