Vcudumuzdaki iltihaptan doal yollardan nasl kurtulabiliriz?hepsini yazalm.

happyfinito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
7
0
43
Merhabalar,
geçenlerde dr. gittim ve rahim ağzımda yaram ve iltihabımın çok olduğunu öğrendim. ilaç tedavim halen devam ediyor.ama ben bitkilerin gücüne doğal iyileştirme yollarına çok inanıyorum.
bu inancım şu olayla pekişti. '' geçen sene halk arasında it gözü denilen kocaman bir sivilce koltuk altımda çıktı 1 hafta kadar dr. nin bana verdiği eczanede hazırlattığım kürü kullandım sonuç alamadım ve bir tanıdığımız kuru soganı közledi koltuk altımdaki kocaman sivilceye sardı ve sabah uyandığımda sivilcem küçülmüş iltihabı akmış ve kanamıştı çabucak geçti.''
şimdide başka bir tanıdığım soğanı közleyip içini sargı bezine sarıp bezin ucunu da saf zeytinyağına batırıp rahime iyice itmemi sabaha kadar iltihabın akacağını söyledi. aslında bunu da yapmayı planlıyorum ancak yapan ve sonuç alanlarında görüşü ve başkaca yönemleride ögrenmek istiyorum. ve tabiii yaz aylarında olduğumuzdan kokusuz ter kokusu ile kimseyi rahatsız etmeyeceğimiz yöntemlerle :)
o yüzden vucuddtaki iltihaba bitkisel bir uygulama ile çözüm bulan arkadaşlar buraya yazabilirlerse ben dahil bu sorunla karşılaşan herkese yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum.şimdiden teşekkürler.hoşaçakalın..,

hmmm bana yazdiginiz özel mesaji aldim. benim iltihap sorunumu nasil cözdügümü sormussunuz. söyle ki ben aslinda cocukluktan bu sorunu yasiyorum. ilac kullandigim sürece iltihabimi söküyor fakat birakinca tekrar olusuyor, hatta bir dönem basur bile yasadim. ama simdi iyiyim elhamdülillah
birincisi vajina bölgesini her daim temiz tutmali. ic camasirlarini ütülemeli.
ikincisi ben sogan kürü denedim. idrar yolu yanmasi sikayetim olusmustu ve sogan kürü fayda etti
ücüncüsü bir ara misirin püskülü varya, onu kaynatip ictim ve su gibi akintim oldu. ama her zaman bulunmuyor
dördüncüsü adacayi yagi veya aci elma yagi da diyorlar, adet bitiminden itibaren 5 gün bir kac damla pamuga damlatilip vajinanin icine yerlestirilir. bu bende cok ise yaradi ayrica zahmetsiz
besincisi sütü kaynatip buharina oturdum iki ay, yine adet bitiminde ve 4-5 gün. ama bu cok zahmetli birsey.

sonuc olarak ben adacayi yagini tavsiye ederim. yalniz dikkat edilmesi gereken sey, 2-3 damladan fazla damlatmamak. cünkü icerde yara yapabiliyor ve iliski sirasinda cok can yakiyor.

size siteden ve netten bulduğum bazı bitkisel yöntemleri iletmek isterim. ben soğan kürünü iltihap için uygulamaya başlayacağım okuduğum ve duyduklarım hep olumlu.
'' 1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için. Kürü 15 gün uygulayıp sonlandırın.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Hamile kalmak için bu soğan suyu kürünü uyguladıktan sonra kuru incir kürünü uygulamalısınız.(her iki kürü aynı anda uygulamayınız)

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır. ''

cevabınız için çok tşekkür ederim bende kk forumlarından ve netten araştırmaya devam ediyor idim. siz bu konularda bayaa bir tecrübelenmiş ve bilgilisiniz.
soğan kürünü kendim için düşünmüştüm. adaçayı da etkili demişsiniz ancak bende rahim ağzı yarası da var aynı zamanda. ve ''...yalniz dikkat edilmesi gereken sey, 2-3 damladan fazla damlatmamak. cünkü icerde yara yapabiliyor ve iliski sirasinda cok can yakiyor...'' demişsiniz acaba bu yöntem yarama ters bir etki yapabilirmi? bilginiz var mı acaba bu konuda. ?
ve ben yaramı dondurmak istemiyorum çoçuk yinede olabilir dedi dr ama dondurulmasıda daha iyidir. dedi bu konudada bilginiz varmı acaba?
teşekkür ederim tekrar ..,

yaraya etkisini bilemiyorum ama ben kullanmayi biraktim 2-3 gün sonra gecti. o sirada dr yarami görmedi. bazi yerlerde rahim yaralarini iyilestirdigini okumustum.

happyfinito mesajını aldım canım daha öncede yazdığım gibi yengem kullanmıştı ve onda baya bi etki yapmış içmeye başladıktan sonra 2 3 gün sonra iltihap sökülmeye başlamış 1 adet orta boy soğanı 4 bardak suyla kaynatıp suyunu içmiş ve 10 gün falan denemiş sürekli akıntısı olmuş daha sonra ara verip tekrar başlamış ayrıca soğan suyu zayıflamaya yağların yakılmasındada yardımcı oluyo

X