Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana doktor ilaç vermişti venoz yetmezliği için, bi sene kadar kullandim çok sikildim artik kullanmiyorum, bide varis corabi vermişti onuda kisa bi sure kullandim, insan onu giydikce morali bozuluyor. Ama agrilara çok çok iyi geliyor.Ne yapacağımı bilmiyorum doğal yolla korunmak pek güvenilir değil :-( zaten iki kızım var küçükler... Varislere gelince bişey yapmıyorum ama kilo vermeye çalışıyorum... Belki ameliyat olurum bilemiyorum... Sen neler yapıyorsun Varislere
Hanımlar yokmu varisi olan bir bendemi varis var yardım ediiiiin
Ne yapacağımı bilmiyorum doğal yolla korunmak pek güvenilir değil :-( zaten iki kızım var küçükler... Varislere gelince bişey yapmıyorum ama kilo vermeye çalışıyorum... Belki ameliyat olurum bilemiyorum... Sen neler yapıyorsun Varislere
öncelikle teşekkür ederim bende öğretmenim bendeki Varisler büyük nohut kadar şişlikler var bunu için ameliyat olmam gerekiyor bende inş zayılarsam düşünüyorumÖğretmenım,29 yasındayım kılom da 52 ama sağ bacagım dızımden altı varıs dolu ve mor mor. bir yere çarpmış da izi kalmış gibi.
Doktora gıttık,başlangıç aşamasındaymış ve hiç bir şey yapamayız genetık dedı. Annemde de babamda da cok var.
Bunun ıcın tek care bacak kaslarını guclendırecek spor yapmanız demıştı doktor.Duşta cok sıcak su açmayın, duştan cıkarken soğuk suyla bacagınıza şok etkısı yapın kı damarlar büzüşsün.