ve ben kaybettim

meliSSAnil

Cok sukur bin sukur
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.274
1.644
selam kizlar
Icimdeki buruklugu,kirikligi anlatamam
Bitti.Bosanma davasi sonucuna itiraz etmistim ex suclu oldugu bulundugu halde nafaka ve tazminat o calismiyor diye verilmemisti ama mal varligi vardi
Sonuc yine ayni oldu ,adam gizli calisiyor ispat edemedim avukat bile tutmadi hani ortada mal olmasa tamam ama tazminat karsiligi bir daire verilebilirdi
Ex ve metresi mahkemeye ne gonderdiler naptilar bilmiyorum ama tebrik etmek lazim
4 cocuk ve bakimlari bana mallar yari yariya paylasilicak
ve dahada kotusu bana ait olan mallari satin alabilme hakki dogdu
artik bosandik deyip benim le ortak olmak istemiycek tabi satilincada cok deger kaybedicek
Birde ustunden devlet bir ton vergi alicak ve elimde birsey kalmiycak
Suc benim avukatimi degistiremedim maddi olarak zor bir donemdeydim dossyalarim karisikti ve avukatlar ilk olarak para istiyorlar
Bastan beri koca olucak pislik ve metresinin planlari benim hakkimi alabilmekti
Bu bosanma karari ekmeklerine yag surdu
Ex koca hic belge kagit islerinden anlamaz hepsini o seytan metresi hazirladi yalan dolan ne varsa
Benimde cok iyi dile hakim olamamam tuzu biberi oldu
Tum inancim gitti,icimden du etmekte yok artik bitti
Hem aldatildim evim yuvam yikildi hem mal varligim gitti
Edenn bulmuyor malesef asla inanmiyorum

olan olmuş. yapacak bişey yok şu an için. kendinizi yiyip bitirmeyin öyle oldu böyle oldu diye. silkelenin kendinize gelin.

aileniz, size destek olacak birileri var mı?

Isi ters giden inanmıyorum a bagliyor ya arkadasim imtihan ediliyorsun bu kadar basit neden isyanlardasin zulme ugradin diye ..tamam zordur ama herseyin bir oluru vardir sen saniyormusun ki mutlu mesut olacaklar dedigin gibi hakkina goz diktilerse eden buluyor bir ornek var benim hayatimda ama istersen ozelden yazayim aciklayamam buradan

olan olmuş. yapacak bişey yok şu an için. kendinizi yiyip bitirmeyin öyle oldu böyle oldu diye. silkelenin kendinize gelin.

aileniz, size destek olacak birileri var mı?
yok canim burda yanlizim ben
ailemden maddi destek beklemiyorum zaten sorun bu degil
O ikisinin onca oyunu ,planlari tikir tikir isledi ve kaybeden ben oldum
akilli davramadim kendime kiziyorum
5 yil oncesine kadar tum hersey benim uzerimeyken kocamin israriyla hic suphelenmeden yari yariya yaptim
meger o zamandan beri metresi varmis ve planli yapmislar
bende aptal asik kocamdir deyip guvendim

yaz canim ozelden yaz belki bir parca icimdeki aciyi dindirir
ama mutlu mesut oluyorlar ona hic suphem yok iste
buda canimi daha cok yakiyor

Boşanmayıp adamı kovsaydın madem. Acunun karısı bile boşanmadı sırf para için kadın 70 milyonun önünde taktı boynuzları dolaştı da.. Boşanınca zarara uğrayacaksanız boşanmayıp adamı kovun hanımlar yav.

Sende sıkma canını. Olan olmuş artık güçlü durmak zorundasın. Kocanı ve metresini salla. Sen kendi hayatına bak.

yaz canim ozelden yaz belki bir parca icimdeki aciyi dindirir
ama mutlu mesut oluyorlar ona hic suphem yok iste
buda canimi daha cok yakiyor
Asla zulmun.sonu yoktur heleki iyi niyetlisiniz sakin inancinizi kaybetmeyin kesinlikle biraz sabırlı olun hersey aleyhinizde suan ama lehinize donecek meraklanmayin mazlum olmussunuz resmen iyi niyetli bir kalp ve kotu niyetli insanlar asla mumkun degil eden bulur siz sadece sabredin Allah herseyi biliyor merak etmeyin cellecelaluhu bu beklediginiz zaman imtihandir uzulmeyin ve ozelden yazicam.simdi

gittigim tum avukatlarda kesin bir dille kazanirsin ve mal varligida cogu yine sizin olur dediler
ama sonuc oyle cikmadi
karar bugun elime ulastigi icin canim skkin zamanla illa duzelicek ama uzgunum iste

sagol canim

Çocuklarına yardım etmez mi peki? Boşanınca eşlern birbirine tutumu genelde düşmanca oluyor ama çocuklara farklı olabiliyor.
belki maddi olarak onların yükünü alır sizden?

bu arada fransada yasiyorum ben
avrubanin gobeginde
guya kanunlar kadin ve cocuklardan yana hep

Bir avukat olarak kanunların bir taraftan yana olması hiç hoş değil. Adalet herkese eşit mesafe olmak zorundadır. Kendinizi de bu kadar kayırılmaya, korunmaya muhtaç olarak görmeyin lütfen. Fransız medeni kanunu nasıldır bilmiyorum. Fakat evlilik hayatı boyunca edinilen mallar ortaktır. Onun üzerine yada bunun üzerine diye bir şey yok. Alırsınız hakkınızı, bakarsınız yolunuza. Annelik kutsaldır, annelik her zorluğa göğüs germektir diye anneliği göklere çıkartıyoruz ya, evlatlarınıza sahip çıkmak , onların yanında olmak, onların yoluna ışık olmak sizin göreviniz. Yasal olarak yapabileceğiniz şeyler varsa, ki mutlaka vardır anlattığınıza göre. İyi bir avukat ile görüşerek yeni bir yola girebilirsiniz. Hukuk fiziki deliller ile işler, kağıtlar,evraklar ne diyorsa kanun onu uygular. Sizin birşeyi bilmeniz yeterli değildir, bildiğiniz şeyi ispatlamak zorundasınızdır. İspatlayamıyorsanız da, hukuk ispatlanan deliller ile karar verir.

Valla şöyle bir fikrim var. Yakın arkadaşınız varsa eviniz arabanız neyiniz varsa durumu anlatıp 100 euro karşılığı satın. 50 eurosunu adama verirsiniz. Sonra da malları üstünüze geri alırsınız.

Kendinizi de bu kadar kayırılmaya, korunmaya muhtaç olarak görmeyin lütfen.
su cumlenize hayran kaldim beni kamciladi desem
ama cikan karari tabiki haksiz buluyorum cocuklar ortaktir ben tabiki cocuklarima bakarim
buyuk kizim 21 yasina girdi ana okulu ogretmeni kendi maasi var zaten
diger kizim 19 yasinda tip 2 ci sinif
digerleri 7 ve 3 yas
ben 40 yasima girdim calisiyorum
koca ve metresi olmadik oyunlar cevirdiler ben seyirci kaldim gucum yetmedi canim aciyor
malesef dediginiz gibi hukuk kararlari bir kac kagida bakilarak veriliyor

ahh canim malesef gucum yetmez iste
bir kac yuz euro bulmam lazim cok zor
mallarda ortak zaten ya o ya ben satin alicam
onunda parasi yok zaten metresine guveniyor o satin alicak benim hakkimi
bende sonuna kadar direnicem ama degermi bilmem

Hukuki olarak zaten çalışan kızınızın bakıma ihtiyacı yok. Diğer çocuklar için siz mücadele edeceksiniz. Tabi ki hukuk bir kaç kağıda bakarak karar vermiyor, sadece söylediğiniz şeyi ispatlamak yükümlülüğünüz var. İşte bu yapılamayınca , söyledikleriniz havada kalıyor.

Bakın çok boşanma davasına giriyorum. Ben haklı yada haksız taraf aramıyorum, ben dimdik duran tarafa bakıyorum. Ve bir kadın olarak, bir başka kadının , onu istemeyen erkeğin peşinde para,para diye dolaşmasını gururuma yediremiyorum. Var tabi, dimdik hayatına devam kadınlar, ama çoğu hep yıkılan taraf oluyor. Erkek hayatına dönüyor, yaşıyor,evleniyor belki kadın hala ahh vahhh...Başaramayacağınız birşey olduğunu düşünmüyorum, 4 tane evladınız var, sizden zengini yok. Hayatınızda mutlu olun, ne kadar yaşayacağımızı bilmediğimiz bu dünya da ah vahlara zaman ayırmayın.

Canım paraya ihtiyacının olmadığını düşünüyorum. Ne yapalım olan olmuş. Hukuk yoluyla da cozemediysen yapicak bir şey yok. Ne halleri varsa görsünler. İyi tarafından bak öyle bi beladan kurtuldun. Simdi giden mallara uzulmek yerine kendi hayatına bak. Ben sanmıyorum onların mutlu olacağını. Kalpleri bu kadar kararmış para düşkünü bir fahise ve bir p....k ne kadar mutlu olabilir ki. Evet su an belki mutludurlar ancak sadece şu an. Seni yıkma amaçları vardı bu amaç ve para hırsı onları kenetledi. Simdi bu yok. İlişkileri günden güne kotulesicek.kadın eski eşine de bi kazık atar meraklanma, ya da eski eşin kadına. Bekle gör. Üzülme lütfen bardağa dolu tarafından bak. Kendi hayatini yasama vaktidir artik. Gerekirse turkiyeye dön yeni güzel bir hayat kur kendine . bütün pisliklerden arindin iste buna mutlu olmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…