- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.005
-
- Konu Sahibi Buffalosos
Bende öyle düşünmüştüm farkı ne diyerek çekim yasası istek enerjisiyle çalışıyormuş bu varsayım yasasını çok yeni öğrendim bilen farklı arkadaşlar varsa aydınlatırsa çok iyi olure zaten çekim yasası ona sahip olduğunu varsayarak titreşimizi yükseltmenizle olan birşey. Yani o moda girmeniz gerekiyor.
Kesinlikle bakayım ona ben de pratikte odaklanamıyorum sanırım sorunum buTemelde aynı şeyler aslında ama varsayım yasası çekim yasasında eksik olan bazı noktaları tamamlıyor gibi. YouTube da limitsizler kulübü diye bir kanal var yazdan beri videolarını takip ediyorum varsayım yasası ile ilgili çok aydınlatıcı içerikler tavsiye ederim önemli olan bilmek değil düzenli pratik yapmak tabii o konuda sınıfta kalıyorum hep
Gerçekten her zaman yapamıyor insan. İlgisi, dikkati dağılabiliyor, konsantrasyonu bozuluyor. Şüphe duymaya başlayabiliyor. Ama sakince ve huzurla yapınca olduğuna çok şahit oldum.Bu fikir olarak güzel duruyor belki doğru da ama uygulaması bir hayli zor olur diye tahmin ediyorum
Yaaa bu cok güzel bi haber, hemen deneyeceğimGerçekten her zaman yapamıyor insan. İlgisi, dikkati dağılabiliyor, konsantrasyonu bozuluyor. Şüphe duymaya başlayabiliyor. Ama sakince ve huzurla yapınca olduğuna çok şahit oldum.
Tam olarak neler yaptınız nasıl yaptınız fikir olsunBen de çekim yasası mı varsayım mı bilmiyorum hayatımda bi defa uyguladım. Ama kendi çabamın da etkisi büyüktü tabii. Ve beklediğimden de hızlı bi şekilde istediğim gibi sonuçlandı
Hayal ettigim seyden olumsuz bahseden insanları önemsemedim. İçimde hep olacağına dair bi inanç vardı. Olumsuz varsayımda bulunanlara ya olursa? Ya istedigim gibiyse? Gibi bir pollyannacılık ruh haline girdim diyebilirimTam olarak neler yaptınız nasıl yaptınız fikir olsun