- 7 Eylül 2021
- 11
- 13
- 3
- Konu Sahibi Umutolhayata
LÜTFEN OKUYUN.. Umut'umla bizim gerçek hikayemiz..bunları yazıyorum çünkü bir bebeğin yaşama hakkını elinden almanıza engel olabilirim belki.. hamileliğimde ikili tarama testim çok yüksek down sendrom riski cikti.dokttor gerekli Testler yapıldıktan sonra eşinizle imza atıp bebeğimizi aldırabileceğimizi söyledi.. başka hiçbir test yaptırmadık sonuç ne olursa olsun vazgecmicektik çünkü Rabbimin emanetiydi evlatlarim bize.Eşimle birlikte bebeğimizden vazgeçmeyi asla düşünmedik aksine dawm sendromlu doğarsa nasıl hayatını kolaylastiririz eğitimi nasıl verilir, diye arastirmaya ve bu durumu bebeğimiz doğana kadar en yakınlarımız haricinde kimseyle paylaşmama kararı aldık. Utandigimiz için değil olumsuz yorum duymamak adına öğrendiğimiz ilk gün hastane koridorunda aldık Eşimle bu kararı.Korkuma 2ay hastaneye gidemedim bebeğime birşey olur, doktordan aldırın kelimesini duymamak için. Çok zor günlerdi Dışım gülerken İçin ağlaması ne demek olduğunu öğrendiğim günlerdi..Sonra bi yazı çıktı karşıma içini Ferah tut bunca sıkıntınin ve derdin bı anlamalı olmalı.Belkide kalbin olgunlaşması icin bunlar bir Nimettir.Belkide dilin duaya alisiyordur.Belkide sen sen oluyorsundur.unutma ki; Allah'ın en sevdikleride hep sıkıntı içerisindeydi..Belkide sen Allah'ın sevdiğindensin..Sonra kendimi sorguladım bir yerde hata mi yaptım diye..eksikliklerimi çok şükür tamamladım.gunlerce gerçek hikayeleri okudum %100 engelli dedikleri çocukların sağlıklı doğduğunu %100 sağlıklı dedikleri bebeklerin engelli doğduğunu okudum. Rabbim kimseye yaşatmasın evlat çok başka birşey..Engelli çocuğa sahip Anneler sizin anneliğinizin yanında ben Anneliğimi 1000 defa sorgularim.. beni ihtimali bana birşey olursa kim bakar korkusu bitirdi..Rabbim cok büyük duanın gücüne İnanın Vazgeçmeyin bebeklerinizden lütfen yaşama haklarını elinden almayin..Gaybi bilen Allah'tır..Rabbime İnanin.unutmayın Her canlı Engelli adayıdır bir saniyemizin garantisi yok bir saniye sonra %100 engelli olmicamizin garantisi var mı.. Rabbim'e ne kadar sukretsem az cokk şükür bebeğim çok sağlıklı doğdu kul yapımı aletlere cihazlara inanıp yikmayin ahiretinizi vazgeçmeyin canınızdan..
Son düzenleme: