Varmı etrafınızda doğumdan sonra patavatsızca kilonuza yorum yapanlar ??

Nisakaan

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
4
0
6
34
Aksaray
insanlar bazen gerçekten çok acımasız olabiliyor. doğum yapalı 8 gün oldu bebeğimi görmeye gelen bazı komşular karnında hala bebekmi var gibi yorumlarda bulunuyor insan azda olsun bi lohusa kadının güzel sözlere ihtiyacının olabileceğini düşünemiyor üstelik sezeryan olmuş ve fena şekilde morali bozuk olan bir insanın. cok sinirliyim çooookkkk

aynı dert bendede var ikincimi yolda diye salakça espiri yapıyolar tabi ben gülmeyince şakaa böyle şakamı olur ztn morel bozuk 52 ile hamile kaldım şu an 60 kiloyum inanılmaz dert ediyorum kendime bebeğim 3.5 aylık henüz ama o göbek çok morelimi bozuyo nasıl vericeğimide bilemiyorum

Var hangi birini sayayım ama en çok bozulduğum kayınpederimin söylediği ... gelinim ennihayetinde rastgele de konuşulmazki

Olmazmı!!!!!! Bitanedaha doğurcak denmesi, hiç karnın gitmemiş denmesi bir yana eşinin herkesin içinde yemek yerken dalga geçmesi yada aaa onudamı yiceksin diyip yerken seni izleyip gülmesi.... Yerin dibine giriyo insan.....

Sıkmayın kızlar canınızı o tipler siz kilo vermeye başlayınca aa zayıflamışsın da demeyecekler sallamayın bile tecrübeyle sabit.

Canım bende ilk doğumumda 10 kg almıştım bende de çok dalga konusu olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…