kardeşin erkek herhalde ondan bu torpilBen artik bu annemi anlayamiyorum '' kardesimle tartismalarimizda evlenmeden oncede surekli kardesimi tutardi evlendim yine ayni defalarca anne bana sunu dedi bunu dedi diyorum kadin sdece beni dinliyor. Ben onlar saglikli olsun annem babam saglikli olsun baska bisey istemiyorum dedikce onun boyle ayrim yapmasi Artik canimo sikmaya basldi .. kardesimin ne bana ne esime saygisi var kafasi attimi masallah herseyisoyler. Az once bendeydi atistik gitti annemi aradim boyle boyle oldu dinledi dinledi neyse tamam diyor .. dddim benim psikolojomi siz bozdunuz naptik dio sanadefalarca soyluyorm karsinda kizin mi var kopekmi belli degil takmiosun dedim .. Gitmeme karari aldim bir sure sizce dogrumu yapiorum . Hic kiyamiyorum cokta seviyorym ama bu ayrimriciliklari beni cok uzuyor napayim sizce(((((
ne istiyorsan yap ama kocanin haberi olmasin ...
ne annene laf soylemende, ne kardesinle ilgili dusunduklerinden
esine ailenle ilgilin tek olumsuz laf etme gerisini ne istiyorsan yap ...[/QUOTE
Esime bisey soylememe gdrek yok zaten herseyin farkinda gecnlerde konusmucaksin artik lafin havda kaliyor dedi
Evet erkkkkardeşin erkek herhalde ondan bu torpil
(başlıkta yazıyormuş zaten fark etmemişim )
Ben bu kadar deger veriyor ken boyle yapılması gerçekten zorma gitmeye başladı ;-(Eses0st: 42043322 .!.:Ahh canım. .
Çok sık gidip gelme bi süre. .
Boşver kocanla mutlu ol ..
Aile değişmiyor napcaksın..
Ben artik bu annemi anlayamiyorum '' kardesimle tartismalarimizda evlenmeden oncede surekli kardesimi tutardi evlendim yine ayni defalarca anne bana sunu dedi bunu dedi diyorum kadin sdece beni dinliyor. Ben onlar saglikli olsun annem babam saglikli olsun baska bisey istemiyorum dedikce onun boyle ayrim yapmasi Artik canimo sikmaya basldi .. kardesimin ne bana ne esime saygisi var kafasi attimi masallah herseyisoyler. Az once bendeydi atistik gitti annemi aradim boyle boyle oldu dinledi dinledi neyse tamam diyor .. dddim benim psikolojomi siz bozdunuz naptik dio sanadefalarca soyluyorm karsinda kizin mi var kopekmi belli degil takmiosun dedim .. Gitmeme karari aldim bir sure sizce dogrumu yapiorum . Hic kiyamiyorum cokta seviyorym ama bu ayrimriciliklari beni cok uzuyor napayim sizce(((((