Arkadaşlar lütfen yardım edin çocuk istemiyorum. Bacağımda varis var ondan dolayı nasıl korunacağımı billmiyorum 2 kızım var çocuklarım küçük ne yPablilrim lütfen fikri olan varsa yardım etsin
3 aylık iğne kullandım adetten kesildim 24 kilo aldım .şimdi bıraktım ama nasıl korunacağımı bilemiyorum kilolarımı diyetisyene giderek vermeye başladım 89 kiloydum 1 bucuk ayda 86 kiloya indim inşl dahada verecem.. Ama hamile kalma korkusu beni öldürüyor yardım edin...
benm de venöz yetmezliği var, doktorlar doğum kontrol ilacı önermiyorlar, damarları dahada genişletip çatlattığı için, doğal yöntemle deneyin bence. varisleriniz için tedavi uyguluyormusunuz?
Ne yapacağımı bilmiyorum doğal yolla korunmak pek güvenilir değil :-( zaten iki kızım var küçükler... Varislere gelince bişey yapmıyorum ama kilo vermeye çalışıyorum... Belki ameliyat olurum bilemiyorum... Sen neler yapıyorsun Varislere
Ne yapacağımı bilmiyorum doğal yolla korunmak pek güvenilir değil :-( zaten iki kızım var küçükler... Varislere gelince bişey yapmıyorum ama kilo vermeye çalışıyorum... Belki ameliyat olurum bilemiyorum... Sen neler yapıyorsun Varislere
bana doktor ilaç vermişti venoz yetmezliği için, bi sene kadar kullandim çok sikildim artik kullanmiyorum, bide varis corabi vermişti onuda kisa bi sure kullandim, insan onu giydikce morali bozuluyor. Ama agrilara çok çok iyi geliyor.
Simdi pilates yapiyorum, sik sik bacak hareketleri yapiyorum hareketsiz kalmamak için, baya baya düzelme gözlemliyorum, bir nevi kendi kendimi tedavi ediyorum siz neler yapıyorsunuz?
Merhaba ben hiç ilaç kullanmadım çok kilom var önce onları vermek için diyetisyene gidiyorum boyum165 92 kiloydum şimdi 86 kiloyum 60 kilo olmayı başarırsam ameliyat olmayı düşünüyorum bu arada diyet yaparken sabahları bacak hareketleri ağırlıklı spor yapıyorum sınıf öğrt olduğumdan okuldada bol bol bolhareket ediyorum. Varis çorabı adımda kullanmadım zor geldi ikide bir çıkarmak allah kolaylık versin ..
Öğretmenım,29 yasındayım kılom da 52 ama sağ bacagım dızımden altı varıs dolu ve mor mor. bir yere çarpmış da izi kalmış gibi.
Doktora gıttık,başlangıç aşamasındaymış ve hiç bir şey yapamayız genetık dedı. Annemde de babamda da cok var.
Bunun ıcın tek care bacak kaslarını guclendırecek spor yapmanız demıştı doktor.Duşta cok sıcak su açmayın, duştan cıkarken soğuk suyla bacagınıza şok etkısı yapın kı damarlar büzüşsün.
Öğretmenım,29 yasındayım kılom da 52 ama sağ bacagım dızımden altı varıs dolu ve mor mor. bir yere çarpmış da izi kalmış gibi.
Doktora gıttık,başlangıç aşamasındaymış ve hiç bir şey yapamayız genetık dedı. Annemde de babamda da cok var.
Bunun ıcın tek care bacak kaslarını guclendırecek spor yapmanız demıştı doktor.Duşta cok sıcak su açmayın, duştan cıkarken soğuk suyla bacagınıza şok etkısı yapın kı damarlar büzüşsün.
öncelikle teşekkür ederim bende öğretmenim bendeki Varisler büyük nohut kadar şişlikler var bunu için ameliyat olmam gerekiyor bende inş zayılarsam düşünüyorum