Saç Rengi ve Saç Boyama Vazgecemiyoruum bu kızıldan

Magnolliaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
275
325
73
38
Merhaba yeni üye oldum derdim cok büyük bişey değil .sadece danşmak istedim.
saclarımı 5 yıl kızıl kullandım
.3 ay önce acmaya başladım sarı sevdam başlamıştı cünkü .hele küllü sarılar bayılıyordum .

bal köpüğüne kadar actım.
acma işlemine kendim başladım bakırlıklar gitmyince kuaförde devam ettim ne yazıkkı kızıllık gitmedi.bal köpüğü fena olmadı ama daha acamadım dorelikler var hala.
Kuaförümde acayım derken batırdı iyice tepemde çiğ sarılar oluştu.talihsizlik üstüne talihsizlik oldu.
Uzun lafın kısası kızıldan küllü sarıya dönemedim.başaramadım a dostlar.şuanda sacımda 3 farklı sarı tonu var ve dibimde kahve kendi sacım cıktı.

Şimdi eski fotolarıma bakıyorum da ne kadar yakışıyormuş kızıl bana çok özledim görünce.bu kadar işlemden sonra kızıla dönmek zor gelsede cok istiyorum.
Ve herkeste diyor sana kızıl cok iyiydi diye.
Sarı bi kere cok zor makyajsız cok cok kötüyüm zayıf ve ruhsuz görünüyorum.hergün makyaj da zor.illaki ruj istiyor bi kere ve de allık vede rimel..:))) sandığım kadar da yakışmadı en iyi kızılmış bana.

Hangi kızılı tavsiye edersiniz bana .
koyu renk tercihim .
Aksada tüm havluların kırmızıya boyansada yine kızıl yine kızılmış meğer.

Buarada gecmişte en cok kolestonun aşk alevini kullandım

Canim fotolarini yok 2 farkli halinide oyle yorumlayalim hangisi daha yakismis deriz tabi istersen...

Şuanki sacımla sabah kalktığımda hele inanılmaz cirkinim.sarı dan cok bakırlık yer yer çiğ sarılık ..be yapayım dostlar kendi rengine mi boyatsam kızıla mı oyy oyy..şu cirkinlik basa bela

renki ve kızıl renk saçlardan nefret ediyorum ben.kimseye de yakıştırmıyorum.ama illa kızıla boyatmak istiyosanız kızıl kahve güzel.

Bende palettenın nar kızılını kullandım bı ara..aman yook ben sarsın halımle mutluyum..

Ben de kizil cok severim. Kolestonu kullanmistim acaba akmasini nasil onluyordunuz? Kizildan dondum ve gerçekten kizil bana da cok yakismisti.
Terledigimde bile hemen akiyordu...
Akmasını önleyemiyordum ya hep akıyordu ama cok sıcak suyla yıkamıyordum daha az akıyordu

ben de kızılı baya bir kullandım şuan siyahım ama fotoğraflarda bakıyorum kızıl ne güzelmiş diye içim gidiyor ben de kolestonun aşk alevini kullanıyordum ama bilmiyorum kalıcıydı da gerçi çok akmiyordu sadece iki ayda bir boyamak zorunda olmamak için değiştirdim

Acaba diyorum koyu kahverengiye boyasam ve artık boyamasam sacımı nasıl olur .şimdi kendi rengini ızatıyor herkes.saplıklı sac moda şimdi...oy oy neye boyatsam

en sağlıklısı kendi tonunu boyayıp bir daha boyamamak. Nerden bakarsan bak sonuçta kimyasal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…