• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve bebeğim doğdu- eymenim benim

gulzar

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
5
0
286
İstanbul
ve sonunda bebeğim doğdu. eğmenim 38. hafta da dogdu. cumartesi doğdu ama bugun doktora acile götürdük. sarılık olmuş. 22 değerinde. inşallah iyi olur. ne yapmam gerek bilmiyorum. ağlasam sütüm gider diyorlar. ağlama dan duramıyorum. nasıl olacak bilmiyorum. çok korkuyorum.

canım çok geçmiş olsun bende yenidoğan hemşiresiyim yapacak tek şeyin bebeğini sana verdiklerinde bol bol emzirmen çünkü tek tedavisi ışın ve anne sütü hiç korkma geçecek

Ağlanacak bir durum yok her yeni doğan bebekde yaşanan bir olay geçmiş olsun.....

hayırlı ugurlu olsun gözünüz aydın inş. biran önce saglıgına kavusur.hayırlı bir insan olsun inş.

bende bi eymen annesi olarak yazına cevap veremeden geçemedim :) benim eymenim 8 aylık.. sarılık konusunda çok fazla endişelenme emzirmeye gayret et sarılık uyku çok yapar. kaldır kaldır emzir bebeğini . benimkide 18 i görmüştü birkez en yüksek sevieye çıktıktan sonra inişe geçeceğini söyledi doktorumuz keza öyle oldu . tabi hergün ölçtürmeyi ihmal etme. az önce forumda okudum doktor tavsiylerinde bi anne yazmış sütüünü az verip iki gün bebeğini mamayla beslemiş ve geçmiş bunu öneren doktoruda biliyorum çok iyi bi doktor. ama siz yinede doktorunaza danışmadan denemeyin

Back