VARMI ARANIZDA ACEP :)

pembecanta

EN KARİZMATİK ÜYE
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
2.251
1.644
248
Dert değil ama merak o yuzden lütfen azıcık burada kalsın :)
Kimi kaynanasını. kimi görümceklerini kimi sevgilisini kimi eşini vs .böyle uzar gider :)
çekiştirip dert yanıp duruyoruz
ACABA burda kendisi olduğunu bilmeden yorum yapıp sert eleştirilerde bulunanlar varmı
Hiç denk geldimi size veya bu benmiyim gibi hissedeniniz oldumu ??
Bian düşündümde ne kadar berbat bi durum olur yaa

birisi senin hakkında konu açıyor birsürü şey yazıyor ve sende sen olduğunu bileden sert şeyler söyleyip yorumlar yapıyorsun

hııı şimdi anladım o uzak bir ihtimal geliyor bana ama olmayacak şeyde değil.

eğer o anlattığı kişinin ben olduğunu anlarsam birde benim ağzımdan dinleyin derim.

herkes kendine göre haklı bu dünyada da ama yeri gelince kendini eleştirmekten de çekinmemeli bence.

Hepimiz de mutlaka birilerinin görümcesi, gelini, eltisi, arkadaşı ve komşusuyuz , şikayet edilip çekiştirilenlerden biri de neden biz olmayalım ki. Benim de bazen aklıma takıldığı oluyor, mesela bi konuyu okurken, aa şakın şu, şu bizim falanca olmasın diyorum bazen. Tanıdıklarla karşılaşma ihtimali her yerde her zaman muhakkak vardır, o yüzden kendimizi fazla da deşifre etmemeye özen göstermeliyiz, olur ya koyduğumuz bir eşyamızın, odamızın, hatta evcil hayvanımizın fotosundan, buraya takılan bi tanıdığımız yakalar bizi, başlar takibe, sonra kopsun kıyamet

evet

Dikkat etmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…