VASER Lipo ic dis bacak basen karin lipo

Aykutburnac3

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2016
11
7
32
Merhaba kızlar ben 23.eylül de vaser liposuction yaptırmayı düşünüyorum op.dr Afet öncel de yaptıran lar varmı neler bekliyor beni çok korkuyorum açıkçası basen ic diş bacak karin liposuction. Neler bekliyor beni anestezi den uyanamayacağım gibi bi korku sardı beni napcam vaz geçmeyi bile dusundum :/

Geçen haberler de İzmir de bir kadının bu ameliyat sebebi ile maalesef yaşamının sona verdiğini okumuştum :skandal:4kg falan yağ alınmasını gerekiyormuş bu tür ameliyatlar da kadından 6 kilodan fazla almışlar.. iç kanama ile maalesef hayatını kaybetmiş.
Neden ameliyat ?? kilonuz var ise ; spora gidin, diyetisyene gidin, yüzmeye gidin, aletli platese gidin..
ben 3 hafta da 6 kilo verdim.. siz istedikten sonra başaramayacağınız birşey yok.

Geçen haberler de İzmir de bir kadının bu ameliyat sebebi ile maalesef yaşamının sona verdiğini okumuştum :skandal:4kg falan yağ alınmasını gerekiyormuş bu tür ameliyatlar da kadından 6 kilodan fazla almışlar.. iç kanama ile maalesef hayatını kaybetmiş.
Neden ameliyat ?? kilonuz var ise ; spora gidin, diyetisyene gidin, yüzmeye gidin, aletli platese gidin..
ben 3 hafta da 6 kilo verdim.. siz istedikten sonra başaramayacağınız birşey yok.
Ben 77 kilodan 59 kiloya düştüm ama basen gitmiyor bende cunki lipodem hastasiyim ve mecbur liposuction olmam gerek ömür boyu yoksa korse vs kullanmam gerekiyor ve bu hastalık ta eğer o hasta olan yağları aldırmazsan fazlalaşıyor zamanla :-/

Merhaba, vaserı yaptırdınız mı, nasıl geçti süreç, memnun musunuz, çok acılı mıydı ameliyat sonrası?

X