• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vaser Liposaction oldum göbek + ust bacak

melda_rose

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2007
160
30
643
İngiltere
Kizlar konu acmistim olacagim doktorla ilgili kimse cevap yazmadi ama ben Yilba si tatilinde Turkiyeye geldim ve cilginlik yapip Vaser liposaction oldum. Istediginiz herseyi sorabilirsiniz .Benim agrim esigim cok dusukmus cok agrili bir surec gecirdim ve ameliyattan sonra Hemoglobin degerim dustugu icin 1 unite kan takildi . Suan hala iyilesme donemindeyim Londraya dondum ve hergun masaj yapilmasi gerekiyor Ve masaj yapilirken cok aci cekiyorum . Bana verebileceginiz tavsiyeler varsa cok sevinirim. Doktorum Serkan balta . Bahcelievler Memorial da ameliyatim oldu .Sonuc guzel gobegim ince bacagimda hala odem var ama yinede oda inceldi ama ben acisina dayanamadigim icin pismanim :KK43:

Kizlar konu acmistim olacagim doktorla ilgili kimse cevap yazmadi ama ben Yilba si tatilinde Turkiyeye geldim ve cilginlik yapip Vaser liposaction oldum. Istediginiz herseyi sorabilirsiniz .Benim agrim esigim cok dusukmus cok agrili bir surec gecirdim ve ameliyattan sonra Hemoglobin degerim dustugu icin 1 unite kan takildi . Suan hala iyilesme donemindeyim Londraya dondum ve hergun masaj yapilmasi gerekiyor Ve masaj yapilirken cok aci cekiyorum . Bana verebileceginiz tavsiyeler varsa cok sevinirim. Doktorum Serkan balta . Bahcelievler Memorial da ameliyatim oldu .Sonuc guzel gobegim ince bacagimda hala odem var ama yinede oda inceldi ama ben acisina dayanamadigim icin pismanim :KK43:
Merhaba canım son durumun nedir ?

MERHABA bende son durumu merak ettim benim de yazın düğünüm var bi çok doktor araştırdım ama hala hangisi iyi anlayamadım

Merhaba canım son durumun nedir ?

Merhaba
Suan 8.ci haftam iyiyim.gobegim incecik cok guzel sekli felan. Bacaklarim hala biraz ödem var . Ama cok zor gunler yasadim. Hergun sabah aksam kasik ve kuyruk sokumumundaki deliklerden masaj yapip sivilar cikartiyorsun tam bir iskenceydi . Cok iyi dusunun yaptiracaksaniz .

MERHABA bende son durumu merak ettim benim de yazın düğünüm var bi çok doktor araştırdım ama hala hangisi iyi anlayamadım

Merhaba ,
Beni ameliyat yapan doktor gercekten basarili gunde 3-4 lipo ameliyati yapiyor. Cok guzel şekil yapiyor fakat sorun ameliyat sonrası bakım masajlar fena.düşünkü ameliyat olan hassas bölgeni en ufak degince aci hissediyorsun birde ustune masaj yapiyorsun veya yaptiriyorsun sivi cikmaz ise icerde kalmasi daha fena :(( eğer yaza dügünün varsa bu aralar yaptırki yaza kadar tam otursun vucud . Ya aslnda bana sorarsan yaptırma. Sen yaptırdın tuzun kuru diyebilirsin fakat psikolojim cok bozuldu evlilik arifesinde yapma derim. Bol sanslar.

Merhaba ,
Beni ameliyat yapan doktor gercekten basarili gunde 3-4 lipo ameliyati yapiyor. Cok guzel şekil yapiyor fakat sorun ameliyat sonrası bakım masajlar fena.düşünkü ameliyat olan hassas bölgeni en ufak degince aci hissediyorsun birde ustune masaj yapiyorsun veya yaptiriyorsun sivi cikmaz ise icerde kalmasi daha fena :KK43:( eğer yaza dügünün varsa bu aralar yaptırki yaza kadar tam otursun vucud . Ya aslnda bana sorarsan yaptırma. Sen yaptırdın tuzun kuru diyebilirsin fakat psikolojim cok bozuldu evlilik arifesinde yapma derim. Bol sanslar.

Doktorunuz kimdi acaba çökmeler boşluklar var mı

Kizlar buda son halim 🤗

Eklentiler

• 2019-03-10-13-38-23-901.webp
    2019-03-10-13-38-23-901.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 431
Back
X