• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vatandaşlık için acil yardıma ihtiyacım var..Kızlar el atın

mujdeci

Sevgi Neydi? Sevgi EMEKTİ
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
1.095
4
316
39
İstanbul
Arkadaşlar merhaba..

Kasım 28 KPSS Önlisans sınavına hazırlanıyorum, matematik zayıf olduğu için vatandaşlığı çok iyi yapmam lazım ikisinin kat sayısı aynıymış çünkü, hatta vatandaşlığın daha yüksekmiş bilginize :kedi:
Yalnız vatandaşlık konuları çok karmaşık geliyor okumak yetmiyor anlayacağınız..
Acil vatandaşlık dersi konu anlatımlı video lazım bana. Ben nette araştırdım hep eski tarihli videolar var biliyorsunuz anayasanın sürekli güncellenmiş halini öğrenmemiz gerekiyor..
Bi yardım edin kızlar video bulalım :gitme:
Çok önemli bir sorum daha var.. turizm mezunuyum ve sınavdan sonra hangi kadroları tercih etmem gerektiğini bilmiyorum.. normal memuriyetleri -alanım dışınd kalan- tercih edebilecekmiyim acaba? bilen var mı kızlar
?? turkbayragi

Son düzenleme:
ztv internet sitesinde vatandaşlık videoları var fakat vatandaşlığı anlatan bayan benim uykumu getirıo yinede bi bak berki sen begenirsin...2010 değşiklikleri cıkarmı bende muallakdayım ama neleri oyladığımız çıkabılır die düşünüyorum henüz oyladığımız değişikliklr yürülüğe girmedi 28 kasıma kadar girermi bilemicem

tşk ederim kaynak için.. eğer mıy mıy anlatıyorsa bana uymaz canlı olmalı :) yine de bi bakarım sağol canım..
diğer konuya gelince 2 seneye kadar yürürlülüğe girmesi beklenmiyormuş yürürlülükte olmayan konu için de bizi sorumlu tutamazlar imkansız gibi geliyor, ancak dediğin gibi neleri oyladık referandumun tarihi, türkiye genelinde kaçıncı referandum olduğu tarzında sorular çıkar bence mutlaka..

sınavdan sonra hangi kadroları tercih etmem gerektiğini bilmiyorum.. normal memuriyetleri -alanım dışında kalan- tercih edebilecekmiyim acaba? bilen var mı kızlar??

Back