arkadaslar saçım kumraldı ve turuncuya dönmek istedim yine çok kısa bi uğraş sonucu başardım bunu
kumralsaçlarımı allta fotoso var önce palettenin açıcısıyla açtım ama sadece 10 dak beklettim ve saçlarımın rengi açıldı turuncuya dönük bi renk aldı .. ardın clemency 8.44 yoğun açık bakır sarı ve palette 10.00 papatyanın yarım tüpünü kullanarak bu rengi elde ettim ve saçım yıpranmadıda dönmek isteyenlere tavsiye ederim.
güle güle kullanın oldukca iddalı bır renk olmus ama sıze yakısmıs :) peki bişey sorucam açık papatyayı tek basına boyasak saçın rengini açar mı :) benım de suan balkopugu renginde turuncumsu yansımaları var.. ben bir kaç ton daha açık aynı yansımayı elde etmek istiyorum da :)
güle güle kullanın oldukca iddalı bır renk olmus ama sıze yakısmıs :) peki bişey sorucam açık papatyayı tek basına boyasak saçın rengini açar mı :) benım de suan balkopugu renginde turuncumsu yansımaları var.. ben bir kaç ton daha açık aynı yansımayı elde etmek istiyorum da :)
açık papatya değilde papatyanın kendisiyle yap bence yani 10.00 la. çünkü açık papatya küllü bi hal alıyo açık sarı saçta bende dibi geldiğinde sadece diplerine uyguluyorum açık sarı küllü sarımsı bi hal almıştı ama papatya bakırımsı olmuştu sadece diplerine yaptığım için saçık yıpranmıyo boyanın ömrüde uzuyo