• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vazgeemediim siyah ojelerim

zlmm

artık böyle
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
902
43
118
Ankara
merhaba arkadaşlar siyah oje çok severim fakat sürerken zorlanıorum düzgün olmuo bana tavsiye edevileceğiniz bi yöntem var mı?

ben de bayılırım koyu renk ojeye...
özellikle de vişne çürüğü rengi.
insan süre süre alışıyo canm, tırnaklarım hep uzundur ve ojesiz
dışarı çıkmam artık süre süre ustalaştım.
baş parmaklarıma hep en son sürerim ojeyi, çünkü yanlara taştığı
zaman baş parmak tırnaklarımla temizlerim onları.
en sonda onlara sürerim.

çok az bir fiyata kuaförde sürdürebilirsin 2 tl falan ben ele yapıom temiz iş oluyo :delphin:

Canım bencede tırnaklarına oje sürmeden önce bi kat normal cila yada güçlendirici sür..
Ben Öyle Yapıyorum Çokta Güzel Olmakta..

ben sürekli siyah oje kullanırım eğer ki;

sorunun tırnaklarından ojeyi çıkardıktan sonraki kötü görüntüyse altına bi kat sila sür ve asetonla çıkarırken üzerinde pamuğu hiç kıpırdatmadan bi süre tut birden sıyırarak çek..

ben flormarınkini kullanıyorum önce dikkatlice ortadan başlayarak 1 kat sürüyorum o kuruyunca 2. katı geçiyorum ama siyah oje biraz geç kuruyo...o yüzden kurutucu cila alabilirsin..

eğer kenara bulaştıysa sakın ellerinde oje varken asetonlu pamuğu ellerinle tutma tavsite etmem zemuszemus çünkü tırnakalrında pamuğun izi öylece çıkıverir..pamuklu çubukla sakince temizlemeye çalış ama dışarı çıkmıycaksan 2 el yıkamadan sonra zaten o kenardakiler çıkıyo...

yardımcı olabildiysem ne mutlu opuyorumnanaktan

Back