Ve 2009 Temmuz Annelerinin Doğum öyküleri...

tesekkurler huzuncum..yarın inş sende bu duyguları fazlasıyla tadıcaksın ve sennde dogum oykunu okuyucaz..

yahu kızlar her dogum hikayenizi okuyunca neden çok aglıyorum ben halbuki hepsi mutlu sonla bitiyor ve ben göz yaşlarımı silmekten helak oluyorum ikinci bebek beni dahada duygusal yaptı nedense allah herkese sizler kadar kolay dogumlar veriri inşallah

canım yaaaa okurken bile bi tuhaf oldummmmm
çok şükür sağlıkla kurtuldun:Saruboceq:
o sabah uyanır uyanmaz sana mesaj attım dualarım seninle allah a emanetsin diye
ama çokkkkkk sonra iletilemedi mesajı geldi:mymeka:
ve aradımm aradımmmmm aradımmmm açılmadı telefonbenneyaptımki
sonra şükürki sen aradın çok şükür iyiydinizzzzz:lepi:

şimdi serramız kollarında
bakmalara doyulmaz güzelliğiyle:asigim:
uzun ömürleri olsun sağlıkla hep mutlu olsun yüzü gibi bahtı da güzel olsun inşallahopuyorumnanaktan
tekrar tebrikler canım darısı başımıza Şeniz

hürremcim seni nasıl merak ettik anlatamammmm:umursamaz:
patronunun ahı tuttu heralde bize:mymeka:

hikayen çok güzel ne mutlu sana sağlıkla aldın kuzunu kucağına

ameliyata girişin ve o ayrılma anlarını sanki ben de yaşadım ve içimm cızz ettiiii:gitme:

yaşadığım için gözlerim doldu çok iyi anladım sizi:sinifsinif:

tebrik ederim canımmma.s.

prensesine de maşallahhhhŞeniz

sağlıklı analı babalı uzun ömürleri olsunnnnnnnnnnnnnnnn

bütün doğum hikayelerini okudum ve hepsinde gözlerim doldu çok güzel bi duygu 39+ 2 olduk ama kızımdan hala ses yok inşallah daha fazla bekletmeden gelir benim gibi hasretle bekleyen anne adayları bi an önce kavusur meleklerine herkesi tebrik ediyorum kızlara.s.

Karen'cim geçmiş olsun. Güle güle büyüt Serra'nı.

cok tesekkurler ipeğimu ve demet....darısı dogumu bekleyen arkadslarıma..dualarım sizlerle..demetcim inş oyku zehramız da en kısa zamanda kollarında olacak bende senn hikayeni bekliyorum canım.

benim için iyi dilekte bulunan arakadaşlara çok teşekkür ederim bebeğim 9 gün kaldı küvezde ve şimdi evde çok güzel bir duygu
bebeğine kavuşan melek annelerimizi de tebrik ederim

kızlar biraz zor oldu ama boş anımda okudum hepsini çok içten ve güzel günler geçirdik hep beraber heyşeyimize ortak olduk sağlıkla huzurla aldık bebişlerimizi kollarımıza hepinizin hikayesi okadar içten sıcakki okurken duygulanmamak mümkün değil allah diğer arkdaşlarmızın başınada nasip etsin bu duyguyu onlarda hayırlısıyla doğumlarını yapsın ve yazsınlar inşallahhh:Saruboceq:

kızlar biraz zor oldu ama boş anımda okudum hepsini çok içten ve güzel günler geçirdik hep beraber heyşeyimize ortak olduk sağlıkla huzurla aldık bebişlerimizi kollarımıza hepinizin hikayesi okadar içten sıcakki okurken duygulanmamak mümkün değil allah diğer arkdaşlarmızın başınada nasip etsin bu duyguyu onlarda hayırlısıyla doğumlarını yapsın ve yazsınlar inşallahhh:Saruboceq:

'sıra bendeeeee
normal doğum yapmak istememe rağmen doktorum çatın biraz dar deyip sezeryanı önerince 15 temmuz için gün aldık,üzgündüm açıkçası kararsızdım sizinlede paylaşmıştım bunu,tam cuma ezanı vakti ellerimi açıp en hayırlısı nasılsa öyle olsun tanrım sana sığınıyorum dedim biliyorum ki nasipten öteye yol yok kafa yormak faydasız.cuma günü için bir kere çok şiddetli bir kasılmam olduğunu ve ayaklarımın inanılmaz şiştiğini hatırlıyorum ve acaba kızım kanala mı girdi diye beni düşündüren aşağıdaki o baskıyı.
her gece kalkıp birşeyler atıştıran ben,ilk defa cumartesi sabahı 9 a doğru,'gece birşey yemeye kalkmadım mı ben'diye düşünerek uyandım ki bir anda hani hapşurusunda idrarını kaçırırsın ya öle bi kaçak hissettim,hemen tuvalete gittim ve anladım ki bu kaçak idrar değil istemsiz öylece geliyo,
eşime seslendim gayet sakin suyum geliyo hazırlan gidiyoruz diye.
altıma bir pet koydum gece olanından inanım evden çıkana kadar 5 dakika içinde doldu yani öyle diyim.
tüm çantaları vs topladık bende hiç ağrı yok ama çıktık yola,10 dakika içinde acildeyiz.
hemen beni tekerlekli sandalye ile doğum servisine götürdüler,ağrım acilde beni götürmelerini beklerken ara ara giren adet ağrıları gibi.doğumhaneye varınca ben sanıyorum ki içerde ultrasona gircem de gelen su mu falan diye bekcaklar eşimle kapıdan öperek ayrılmadım bile yani,ama beni hemen sonunda doğum yaptığım odaya aldılar.
masaya uzandım bayan asistan bir doktor geldi hikayemi dinledi falan bu esnada açılma varmı diye kontorol etti ve 4cm açılman var dedi şok oldum 4cm mi?
ağrın yok mu dedi şaşkın ,yani var ama ne bileyim dedim adet ağrısının şiddetlisi ,dedim doktorum çatın dar zorlar demişti sezeryan demiştik en son bir risk varsa sezeryan olsun falan dedim asisitan doktor yooo valla çatın gayet iyi ben gene doktorunla konuşayıım dedi sonra muayene sırasında kendini sıktıysan öyle anlaşılmıştır çatın müsait açılman yerinde ve hızlı gidiyo normal yapacaksın dediler,
lavman yapıldı çok kolay hiç korkmayın zaten doğum servisinde utanma duygusundan arınıyosun herşey meydanda.
beklemeye aldılar 1-2 saat tabi bu arada ağrım gitgide şiddetleniyo ve ben bir hemşirenin gelip epidural takcaz demesini bekliyorum ama gelen giden yok bu arada yan odada tüm servisi çığlıklara boğan bir anne adayı var,aman allahım tırsmaya başladım iyice ve ağrım iyice dayanılmaz bir hal aldı yine baktılar açılmam 5-6 cm olmuş,epidural takacak kişi geldiğinde ben yastığı dişliyordum bağırmamak için,
epidural takması çok olay sakın korkmayın ve büyük bir niğmet,o ağrılar uçtu gitti 2 saat öyle geçti ağrısız açılma bekledim,
2 saat sonra epidural bir doz daha verilmesi gerekiyordu biraz geç kaldı sanırım 2.doza kadar aynı ağrıların daha şidetlisi geri döndü neyseki çok geçmeden 2.doz ve yine bulutlardayım.
açılmam 10 cm buldu saat 2 gibi ve sonda takıldı o ara,amaaan neler olup bitiyo görmüyorsun bile valla hiç böle sonda takılsın takılmasın dert etmiyecekmişsin onu anladım
.ve doktorum çağrıldı gelmesini beklerken bana nasıl ıkınacağımı anlatıyorlar deriiiin bir nefes al, bir kerede büyük tuvaletini yapar gibi tüm gücünle bebeği it,kesik kesik değil bir kerede ve hiç sesin çıkmayacak gücünü sese değil itmeye harcayacaksın.direktifi aldık doktorum geldi bu arada kızımın kafası resmen çıkışa dayandı bariz hissediyorum o baskıyı ama acı yok,sancıyı hissetmiyorsun ne zaman geliyo o yüzden doktor hemşireler falan hep bir ağızdan ağrım gelince söylüyolar ve ıkın diye bağırıyorlardı 'kesme kesme ıkın ıkın ıkın evet çoook güzeeeellllll'gibi.5-6 ıkınma denemesinden sonra içimden bir foş sesi ile kızım çıkıverdi,
hemen bir beze sarıp bırakıverdiler göbeğimin üstüne,ve işte o an aman allahım asla anlatılamaz bir duygu kızlarrrr hepiniz yaşayacaksınız inşallah.
bu arada saat 15:10.sonra kızımı götürdüler,haberi geldi kilosu 3195 gram diye,iyimi ağladı dimi,herşey yolunda mı,sağlıklı mı diyorum durmadan,herşey yolunda sana benziyo çok tatlı dediler,bir oh çektim.
bana dikiş atıldı ama umrum değil bulutlardayım ben inanın gram canım yanmadı ve iğnede vurulmamış orayı uyuşturacak tamamen epiduralin etkisi.dikişten sonra plasenta çıkarıldı veeeee huzuuuur,
işlem bitti beni masada dinlenmeye aldılar,bi baktım hemşire elinde tost ve meyve suyu ile geliyo bunlar eşinden selamı var diye ,dumur oldum bu yemek benim mi evet dedi,yiyeblirmiyim?evet tabi normal doğum yaptın sen istediğini yiyip içebilirsin,ohhh bir güzel geldi anlatamam.
sonra kızımı getirdiler giydirmişler süslemişlerrrrr ohhh misler gibi,hemşire geldi nasıl emişceğimizi anlattı ve ilk emişme denememizi orada yaptık sonra beni giydirdiler,kızımı kucağıma verdiler tekerlekli sandalye ile servisten çıkardılar dışarda eşim ,annem,babam ,kardeşimmm bizi bekliyolar hepsinde bir çığlık bizi görünce tanrım iaanılmaz bir şey bu,o anki mutuluğum,duygusallığım,gururum...
anlatılacak çok şey var aslında ama en kısası bu arkadaşlar
veee asıl hikaye şimdi başladı... '

Son düzenleme:

alkisalkisalkis Ayy canim benim kiyamam Allah bebeginize uzun omurler nasip etsin okurken inan aglamamak icin kendimi cok zorladim ve basim agridi ama sonucta agladim yine :çok üzgünüm: sirtimdan soguk terler akiyo doguruyomuyum ne yha

ya bende eylül annesiyim ama çok heyecanlanıyorum bunları okuyunca o günü bekliyorum korku,heyecan,duygusallık karmakarışık duygular...

....ve ELıFimin hayata ilk merhabası;
tam 6 ay onu içime alabilmek için uğraştım artık bi sorunum var dediğimde doktora gittim ve bana hormon testi için gün verdi ben hormon testimin gününü beklerken birde baktımki testim pozitif çıktı şok olmuştum sanki ilk kez anne olucaktım
bir ay sonra kendini hissettirmeye başlamıştı artık herşeyi çıkarmaya başladım bişe yiyemiyo içemiyo hep yatıyodum serumlar yedim durdum tam 5.5 ay bu böle devam etti.neyseki kendime geldim bu seferde alerji başladı allahım one kaşıntılardı hadi onlarıda atlattık güzel bi doktor ve hastane bulduk herşey çok güzeldi derken 37.haftamda doktorum başka hastaneye geçti resmen çöktüm tekrar hastane aramaya başladım ve tabi doktorda neyseki hemen bulduk
bu arada bir haftadır adet ağrılarım var artık son üç gün iyice ağırlaşmıştıağrılar neyseki 37+4 de doktora gittik suyumda azalma varmış açılmam 2.5cm olmuş ama malesef bebişimin kalp atışları yüksek ve çok düzensiz çıktı doktor hanım bebeiniz strese girmiş ve hemen alınması lazım normal doğumu kaldırmaz dediğinde şok olmuştum tabi dedim ama yarın sabah olsun dedim hiç hazırlıksız yakalanmıştım
ogece hemen annem geldi garip bi sersemlik halindeydim
sbah erkenden yola koyulduk 10 da hastanedeydik bneden önce bi ameliyat vardı onu bekliyoduk ama bu arad sondan takıldı lavmanım yapıldı nts ye bağlı bi şekilde bekliyorum ağrılarım çoğaldı ve suyum geldi
ama bu arad içerdeki ameliyat uzadıda uzadı ay daral geldi tabi bana .hemşirede korktu açılmam 3.5 oldu ay şimdi normal doğuracan diyodu
neyseki saat 2.30 da ameliyathane boşaldı apar topar beni içeri aldılar çok gerildim doktorum sağolsun beni yumuşatmaya çalıştı ve narkozzzzzz
ayılıp odama geldiğimde saat nerdeyse 4 olmuştu bebişim ağlıyodu ama malesef o anları güzel yaşayamadım çünkü çok ağrım vardı hastaneyi ayağa kaldırdım resmen hepsini kameraya kaydetmişler ordan biliyorum yani hemşirelere sölemediğim kalmamış en son doktorum gelip diazem yapmalrını istedi ve ondan sonra leyla oldum resmengece ilk yürüyüşümü yaptım ama akıllara zarardı allah şükür ogünler geride kaldı şimdi az çok ağrılarım var hakkaten normal doğum gibisi yokmuş diyebilirim tabi bu bünyeden bünyeye değişir
şimdi elifim kollarımda mis kokulum benim herşeyim
işte elifin ilk merhabası böyle

Ben de kısmet olursa bir eylül annesi olucam ve normal doğum istiyorum, doğum hikayenizi okuyunca resmen gözlerim doldu gerçi hepsini okuyunca bir tuhaf oluyorum ama , siz normal doğumu bir öcü gibi değilde gerçekten normal bir şey gibi anlatmışsınız ...Allah sizi ve tüm anneleri evladından ayırmasın... Bu arada ben bir yengeç olarak size çok şanslı olduğunuzu söyleyebilirim anneye en düşkün kızlar yengeçlerdir :)))

okuduğum güzel hikayelerden biri ilk kez gözlerim doldu tebrik ederim analı babalı büyüsün yavrun

bende yazacamö inş boş bir vakitte benimki dr ve görümce zorlamasıyla erkenden geldi

güle güle büyüt canım mis kokulu valla ne güzel anlatmışsın duygulandım söz bende yazacağım hemen

ben de kısmetse ağustos annesi olacağım
daha doğum şekli belli değil ama şimdiden korku sardı
su ve nişan nasıl geliyor bilmiyorum tabii bu da stres yapıyor insanı
hayırlısı Allah tan deyip bekliyoruz
bugün işyerinde son iş günüm bundan sonra evdeyim inşallah 4 haftam var aslında ama bakalım güzel kızım ECE ne zaman gelmek isteyecek
doğum öyküleriniz insanı çok duygulandırıyor darısı tüm hamişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…