- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi pembecanta
-
Dert değil ama merak o yuzden lütfen azıcık burada kalsın :)
birisi senin hakkında konu açıyor birsürü şey yazıyor ve sende sen olduğunu bileden sert şeyler söyleyip yorumlar yapıyorsunNasıl yani kendisi olduğunu bilmeden?
birisi senin hakkında konu açıyor birsürü şey yazıyor ve sende sen olduğunu bileden sert şeyler söyleyip yorumlar yapıyorsun
evetHepimiz de mutlaka birilerinin görümcesi, gelini, eltisi, arkadaşı ve komşusuyuz , şikayet edilip çekiştirilenlerden biri de neden biz olmayalım ki. Benim de bazen aklıma takıldığı oluyor, mesela bi konuyu okurken, aa şakın şu, şu bizim falanca olmasın diyorum bazen. Tanıdıklarla karşılaşma ihtimali her yerde her zaman muhakkak vardır, o yüzden kendimizi fazla da deşifre etmemeye özen göstermeliyiz, olur ya koyduğumuz bir eşyamızın, odamızın, hatta evcil hayvanımizın fotosundan, buraya takılan bi tanıdığımız yakalar bizi, başlar takibe, sonra kopsun kıyamet
Hepimiz de mutlaka birilerinin görümcesi, gelini, eltisi, arkadaşı ve komşusuyuz , şikayet edilip çekiştirilenlerden biri de neden biz olmayalım ki. Benim de bazen aklıma takıldığı oluyor, mesela bi konuyu okurken, aa şakın şu, şu bizim falanca olmasın diyorum bazen. Tanıdıklarla karşılaşma ihtimali her yerde her zaman muhakkak vardır, o yüzden kendimizi fazla da deşifre etmemeye özen göstermeliyiz, olur ya koyduğumuz bir eşyamızın, odamızın, hatta evcil hayvanımizın fotosundan, buraya takılan bi tanıdığımız yakalar bizi, başlar takibe, sonra kopsun kıyamet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?