• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varsa kıymetini bilin..

• Konu Sahibi Konu Sahibi busra_tuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

busra_tuna

Ziyaretçi
Sizi sizin kadar taniyan biri; sizi düsünen, düsünmeyi ögrenmis,sakin,uslu, efendi, oturmayi kalkmayi bilen, sevmeden edemediginiz biri; Size sizi anlatmayi seven, sizi baskalarina anlatmayi herseyden çok seven,sizin için çok sey yapmaya hazir biri; bazen biraz fazla konustugundan yakindiginiz ama ne söyledigini bildiginden hep emin oldugunuz, sizi tanidigi kadar kendini ve hayati da taniyan biri; Yalnizca esiniz olabilecek birine anlatabileceginiz sirlarinizi anlatmaktan çekinmediginiz, bazen düsüncesine siddetle ihtiyaç duydugunuz biri; Sabahin üçünde "ayip olur mu" diye endiselenmeden arayabildiginiz ve üçüne besine bakmadan size duymaniz gerekenleri söyleyen, gecenin o karanliginda kalkip isigi yakan; Kaleminiz, kagidiniz, aynaniz, saatiniz,kravatiniz olan bazen gölgeniz olan biri;

..Ve bazen vicdaniniz,eh, bazen de, uykusuz biraktiginiz için, vicdan azabiniz olan biri;

Hayatinizda böyle biri...Var mi?

Varsa, kiymetini bilin.:1rolleyes:

ahhhhh vardı öyle biri ama eşim yüzünden kaybettim onu daha doğrusu herşeyimi kaybettim

evet benim böle biri var hayatımda ama şöle bir durum var ikimzde nişanlıyız onun kısa süre sonra düğünü olucak benim nişanlımla onun nişanlısı birbirlerini sevmiyorlar aslında bunu acık acık dilede getiremiyorlar ama ben ve arkadasım kesinlikle anlıyorum ve ben üzülüyorum bu duruma biz görüşebilirz ama onlar yüzünden ileride soğukluk giricek söle karışamazlar çünkü onun nişanlısı beni benimkide benim kız arkadasımı seviyor sadece onlar sevmedi birbielrini ileride soğukluk girecek çünkü arkadasım ve ben çalışıyoruz ee akşamları beyler evde bilemiyorum ne olacakfisfisfis

Back