Ve 2009 Temmuz Annelerinin Doğum öyküleri...

canım maşallah sana ama ikinci doğumlar daha kolay oluyor diye duymuştum ne güzel atlatmışsın kötü günleri darısı bize inşallah

ayy diloşummmmmafoldumben
çok şükür kurtuldun hikayende çokk güzelllllŞeniz
minik eylülümüzü kucağına almak tüm acılarını bitirmiştir eminimmmm:1hug:
darısı bizlere inşallahhhhhhh:Saruboceq:
bolllll boll sütünüz ve uykunuz olsun inşallahhhhhhhhh:Saruboceq:
sağlıklı uzunnnnnnnnnn ömürleri olsun
yüzü gibi bahtıda güzel olsun inşallahhhh
annesiyle babasıyla ablasıylaaaa
her fırsatta kokla minik prensesimizi opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

ahh canım yaaaa görüyomusun şu inatçı prensesin yaptığınııı-tatlicadiarzu-
sen o kadar hazırlan sınav günü gelmeye karar versinn :lepi:
sağlıkla kucağına aldın ya ilaydamızı nurcum gerisi boşşşşş
her şeyde vardır bir hayır tatlım:1hug:
çok heyecanlı bir gelişi olmuş prensesimizin
bizim gibi bitmeyen günler beklememişsin -tatlicadiarzu-
sağlıkla annesiyle babasıyla büyüsün uzun ömürleri olsun ilaydamızınnna.s.
sütünüzle ve uykunuzla kalın emi:lepi:

darısı biz bekleyenlereeeeeee:gitme:

sağol tatlımm koklamazmıyım darısı senin başınaa seninde hikayeni okuruz kısaa zamandaaaopuyorumnanaktan

16 haziran salı günü akşam saat 20:10
tv izliyorduk annemle mutfakta. dizimiz başlayacaktı reklamlar vardı bende wc ye gitmek için yerimden kalkmıştım birden bi ıslaklık hissettim acaba çok sıkıştım da çişimi mi kaçırdım diye düşünüyordm gittim üzerimi değiştirdim. yattım. sonra dayanamadım anneme söyledim. o da tekrar kalkınca geliyor mu dedi. tekrar kalktım vee evettt geliyordu heryerimi ateş bastı.. o sırada kocişim geldi. dr a gidiyoruz dedii bekleyemezdim btün gece tamam dedim. kontrole gittiğim doğumumu yapmayı planladığım sada hastanesine gittim. dr um yoktu. hemşire nst ye bağladı sancım hiç yoktu. sadece suyum geliyordu. muayene etti hiç açıkığım yoktu.dr umu aradı o da benim doğumumun erken olacağını bebeği riske atmamak adına ege üniversitesine gitmemi söyledi. hemen yola çıktık egeye gittik orası da yerimiz yok dedi. ne yağacağımızı şaşırmıştık.şifa ya gidelim dedi eşim ben istemedim ege kadın doğum (tepecik) a gitmeye karar verdik. saat 10 a geliyordu. tepecik acil e gittim hemen muayene ettiler yatış olacak dediler. yatış işlemlerimi yaptım 5. kat a çıktım hemen ameliyat kıyafeti giydirildim. kıyafetlerimi anneme verdim ve annemi aşağı gönderdiler. beni sancı odasına yatırdılar odada 15 kişi vardı ben 16.oldum hepsi bağırıyordu çok korktum. bazı sorular soruldu muayene oldum bir parmak açıklığım varmış... yattım.. o gece bi güzel uyudum hiç sancım yoktu. sabah kalktım 8 de sususzluktan ölüyorum bi damla suya bile izin yok..
etrafıma bakıyorumm herkes acı çekiyor. birazcık sancım var korkudan mı anlamadım ama kötü değilim.. açıklığım 3 cm olmuştu..
saat 16:00
doktorlar vizit için geldi.. sırayla herkesi muayene edecekler adımızı okuyorlar gidiyoruz muayene odasına. benim sancım biraz var ama çok değill 8. muayene için çağırılan kişi bendim.. hikayemi anlattılar dr a o da bi taraftan bakıyo. bu hastanın doğumu gelmiş hemen doğumhaneyi hazırlayın demez mi dondum kaldım. kalktım doğumhaneye gittim. yattım. alt tarafımda 2 tane ebe yanımda dr um. bana nasıl nefes almam gerektiğini nasıl ıkınacağımı anlatıyor ama ben sanki hikaye dinliyorum. sancım yok çünkü..
2 kez ıkındım veee bebeğimin sesiyle irkildim. gözlerime inanamıyordum şimdi bu benimmiydi.. ağlamaya başladım. yanıma getirdiler hemenöptüm minik ayaklarını kokladım...
kolay bi doğum oldu benimkisi hala inanamıyorumm... o ağlayınca canım yanıyor.. allahım bütün meleklerimizi korusun...
benim hikayemin kahramanı ibrahim egem
ıŞTE O BENıM MıNıK MUCıZEMM...

Vay be kizlar cok duygulandim herkesin hikayesini okudum kimi zaman duygulandim kimi zaman guldum kimi zaman karnimin derilerinin sizladigini hissettimhihoyyyt

38 haftalik olduk oglusumun gelmeye niyeti yok sanirim zaten 37 haftadan sonra insan hergun olucakmis gibi bekliyor neyse az daha sabir :ecrin_bebek: guzel annelere ve bebislerimize saglik sihhat mutluluk dilerim Allah kucuk meleklerimizi korusun.. Gununun gelmesini bekleyen hamislerede sabir dilerim Allah im herkesi bir nefeste kurtarsin insallah..Benim ilk dogumum nasil olucak ne olucak agri sanci nasildir bilmiyorum bazen korkuyorum endiseleniyorum bazende cok rahat oluyorum ama bu aralar bir an once ciksada zayiflasam diyorum :lepi: fena sistim kizlar ..

Günlerden 01.07.2009 çarşamba, yurtdısından gelen doktorumla geyik yapıyım hemde nst ye baglanmamı istemisti diyerekten bi güsel banyomu yapıp evden cıktım, nst ye baglandım hic sancım kasılmam yok, bebişimin hareketleri jet hızı adeta, tam hersey bitti eve gidiyorum ve 8 temmuz tarihini bekliyorum derken, aklıma son günlerdeki akıntılarım geldi, gerekli gereksiz herseyi doktora soran ben bunu nedense sormamıstım lmaz: Sessiz sessiz tam vedalaşırken doktorum benim son 1 haftadır biras akıntım var, günde bikac kez iç çamasırı degistiriyorum normal mi aceba dedim ve doktorumun ifadesini muhtemelen bi daha unutmıcammm kaydirigubbakcemile3 Hemen bi ped verip beni 15 dk dolastırdılar ki ta ta ta taaaaammm suyum geliyormus megerseki, su kacırıyomusummm yane kaydirigubbakcemile3 Hastaneye yatısını yapıcas dedi, ben çiçekler böceklerrr oleyyy diye hastaneye gittim ve aksammm hasta yemegi yiyodummm :1shok: Babanemi aradım ve soyledim sadece sonra bu haberin nasıl bi hızla aile icinde yayıldıgını 15 dakkada görmüş oldummm, babanem herkese dogurcaımı aglayarak anlattıı icin arayan duygu seliydiii resmennn sırnaşık şey Her neyse o gecenin sabahı 02.07.2009 tarihinde o cok beklenen dogum sancılarımda basladııı, doktrum geldi ve 2 saat icinde alıcas seni dedi, kuaföre gitmemiştimm ama cok sükür hastane cantam bu sefer hazırdıı turkbayragi 2 saatim doldu ve beni sedyeye aldılar aglamamak icin kendimi zor tuttum, hala bebegimin beni hissettigi aklıma geliyodu ne zaman bu hisse kapılsam beni ameliyathane kapısında eşim ugurladı aglamamak icin yüzüne dahi bakmadım aşkımınnn resmen :asigim: Ameliyathaneye girdim ortalık cok kalabalıktı, stresten herkesin ne yaptıgına bakamadım dahi, örtüyü kapattılar doktorum bana baktı gülümsedi ve bi anda sesler boguklasmaya basladı, oksijen verildi ve devamı hastane odasında baslıyo, kanımın eksikligi ve narkoza olan olumsuz direncimm yüzünden sahsen ben acı cektim ve hala cekiyorum ama onemli mi derseniz zerre kadar umrumda diil, kücük ve güzel kızım Alya'm benimle, ilk kucagıma verdiklerinde hissettiklerimi inanın kelimeler anlatmaya yetmez, o yüzden denemicem bile, ama Alyam dünyaya geleli 3 gün oldu ve 3 gün icinde bir insanın tüm dünya gorusu degisir deseler bunu sabaha kadar tartısırdımm artık tartısılacak bir sey yok...

Allahım kimseyi evlat acısı veya yokluguyla sınamasın, tüm bebek isteyen ailelere yardımcı olsun ve bebek bekleyen aileleri de bir an once saglıkla kurtarsın.

Hikayem cok uzun oldu ama bence asıl hikayem Alya'mla birlikte baslıyor, inatla sonuna dek okuyan arkadasları tebrik ediyor, hepinisi öpüyorummm :1hug:

zuzumm canım ne güzell anlatmışsın..
benim de tek dünyam oldu . kendi odama gidince banyo yaparken bile özlüyorum oğlumu..
allah analı babalı büyütsün kızınla hep mutlu olun...

boğazımda bir düğüm ve yüzümde ince bir tebessümle okudum doğum öykülerinizi ..
Allah hiç bir zaman ayırmasın sizi mis kokulularınızdan ve biz bekleyenleri de hayırlısıyla kavuştursun yavru kuşlarımızla ...

Arkadaşlar hepinizin bebekleri hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün

canım yaa nasıl da süpriz yapmış minik ibrahim ege sizeeee:lepi:

maşallah emelcim inşallah herkese nasip olur böyle kolay doğumlarrrr:Saruboceq:

zevkle okudum hikayeni bi yandanda heyecanlanarakkkkk inşallah bizede nasib olur böyle yazmak:gitme:

sağlıklı uzun ömürleri olsun ibrahim egemizinnnna.s.

ahh sen varya sennnnnnnopuyorumnanaktan

canım arkadaşım benim canım hemşommmmmmŞeniz

aradığında beni sanki beni ameliyata alacaklarmış gibi heyecan bastı elim ayağıma dolandı saatler geçmek bilmediii:sinifsinif:
sürekli telefon elimde bir an önce haber alabilmek için
eşinle konuştuğumda Alyamız doğmuş ama sen henüz çıkmamıştın başladım telefonu kapatınca ağlamaya:gitme: aynı zamanda da duaya:Saruboceq:
eşim bişeymi oldu yoksa diye korktu adamcağız -tatlicadiarzu- yok çok şükür kızımız doğmuş ama zuzucum daha çıkmamış dedimmmmm:sinifsinif:
çok şükür kurtuldun canım benimmmmmmŞeniz
vee evindesiniz şimdiiiiiiiiiiii:teytey:
darısı bizlere olsun inşallahhhh:Saruboceq:
ama kızımızı çokkk merak ediyoruz aaa bi resim çekip ekleyemedinnnlmaz:klava:

sağlıklı uzun ömürleri olsun Alya prensesimizin inşallah zuzucummmmmŞeniz
annesiyle babasıyla hep mutlu olsun:Saruboceq:

CANIMM
demetcim çok sağoll allah bebeklerimizi bize bağışlasın. dünyanın en masumu onlar... yüzüne bakarken gözlerim doluyor...
inşallahh allah ım herkese kolay doğumlar nasip eder.

uzun zamandır hiç bukadar gözyaşı dökmemiştimm
bi duygu seli alıp götürdü...
ne güzel dile getirmişsizn canlarımm
Rabbim meleklerinizden bi ömür ayırmasınn
sağlıklı sıhatli hayırlı ömürler versin Rabbim..
darısı en kısa zamanda bekleyenlere inş

23.06.2009 salı sabahı 7:30 da evden çıktık 8:00 de hastanede yiz annem babam kız kardeşim kayın valide kayın peder herkes gergin ben gülücük dağıtıyorum yatış işlemleri için doğumhaneye çıktık evrak işleri falan derken ismim okundu hemen gittim kimseyle vedalaşmadan yine imza falan var diye odaya girdim soyun dediler:1shok: küçük bi şoktan sonra soyunup uzandım o masaya doktorum gelip muayene etti ve hemen sondasını takın dedi (sonda hiç acıtmıyo) ben ameliyathanede bekliyorum dedi ismimi seslendi ebeler bebeğin eşyalarını verin anneninkileri alın diye annemle eşim doğumhaneye koşarak geldiler beni ameliyat elbisesiyle görünce şok oldu onlarda imza atmaya gittim sanmışlar eşim ağlamaya başladı sarıldım teselli ettim hiç kıyamadı kuzum bana annemin dudaklar morardı ve veda vakti beni götürüyorlar ameliyathaneye girdim ameliyat masasına oturdum dizlerimin titremesine engel olamıyordum herkes çok sakindi benimle sohbet etmeye çalışıyorlar derken doktor geldi belimden iğneyi yaptılar iğneyi hiç duymadım oysa kendimi büyük bi acıya hazırlamıştım uzandım gögüslerimden aşağısı yoktu artık önümüze bi perde tuttular 15 dakika içinde küçük 2 ayak ve bi çığlıkk :asigim: getirip gösterdiler hemen yoğun bakım biraz uzun sürdü heycandan uyuyamadım ve odamıza geldikk kucak kucak sarıldık koklaştıkk kızımla şimdi 2 hafta oldu rüya gibi hala, mis gibi kokuyo evim kızım kokuyo heryer bu arada yoğun bakımda bile dua ettim sizlere çok şükür hiç ağrım sızım olmadı çok kolay atlattık darısı başınız inşallah

hürremcim sana ve kızına maşallahh.. doğumunun kolay olmasına da çok sevindim.. allah analı babalı büyütsün.

Herkesin hikayesini okudum. Çok duygulandım. Hepsi çok güzeldi.
Hamileliğimizin ilk günlerinden beri beraberiz. Birsürü şey yaşadık, yazdık çidik, güldük ağladık. Herşeyin bu kadar güzel sonlanması insana çok büyük haz veriyor.

02.07.09 sabahı kalktım ya nasıl cumleye baslıyacagımı bilemedim kızlar..o anki duygularımın gecişini hissetmeye calısıorum yazarken..:uhm:

sezoş sezoş derken o sabah metin olmaya calıstım eşim abim ve yengem yukledik eşyaları arabaya , annemle kardeşlerimle vedalaştım dua istedim ve hastanenin yolunu tuttuk..kızım serrayı b kac saate kucagıma alıcagımı hayal ettim hep yolda.saat 11 icin dr umla sozleşmiştik.aslında saat 9 ameliyatı benmki olacaktı ama eşim kızımın yukselen burc ve gezegen acıları hesaplamasından dolayı kafamı yedi 11 olsun diye..yok jupiter ayakucunda oluomuş..aslında o da cok sallamaz astrolojiyi ama kızı olunca ya yapabiliosak böle olsun aşkım dedi..e benim dr da biraz aksi idi kalkıp jupiter surda burda 9 da..lutfen ameliyatımı 11 e alın diemezdim:))..eşim o gun gelebilcek dedim pembe b yalanla..

işin ozune gelelim...ben 10 da hastanedeydim ve hemen nstye bagladılar..saat 10:20 oldu 9 hastası cıkmış ve dr ameliyathaneden beni cagırttı.ben direk gozleri saate civiledim:1shok: yani erken alındım sezoşa..:roflol:eşime gecmiş olsun dedim..gulumsedi..:)10:30 da ameliyathanedeydim.muhabbet ede ede dr umla şak diye uyuttular beni..anestezi verilirken aaa bogazım yanıo beynim uyusuo dedim ve bayıldım.saat 10:45 te ise serram merhaba dunya dedi.

uyandıgımda yogun bakımda idim..bebgim kuvezde ve yanımda idi ama bakamıodum..benim ayılmam ile beraber serra ve beni odamıza indirdiler..ilk 1 saat yogun bakımda sancım oldu..odaya gectikten sonra zırt pırt agrı kesici verdiler ve hiçbişi hissetmedim.iyice kendime geldiğimde kızımın yuzune baktım hakkaten o kadar masum bakıyodu ki..içim eriyoduu..9 aydır karnımdaki mucize merhamet isteyen bakışlarla kucagımda bana bakıodu ..dunyayı tanımaya calışıodu..canım kızımı kollarıma aldıgımda hersey bitiodu benim için..

he bize gelince ..:) babamız bir daha gereksiz hesaplamaların peşine düşmeye gerek olmadıgını gordu.ve tabi anne baba apoletlerinin artık omzumuza takıldıgının farkında idik ve 2 mizde çook heyecanlıydık ve hala oyleyiz.serrayı cok iyi yetiştirmekten baska derdim olmıyacak sanırım hayatımın obur yarısında..canım kızım bebegim meleğim..hoşgeldin dunyamıza..

Allah dileyen herkese evlat nasib etsin ve aratmasın diyorum..dogum yapacak arkadaslarada kolaylıklar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…