- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- Konu Sahibi meliSSAnil
selam kizlar
Icimdeki buruklugu,kirikligi anlatamam
Bitti.Bosanma davasi sonucuna itiraz etmistim ex suclu oldugu bulundugu halde nafaka ve tazminat o calismiyor diye verilmemisti ama mal varligi vardi
Sonuc yine ayni oldu ,adam gizli calisiyor ispat edemedim avukat bile tutmadi hani ortada mal olmasa tamam ama tazminat karsiligi bir daire verilebilirdi
Ex ve metresi mahkemeye ne gonderdiler naptilar bilmiyorum ama tebrik etmek lazim
4 cocuk ve bakimlari bana mallar yari yariya paylasilicak
ve dahada kotusu bana ait olan mallari satin alabilme hakki dogdu
artik bosandik deyip benim le ortak olmak istemiycek tabi satilincada cok deger kaybedicek
Birde ustunden devlet bir ton vergi alicak ve elimde birsey kalmiycak
Suc benim avukatimi degistiremedim maddi olarak zor bir donemdeydim dossyalarim karisikti ve avukatlar ilk olarak para istiyorlar
Bastan beri koca olucak pislik ve metresinin planlari benim hakkimi alabilmekti
Bu bosanma karari ekmeklerine yag surdu
Ex koca hic belge kagit islerinden anlamaz hepsini o seytan metresi hazirladi yalan dolan ne varsa
Benimde cok iyi dile hakim olamamam tuzu biberi oldu
Tum inancim gitti,icimden du etmekte yok artik bitti
Hem aldatildim evim yuvam yikildi hem mal varligim gitti
Edenn bulmuyor malesef asla inanmiyorum
Icimdeki buruklugu,kirikligi anlatamam
Bitti.Bosanma davasi sonucuna itiraz etmistim ex suclu oldugu bulundugu halde nafaka ve tazminat o calismiyor diye verilmemisti ama mal varligi vardi
Sonuc yine ayni oldu ,adam gizli calisiyor ispat edemedim avukat bile tutmadi hani ortada mal olmasa tamam ama tazminat karsiligi bir daire verilebilirdi
Ex ve metresi mahkemeye ne gonderdiler naptilar bilmiyorum ama tebrik etmek lazim
4 cocuk ve bakimlari bana mallar yari yariya paylasilicak
ve dahada kotusu bana ait olan mallari satin alabilme hakki dogdu
artik bosandik deyip benim le ortak olmak istemiycek tabi satilincada cok deger kaybedicek
Birde ustunden devlet bir ton vergi alicak ve elimde birsey kalmiycak
Suc benim avukatimi degistiremedim maddi olarak zor bir donemdeydim dossyalarim karisikti ve avukatlar ilk olarak para istiyorlar
Bastan beri koca olucak pislik ve metresinin planlari benim hakkimi alabilmekti
Bu bosanma karari ekmeklerine yag surdu
Ex koca hic belge kagit islerinden anlamaz hepsini o seytan metresi hazirladi yalan dolan ne varsa
Benimde cok iyi dile hakim olamamam tuzu biberi oldu
Tum inancim gitti,icimden du etmekte yok artik bitti
Hem aldatildim evim yuvam yikildi hem mal varligim gitti
Edenn bulmuyor malesef asla inanmiyorum