Vasİyetnamemdİr:

canayakxixn

Bir Nefes&Düş Gibi
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
4.916
3
49
Vasİyetnamemdİr:

Sevgİlİ KariciĞim, Evlatlarim Ve Akrabalarim!..
Bİr GÜn, Maİl Bombasi Veya BaŞka Bİr Nedenden ÖtÜrÜ
Vefat Edersem, GerÇekleŞtİrİlmesİnİ ArzuladiĞim Hususlar Şunlardir:
1- BoĞazdakİ Yalimi Ve Geocİtİes'ten AlmiŞ OlduĞum 20 Mb'lİk Web Alanimi Karima Birakiyorum.
2- KÜÇÜkbakkalkÖy'dekİ Arsalarimi Ve 50 E-maİl Adresİmİ Yavrularima Birakiyorum.
3- KÖydekİ Tarlalarimi Ve Icq Lİstemdekİ ArkadaŞlarimi Babama Birakiyorum.
4- İÇerenkÖy'dekİ Daİremİ Ve Bİlgİsayarimdakİ Bookmarkimi AmcaoĞlum İlhan'a Birakiyorum.
5- Odamdakİ KÜtÜphanem İle Seskartim Ve Harddİskİmİ, Dayikizi Özlem'e Birakiyorum.
6- KadikÖy'dekİ Arsam İle Download Etmek İÇİn GÜnlerce UĞraŞtiĞim Wallpaper Ve Java Scrİptlerİmİ KomŞumuzun Kizi Esra'ya Birakiyorum.
7- MonİtÖrÜmÜ Kİmseye Birakmiyorum Benİmle GÖmÜn!
8- Adult Cd'lerİmİ De Kİmseye Birakmiyorum, Onlari Da Benİmle GÖmÜn!
9- GeÇen Ay Gelen 60 Mİlyon Tl'lİk Telefon Faturami, Ölene Kadar ÖdeyememİŞsem Gecİktİrmeden Ödeyİn; GÖzÜm AÇik Gİtmesİn!..
10- ÖldÜkten BİrkaÇ GÜn Sonra EĞer Sİz Kullanmayacaksaniz; ZÜperonlİne, Hortnet, Makbanknet, Zİkstİrnet, Yamukbanknet, ÇİŞbanknet, Vizviznet Sinirsiz İnternet Aboneleklerİmİ İptal Edİn Kİ, Gereksİz Yere Kredİ Kartimdan Para Tahsİl Edİp Durmasinlar.
11- Emr-İ Hak Vakİ Olduktan Sonra BÜtÜn GÜcÜnÜzle Gayret Ederek, Enbİzİrve100'dekİ Hİtİmİ Arttirin Ve Benİ Zİrveye YerleŞtİrİn. Arttirmazsaniz ÖbÜr DÜnyada İkİ Elİm Yakanizdadir.
12- Benİ Defnetmenİzden Sonra DİĞer Tarafta İmkan Bulur Bulurmaz Derhal Onlİne OlacaĞim Ve Sİzlerle BaĞlanti Kurmaya ÇaliŞacaĞim. Bu YÜzden Gecelerİ Icq'da Onlİne Olun.
13- Az Öncekİ Şik GerÇekleŞİrse, Benİ ArkadaŞ Lİstenİze Ekleyİn, NankÖrlÜk Etmeyİn.
14- Sevgİlİ KariciĞim, SaĞda Solda Chat YaptiĞini Duymayayim, Yoksa Hortlar Gelİrİm.
15- MÜtemadİyen Benİm Ruhumu ÇaĞirmayi Deneyİn: Ey Ruh Geldİnse Maİl Yolla Deyİn.
16- GelmİŞsem Bİlgİsayari BoŞaltin.
17- Ben ÖldÜkten Sonra Web Sayfasi Fİlan Alirsaniz Bana Da Lİnk Verİn. Bookmarkiniza Ekleyİn.
18- GÖzlerİm YavaŞ YavaŞ Kapanmaya BaŞladi, Çabuk SÖyleyİn Bana Şu Ankİ, Hİt Durumum Nedİr?
19- Bİraz Kenara Çekİlİn ŞÖyle, Ölmeden Önce Son Bİr Kez Daha Chat Yapmak İstİyorum
20- Aah, ÖlÜyorum Galİba, Çok Çabuk Bana Maİl GelmİŞ Mİ, ÖĞrenİn De Bana SÖyleyİn.... KÜt!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…