• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

varmı bi çözüm yoluuu .s

eflatunn1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2012
142
0
26
Adana
kızlar yaa annem çok önceden çatal bıçak takımı almış ama modeli çok demode hiç begenmedim modelini :18: e kadında ugraşmış almış bişey de diyemedm ne yapacam ben yaa acaba o model bölümünü demirciye flan versek düzeltr mi :26: farklı bi model çıkarırmı :44: offf başıma bela oldu yaaa :25:

bence okadar uğraşılmaz.. yani demirciler yapmak gibime geliyor..
ben geçen gün ar yıldızdan aldım 200 tlye indirimdeydi..

ben pek olumlu bakmadım. bilemedimki:(

bence okadar uğraşılmaz.. yani demirciler yapmak gibime geliyor..
ben geçen gün ar yıldızdan aldım 200 tlye indirimdeydi..

ben pek olumlu bakmadım. bilemedimki:(

200 tl mi çok iyiymiş annem emsandan almış ben onlara 400 tl verdim deyip duruyo :52::9:

Son düzenleme:
Ar-Yıldız Fiore Parlak 89 prç Kutulu Çatal Kaşık Bıçak Seti

benmki bundan.. ben sade seviyordum.. fiyatına uygun olunca aldım..
fiyasa fiyatı 500 tl:)

şuan firsatmagazasında yine indirimde..

Cnm bnce gunluk kullan misafir icin alirsin bida amaicime hic sinmiyo dersen bi sansini dene demircilerde yada bulundgn yerde imalathane faln warsa anca oralra olur ama imkansz gbi gozukuyo

Cnm bnce gunluk kullan misafir icin alirsin bida amaicime hic sinmiyo dersen bi sansini dene demircilerde yada bulundgn yerde imalathane faln warsa anca oralra olur ama imkansz gbi gozukuyo
şansımı denemek istiyorm banada imkansız gibi geliyo ama belki yaptran vardır diye :54:

fotosunu çekebilirsen ona göre yorum yaparız ama ne kadar kötü olabilirki:44:

$12.webp$13.webp
modeller bu işte canım :26::18:

dert edeceğin kadar kötü değiller cnm günlük kullanırsın olmaz mı misafir için içine sinen bi takım alırsın fırsatmağazası.com sitesinde hisarın ucuz takımları var ben 115 parça hisar milano takımını aldım çok sade modeli geçeçek derdim yok en azından:34: millet 90 parça takımlara dünyanın parasını veriyo benim takımımın içinde dondurma ve nescafe kaşığıda var ekstra olarak:9::9:

mecbur öyle olacak sanırım canm içimi rahatlattn teşekkür ederm :16::21:
hayırlı olsun canm iyi günlerde kullan ben de schafer de bi kampanya gördüm onu almayı düşünüyorm bak paylaşıyorm sence uygun bi kampanyamıdır :46::52:
$bizimle-evlenirmisin.webp

bencede kötü bir takım değil günlükte kullanmak için bayağa şık bunu bulamayanlarda var

mecbur öyle olacak sanırım canm içimi rahatlattn teşekkür ederm :16::21:
hayırlı olsun canm iyi günlerde kullan ben de schafer de bi kampanya gördüm onu almayı düşünüyorm bak paylaşıyorm sence uygun bi kampanyamıdır :46::52:
Eki Görüntüle 523008

cnm shafer kampanyaları çok uygun yalnız çkb takımlarının paslandığını okumuştum burda bende alacaktım o nedenle vazgeçtim istersen bi araştır:34:

hmm bende gıcıklandım şimdi araştırmak lazım :26:

Bir diğer konuna da yazmıştım zaten. Güvenilir bir marka değil ve paslanıyor kesinlikle.
Onun yerine hisar'ın kampanyalarını veya korkmaz'ın kampanyalarını takip etmeni tavsiye ederim.

Kaşık çatal bıçak misafir için özellikle o kadar gerekli oluyor ki, fazlası hiç bir zaman göz çıkartmaz.
O yüzden diyeceğim, bence bunlar çeyizinde bulunsun, modeli de gayet iyi, demode denilecek kadar eski değil.
Hiç olmadı günlük kullanırsın, yine işini görür yani.. :34:

Back
X